-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
Korábban valaki kérdezte, meddig tart a Domino dupla adat promóció (visszavonásig)?
Valószínűleg ma véget ér, mert a holnaptól érvényes ÁSZF akcióknál már nem is említik. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #127147 üzenetére
Megkövetem magamat, ma is ugyanúgy mutatja az ajándék netet, "Egyenleged ma éjfélig használhatod fel." Ugyanígy a 10 napos korlátlan netnél is.
Pedig úgy rémlik, láttam már olyan opciót, ahol úgy volt, ahogy írtam. Mindenesetre itt az ajándék perceknél legalább írja a lejáratot.[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz szabonagyur #127102 üzenetére
Szerintem erre gondolt bopeti98, az oldal alján írja is az 5G képességet a 3 és 10 napos opciókra, de dominósként ezt megerősíteni nem tudom.
Amúgy logikusnak tartom, hogy legyen lehetőség kipróbálni előre az 5G-t, mielőtt váltana az ember olyan díjcsomagra, vagy ha pár napra "Gigaerős" net kellene éppen.[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
Bekapcsolástól számítva 24 óráig tart. Csütörtökre is be lehet kapcsolni még reggel 8 előtt, mint 4Grider is írta.
Az app tévesen mutatja, hogy a mai nap éjfélig tart. Holnap ha rányomsz majd az "i"-re, azt hiszem pontosan fogja mutatni az óra, percet.Repülő üzemmód a net esetében az sms érkezése után mindig ajánlott, hogy biztosan az ajándék netedet használja.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Donki Hóte #127001 üzenetére
Bocsánat, erre irányult a kérdésem.
"Érdemes jelezned kollégánknak, hogy szeretnél értesítési telefonszámot megadni, hogy arra a jövőben SMS értesítést kapj!"
ggabor02 viszont megválaszolta nemrég, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Donki Hóte #126985 üzenetére
Egy beállított értesítési telefonszám vajon az sms kódra is vonatkozik? Erről nem volt ott szó?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz nihill #126850 üzenetére
Igen, ez sajnos ilyen.
Ha Domino számokról van szó, akkor esetleg az adott számról felhívva a 1777-et tudod lemondani.
Korábban volt egy menüpont a bekapcsolt megújuló szolgáltatásokról, ott lehetett lemondani őket, most nem találtam. Talán most a szolgáltatás ismertetőjénél van ki-/bekapcsolási lehetőség. Ezt nem tudom most kipróbálni, nekem nincs ilyen bekapcsolva.
Amúgy telekomnál előbb is lemondhatod, ilyenkor is él a ciklus végéig a szolgáltatás. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz szabonagyur #126815 üzenetére
Pár nappal előtte szokott ez így lenni.
De e-mail, app értesítés, 1 hónappal előbb... ?
Kicsit változtak a dolgok ezek szerint, ha tényleg ezért hívott. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz szabonagyur #126806 üzenetére
Nem adategyeztetésre akar figyelmeztetni?
Ha közel a határidő, akkor szokott automata hívás lenni többször is. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz SenorGrande #126471 üzenetére
Ha a Domino dupla adat promócióra gondoltál, az "visszavonásig" érvényes az aszf-7-melleklet szerint.
-
kovacsmi_74
senior tag
10 napos korlátlan internet december 20-ig egyszeri alkalommal szavazással egybekötve.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz ubyegon2 #125960 üzenetére
Most töltöttem 5000 Ft-ot, megkaptam a 100 GB-ot.
Az appban már tegnap sem írta, de ma még jár a bónusz. A múltkor, mikor még az 1500 Ft-hoz is járt bónusz, ugyanígy volt. Az appban már nem írta, de a hónap utolsó napján is megkaptam a bónuszt hozzá.Ma viszont nem kerültek fel az ÁSZF módosítások.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Remekelek28 #125854 üzenetére
*121#
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Demokatona #125743 üzenetére
Ezek a kedvezmények vannak.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #125520 üzenetére
Felhívtam azért a 1777-et, igen ott is eléred.
Mióta lett ilyen a Domino központ?
Vanda dolgozik már ott is? Gépi hang olvassa fel a szöveget. -
kovacsmi_74
senior tag
Azok Domino számok voltak, illetve most is azok. Pár éve volt valami központi kavarás Domino számoknál, pár csörgés után foglaltat jeleztek.
Azért ezt próbáld meg, amit írtam!
Pár csörgés után nem veszi fel, vagyis "Ha nem válaszol" feltétel szerint valami történik. Úgy rémlik a Hangposta száma volt ott, csak az meg valahogy ki volt kapcsolva, oda már nem ment át a hívás.
