- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz Motion_Blur #98324 üzenetére
3 hónappal előtte is lehet. (Napra pontosan.)
-
KZP
őstag
válasz rayoliviero #98236 üzenetére
Hívd fel a Telekom-ot, mondd, hogy Samsung S8/9 telefonod van, és szeretnéd, ha bekapcsolnák az előfizetéseden a 4G hang szolgáltatást.
-
KZP
őstag
válasz Soulfly842 #96919 üzenetére
Nekem még 10 perce is leváltott 3G-re...
-
KZP
őstag
válasz alexander12 #96782 üzenetére
Igen.
-
KZP
őstag
-
KZP
őstag
válasz petertoth10 #95088 üzenetére
Fent van az Összefoglalóban a menete leírva.
-
KZP
őstag
válasz radio100jozs #94399 üzenetére
De gonosz!
-
KZP
őstag
válasz radio100jozs #94329 üzenetére
Ott valami előfizetéseddel kapcsolatos hiba lesz, szerintem. Nem váltottál mostanában pl. díjcsomagot?
-
KZP
őstag
válasz lomposfarkas #94325 üzenetére
Én Chrome alól vagyok benne.
-
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Magenta1 ügyfélként rendeltem a webshop-ban egy készüléket, új előfizetéssel (van mellette már másik előfizetésem is), kamatmentes részletre.
Huawei P10, volt rá 1100 Ft készülék-, és 40 920 Ft online kedvezmény. Így a telefon 141 900 Ft helyett 99 880 Ft lett. (Már átvettem tegnap.)
Ilyen esetben nem jár az 50 000 Ft-os Magenta1 készülék kedvezmény? Elolvastam a Magenta1 részleteit, de nem igazán egyértelmű...Köszi a segítséget!
-
KZP
őstag
válasz lord_m #93383 üzenetére
Én pénteken délelőtt rendeltem, elvileg azonnal átvehetős lehetőséget mutató üzletbe, aznapra írta a "szállítást" is (9-17 óráig). Ezután Jóváhagyásra vár státuszba került a rendelésem, onnan 24 óra elteltével Visszahívásra vár lett...
Ennyit az azonnali átvételi lehetőségről.[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Persze, olyat. (P10) Pár napja még csak hat vidéki üzletben volt azonnal átvehető, de ma már több budapestiben is. Igen, ezelőtt nálam is mindig így ment a dolog, most is minden stimmelt, még a "szállítás időpontja" is a mai nap volt, 9-17 óráig. De így, hogy nincs jóvahagyva, nem akartam potyára elmenni érte...
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Hát, webshopban rendeltem ma délelőtt, 10 óra után kicsivel egy készüléket új előfizetéssel, régi előfizetés mellé. Az azonnali átvételi lehetőséget választottam egy munkahelyemhez közeli Telekom ügyfélszolgálaton (Mammut), gondolván, hogy majd munkaidőben még kiszaladok érte. De sok értelme ennek az átvételi lehetőségnek így nincs, mivel a rendelésem még mindig jóváhagyás alatt van... Telefonon érdeklődtem 13 óra után, de a házhozszállítási csoport azt mondta, hogy fel kell
dolgozni a rendelést, és majd kapok sms-t. Értem én, de mi tart ezen ennyi ideig? A Telekomnál mennyi idő jelenti az "azonnali, boltban átvehető" lehetőséget? -
KZP
őstag
válasz fornettisuti #93176 üzenetére
De, stimmel.
-
KZP
őstag
Sony Ericsson z520i-hez kértem függetlenítő kódot, de amit küldtek, arra azt írja, hogy hibás. Na, ilyenkor mi van?
-
KZP
őstag
Díjcsomagot tényleg nem lehet már ügyintéző nélkül módosítani?
-
KZP
őstag
válasz Carlos Rey #88874 üzenetére
Milyen telefonod van?
-
KZP
őstag
válasz ANDROID??? #88865 üzenetére
Szerintem, nem.
Ha webshop-ból rendeled, azt ugyanúgy kiszállítja a GLS az adott üzletbe, nem a bolt készletéből fogják kivenni. Így pedig már nem fog menni azonnal az átvétel, csak 1-2 nappal később. -
KZP
őstag
válasz Carlos Rey #88846 üzenetére
Hátha erre jár majd Soulfly842 kolléga, aztán megszán minket.
Felhívnám őket még egyszer, de legalább 3 perc, mire eljut az ember az ügyintéző kapcsolásáig, utána még jön a várakozás, aztán még a meggyőzés.
-
KZP
őstag
válasz szabogabor10 #88844 üzenetére
Ezt mondtam én is a "néninek", de nem sikerült meggyőznöm...
-
KZP
őstag
válasz szabogabor10 #88841 üzenetére
Nincs.
Beszéltem a Telekommal, az ügyintéző szerint nem nekik, hanem nekem kell (lehet) bekapcsolni. De mivel nincs ilyen menüpontom, itt meg is állt a dolog. -
KZP
őstag
Sziasztok!