Androidon egyszerűbb ezt állítgatni, iPhone-nál úgy tudom nem könnyű. Esetleg addig tedd át a kártyát, ha van Android készülék is. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #125471 üzenetére
Úgy rémlik, volt(ak) olyan szám(ok), ahol nem volt aktív a Hívásértesítő, de ott is ez a feltétel üressé lett téve, a többire pedig beírtam a Hívásértesítő számát, azóta sokáig kicsörögnek ezek a számok, és értesítést is kapnak az elmaradt hívásokról.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz dozen #125311 üzenetére
Megpróbáltam, sms kód beírva, telekódot kéri. Szerintem most menne.
Közben meg azon gondolkodom, tegnap lehet a telekódnál jártam már, úgy rémlik, csak az sms kóddal próbálkoztam. Elsőre másolni akartam az ideiglenes kódot, majd megpróbáltam beírni, majd újat is kértem. Utána meg nem vettem észre, hogy már a telekódot kéri.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz stefi68 #125180 üzenetére
061, de biztosan Telekomos számot hívtál?
Lehet más is a szolgáltató.
(Egy kicsit megtévesztő a fogalmazás. Telekom mobil és Telekom vezetékes lenne a pontosabb.)Igen, amúgy egy repülő üzemmód (10-15 másodperc}, vagy újraindítás ezeknél mindig javasolt (netnél főleg).
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
Domino Day 40 perc
Két számra sikerült bekapcsolnom, perceket ugyan nem mutatja, de látom, hogy aktív a szolgáltatás. Harmadik számra hibát dob sokadjára. Annál mondjuk a Domino Most be van kapcsolva. Gyanítom, hogy ezzel függhet össze a dolog. Egyik telefon sem nálam van, de mint írtam a másik kettőnél látom, hogy sikerült bekapcsolnom.
Valakinek saját tapasztalat, Domino Most mellett esetleg? Köszönöm!
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124532 üzenetére
vagyis online oktatás...
(lejárt a szerk. idő) -
kovacsmi_74
senior tag
válasz ubyegon2 #124531 üzenetére
Ja, szerintem azért az 500 MB fogy, mert az előbb lejár, az csak 1 hétre szól. Szerintem akkor semmi gond, ha sms is jött róla. A láthatóságot meg majd megcsinálják.
Amúgy, hogy október végéig (gyakorlatilag november közepéig) él a dolog, olyan mintha számolnának off-line oktatással is esetleg. Ingyen adják a 100 GB-ot, de azért egy feltöltést kérnek cserébe. A Domino 30 napos korlátlan internet (a legtöbb embernek ez már gyakorlatilag az) "kihozható" így ingyen, az egyenleg pedig ott marad.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #124528 üzenetére
Ja, 500 MB ott van, akkor igen.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Nikaré #124525 üzenetére
És a díjmentes 100 GB 2 hétre, a min. 5000 Ft app-os töltés mellé.
"A promóció ideje alatt, 2021. szeptember 4. (szombat) 22 órától várhatóan szeptember 5. (vasárnap) estig – rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt – a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető."
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
Ászf 7-es melléklet (Akciók)
2021. szeptember 1-jétől 2021. október 31-ig
"A Domino előfizetők a promóciós időszak alatt a Telekom alkalmazásban történő, legalább 5000 Ft értékű feltöltés esetén a Domino feltöltési bónusz ajánlat mellett 100 GB adatmennyiségre jogosultak. A 100 GB adatmennyiségből 16 GB adatmennyiség EU roaming helyzetben is felhasználható. A 100 GB adatmennyiség a feltöltést követő két héten belül használható fel, a fel nem használt adatmennyiség két hét után elvész."
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz -ZeeZee- #124113 üzenetére
Csak akkor jelenik meg az alkalmazásban a feltöltésnél ez a lehetőség, ha már alacsony az egyenleg. De az igénybevételnek még van más feltétele is, amit a leírás is ír.
Ha esetleg nem te használod a számot, hanem pl. gyermek, esetleg ő is "tölthetett", ilyesmire gondoltam. -
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz #33802016 #123944 üzenetére
Bocs, nem válasz akart lenni, új hozzászólás!
Ha már feltöltésről van szó, csak augusztusban most 1500 Ft-tól is járnak a bónuszok. Mondjuk én nagyobb összeget szoktam tölteni, de most lehet jobban megérheti pl. a 3000 Ft-ot két részletben rátenni, az így dupla bónuszt ad (vagy időben eltolva, 1-1 hétre a két feltöltést). Igaz, ez csak 180 napot ad.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz tibor23 #123821 üzenetére
Elkezdtem egy feltöltést, de nem mentem végig rajta. Változott a folyamat? Legutóbb egy helyen kellett beírnom a kapott kódot és a telekódomat. Most előbb csak a kapott kódot kell megadni, gondolom később meg a telekódot.
Utóbbi is van neked beállítva?Amúgy pedig augusztustól bevezetésre kerül a "Prepaid feltöltési bónusz promóció." Érdekes, hogy nem Domino névvel fut. Vagy ez más dolog lesz?
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123799 üzenetére
Előzményekben meg is találtam a linket, családi készülékpark 1 millió Ft értékben.
Rányomhatsz, ez most nem kamu. 07.31-ig tart. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz csucsu21 #123797 üzenetére
Borsod?
Volt itt róla szó korábban, valaki utcai plakát fotót is posztolt. Tárgynyeremények, meg talán amit te is írtál. A topikból viszont törölve lettek a direkt posztok erről, gondolom mert csak regionális akció volt. Akkor rákerestem a linkre, telekomos volt, de a keresővel nem jött elő, csak direkt beírva.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123744 üzenetére
Ha valakit érdekel, itt a közvetlen link:
-
kovacsmi_74
senior tag
Ma is történt ÁSZF módosítás, pl. a korábban téma volt Kraft eseti forgalombővítő opció. Többet nem tudok róla, havidíjasoknak szól.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123583 üzenetére
Na, lehet is regisztrálni 500-500 db páros belépőre élményfürdőbe. (Mondjuk ezek nekem kicsit messze vannak.)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz #33802016 #123566 üzenetére
Azért nem csak az "ár"-ban van különbség, EU irányba is érvényes.
"Minden alapdíjas mobil és vezetékes irányba belföldön, EU-roaming helyzetben és itthonról az EU-ba indított hívásokra.
A sikeres aktiválástól 24 óráig érvényes."Domino Nap díjcsomagra gondoltam hirtelen, megtévesztettél (anno volt ilyen). Domino Day esetén mindig célszerű az sms után repülő üzemmódot be-/kikapcsolni, utána elvileg az ajándék keretek fogynak.
A 90 perc 7 napra opciót nézted már? Ha már a felhasználhatóság ideje a lényeges neked.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Starchm #123445 üzenetére
90 napon belül még fel tudod tölteni, 300 Ft-ot fognak levonni az előző egyenlegből.
Előző egyenleg - 300 Ft + feltöltött összeg lesz az egyenleged.
De 1 éven belül vissza is igényelhető a teljes összeg lejárt kártya esetén, a 90 napos időszak után.
Oldal alján a link hozzá.[ Szerkesztve ]
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Lackooo84 #123338 üzenetére
4Grider megelőzött...
Üzletpolitika.
Ha fix bevételt hozó ügyféllé válsz, az nekik is jobb, ezért működik az online is, visszafelé pedig csak személyes ügyintézés (ott még megkérdezhetik, miért akarod visszaváltani).
Új Domino kártyát persze tudsz online is rendelni, az megint új ügyfél vagy új "előfizetés".[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz snooze #123170 üzenetére
Domino?
Maraton - tart amíg el nem fogy, vagy kártya érvényességéig.
Megújuló - amíg el nem fogy, vagy max. 30 nap, de ez, ha nincs elegendő egyenleg a megújulásához, csak felfüggesztésre kerül. Amint feltöltéssel lesz rá elegendő egyenleg, megújul, ára levonásra kerül. Ha erre már nincs szükséged, akkor le kell mondani. App-ból nem megy, úgy tudom. 1777-et felhívva tudod lemondani. "Felfüggesztett szolgáltatások" vagy ilyesmi.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz antocskin #123121 üzenetére
De igen.
"A hívott szám pillanatnyilag nem elérhető..."VoLTE vagy ilyesmi nem kavarhat be?
Dominóra egyszer bekapcsoltam, pont ilyen hibák miatt ki is kapcsoltam még aznap a 4G hangot.
Vodás cégesről csörgettem meg, úgy emlékszem ki sem csörgött (néma volt a hívás alatt), nem is jött a fenti hangüzenet, stb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HIBÁS! eladó alaplap + proci + hűtő
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia
- Lenovo SFF Intel 14Gen i5 - 16GB DDR5 - 512GB nvme
- BRAUN 300S Férfi borotva, piros gyári dobozában
- Apple Watch Ultra 2, Black Titanium, kettő darab eredeti apple Ocean Band szíjjal! 28 hónap garancia