Huawei Mate9-en vajon működne VoLTE? -
KZP
őstag
válasz benceecneb #84704 üzenetére
Reklamáld meg a 1430-on!
-
KZP
őstag
válasz korcsillio #84421 üzenetére
Ha úgy látod, jobb a mostani csomagod, akkor ne válts!
-
KZP
őstag
válasz korcsillio #84412 üzenetére
Együtt nézted a beszéd és a hozzá tartozó adatcsomag díját? Mert úgy számít a havidíj, összeadva a kettőt.
-
KZP
őstag
válasz korcsillio #84408 üzenetére
Az nem mindegy, hogy díjcsomagra, vagy csak előfizetésre írtál alá hűséget. Utóbbi esetben módosíthatsz lefelé is.
-
KZP
őstag
-
KZP
őstag
Gyerekek, ez már kezd komolytalan lenni...
Felhívtam őket szombaton, hogy aktívnak látják-e már a korlátlan TV GO-t. Természetesen, még mindig nem. Az ügyintéző hölgy először azt mondta, hogy 1 hét szokott lenni a beállítás, majd megkérdezte egy Magenta1-hez értő kollégájától, aki már 2 hétről beszélt... Ja, és ő már azt mondta, amit én is sejtettem, hogy nem jön róla sms, vagyis nem fogom tudni sehonnan, hogy mikor lesz aktív a szolgáltatás.
Ez egy vicc.Díjcsomag váltáskor az volt, hogy rögtön menni fog, utána az, hogy majd 1 óra múlva, utána másnap, majd pár nap, aztán 1 hét, aztán meg már 2 hét...
Aminek ugye a beállítás pillanatától kellene, hogy működjön, legalábbis a weboldalon lévő tájékoztatás szerint. Aki nem jár ennek utána, az szépen lefogyasztja a havi adatkeretét, aztán elkezdhet harcolni a céggel, hogy mégis, miért történt ez...
2017-ben, Magyarország legnagyobb telekommunikációs cégénél ez a helyzet, és ez elég siralmas. -
KZP
őstag
válasz gianone #83881 üzenetére
Beszéltem velük megint, most megint egy új dolgot tudtam meg: a Magenta1-es ügyfelekről csinálnak valami listát, ha összegyűlt x darab, akkor egyszerre történik a TV GO beállítás is, napokon belül. Kérdésemre, hogy mégis, honnan fogom megtudni, hogy már megtörtént-e az aktiválás, azt a választ kaptam, hogy fogok róla sms-t kapni. De szerintem ez csak lerázó duma volt, a többi előfizetésre sem jött soha ilyen sms, csak a számlából tudtam meg utólag, hogy aktív az adott opció...
Érdekes a beazonosításuk is, amikor felhívom őket: tegnap, az alső hívásnál csak a telefonszámot kellett bepötyögni. A második, harmadik, negyedik hívásnál már kérte utána a rendszer az 5 jegyű kódot is, ma meg megint csak a telefonszámot lehetett beírni, majd az ügyintéző hölgy kérdezte meg az adataimat.
-
KZP
őstag
Leírom tanulságul a tegnapi díjcsomag váltási procedúrámat az utókor számára.
Egy folyószámlán belül van több előfizetésem, van otthoni szolgáltatásunk is, meg ezáltal Magenta1 is.
Az egyik előfizetésem, amit én használok, Sportoló (Partner3) flotta díjcsomag volt, amire Fradi szurkolói kártya bemutatásával lehetett szerződni.
A legutóbbi számlán viszont úgy látszott, hogy a korlátlan TV GO opció csak a többi előfizetésen él.
Gondoltam, felhívom a Telekom-ot, hogy az én díjcsomagomon is lehet-e aktiválni, vagy, ha nem, akkor váltok díjcsomagot.Az első telefonhívásom 23 percig tartott. Kiderült, hogy a korlátlan TV GO ezen a flottás előfizetésen nem fog menni. Utána kiderítette az ügyintéző, hogy tudok majd váltani díjcsomagot. (Először az volt az állás, hogy nem, utána pedig már az, hogy bármilyen díjcsomagot tudok majd választani.) Mondta, hogy ne neten csináljam, hanem telefonon, vagy személyesen. Próbáltam időpontot foglalni a Telekom alkalmazásban, de láttam, hogy a személyes díjcsomag módosítás díja 2000 Ft...
Második hívásom már csak 22 percig tartott, mire a kevésbé hozzáértő (de segítőkész) ügyfélszolgálatos hölgyet sikerült meggyőznöm, hogy korábban már kiderítette a kollégája, hogy lehetséges a váltás. Át is lett váltva a flottás csomagom egy új díjcsomagra. Rákérdeztem a 25%-os kedvezményre és a TV GO opcióra is. Mondta, hogy persze, mindkettő be lett állítva. Aha, persze...
Harmadszor ismét felhívtam őket, mert nem akartam a hazafelé úton lefogyasztani az 1 giga adatmennyiségemet, ha mégsem működne még a TV GO. Itt 7 percig tartott a beszélgetés, a kedves hölgy azt mondta, hogy nem látja sem a 25%-os, sem pedig a TV GO-s beállítást, mert előtte össze kell rendelni ezt az előfizut is az otthoni szolgáltatásokkal a Magenta1 miatt... Tehát az előző kollegina ezt nem tette meg. Abban maradtunk, hogy kb. 1 óra az átfutási ideje a rendszeren ennek a két beállításnak. Direkt rákérdeztem, hogy akkor 2 óra múlva, ha elindítom a TV GO-t, akkor már nem fogja fogyasztani az adatomat? Igenlő választ kaptam. Később már látszott is a fiókomba belépve, hogy valóban 25%-kal kevesebb lett a havidíj. De a TV GO beállításában még mindig nem voltam biztos. (Az tök gáz, hogy ezt sehol sem látni, csak utólag a számlán...)
Kb. 3 órával később, gondoltam, ha ma már úgyis annyit társalogtunk, rákérdezek még hazaindulás előtt a TV GO-ra. 13 perces beszélgetés volt. Az ügyintéző nem látta, hogy be lenne állítva az opció. Mondta, hogy próbáljam ki, fogyasztja-e az adatkeretemet, kérdeztem, hogy mégis hogyan? Ő is mondta az 1 órás várakozást, mondtam, hogy 3 órával azelőtt is ezt mondták.
Most megint fel fogom őket hívni, hátha valami csoda történt az éjszaka... Ez nagyon gáz, hogy ezek a dolgok nem automatikusak, hanem az ügyfélnek kell cseszegetni őket, hogy ugyan már, állítsák be azokat a dolgokat, amiket be kell. És még ilyenkor sem sikerül... Szóval vannak még hiányosságok a rendszerben.
-
KZP
őstag
válasz Mr.Csizmás #77745 üzenetére
Látogass át a Mate 8 topikjába gyorsan.
-
KZP
őstag
válasz Soulfly842 #77458 üzenetére
Valami sunyiság van itt, a Samsung A5 2016 sem nyitható meg, csakúgy, mint a Mate 8 oldala...
-
KZP
őstag
Nagyon bonyolult megtalálni, Google második találat, csak ezeket a varázsszavakat kell hozzá beírni...
telekom black friday 2016 -
KZP
őstag
válasz Pjaard #73211 üzenetére
Mert, ha mondjuk külföldön nyaralsz és nem csillagászati áron akarsz netezni a saját szolgáltatód roaming tarifájával, akkor kint tudsz venni egy feltöltős sim-et, ami fillérekbe kerül az itthoni rablókhoz képest, sokszor annyi adatmennyiséggel. Csak ugye, ha függő a telefon, akkor ez nem fog menni...
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz Cilindrik #73059 üzenetére
Nem akadály a meglévő hűség, csak kisebb nem lehet a Fradi csomag havi díja, amint amire hűséget vállaltál.
Társkártya sem gond, szerintem, de egy előfizetőnek a nevén csak egy ilyen díjcsomag lehet. Tehát az nem működik, hogy a te és a társkártya előfizetését is módosíttatod Fradi Sas díjcsomagra.(Nekem is ilyen csomagom van, mivel ez is valami flottának számít, nem látom az elfogyasztott adatmennyiséget a Telekom alkalmazásban...)
-
KZP
őstag
válasz Soulfly842 #72807 üzenetére
A cégnek nyilván az az érdeke, hogy az előfizetője továbbra is használja az ő szolgáltatását. Azt meg nem gondolom, hogy valakinek az lenne a szórakozása/kedvenc időtöltése, hogy folyton új SIM-et kér.
-
KZP
őstag
válasz Soulfly842 #72804 üzenetére
Értem én, csak a tapasztalataimat írtam le.
De nem szép dolog rögtön a rosszat feltételezni a szolgáltatás használójáról. -
KZP
őstag
válasz Soulfly842 #72800 üzenetére
Cseréltettem már párszor kártyát, de tőlem még sosem kérték a régit, sehol sem. De leírva sem láttam még, hogy a régit be kellene ilyenkor mutatni.
-
KZP
őstag
válasz Soulfly842 #72603 üzenetére
Ha egyszer beindul, megnézzük.
(Jelenleg nem elérhető még.) -
KZP
őstag
Hát, itt csúnya dolgokat írnak erről az új szolgáltatásról...
-
KZP
őstag
válasz bihariszabi #71076 üzenetére
Én csak a weboldalukra írtam, amit írtam.
A hálózatukkal nekem sincs semmi bajom. -
KZP
őstag
válasz vizslakutya #71068 üzenetére
Megy az, csak kicsit darabosan.
-
KZP
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4