Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kismedve1982 #128672 üzenetére
Ezt nem értem. A 20-as számmal + sms kóddal önállóan tudtál a fiókba belépni vagy csak a régi számmal?
A régi mellé fel lehet venni még más számo(ka)t is, az nem kavarna be. Sőt, akkor az már az alkalmazásban is látszana.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kismedve1982 #128667 üzenetére
Telekom fiókba sem tudsz bejelentkezni böngészőben?
Bár gyanítom, hogy nem.Mikor korábban két havidíjas számot Domino-ra visszaváltottam, egyik számot már aznap fel tudtam újra venni az alkalmazásba, a másikat nem. Elvileg van egy átfutási ideje ezeknek, te meg még hordoztál is.
Én aznap este jeleztem a problémát, mondták is, hogy próbáljam majd később, de továbbították egy háttércsoportnak. Pár éve volt, ha aznap este nem is, de másnap már fel tudtam venni azt is a fiókba. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kakuk.tamas #128648 üzenetére
Egy híján nekem is egy tucat szám van a fiókomban (12-1), de az általam rendezett sorrendben volt eddig, de most sem emelkedő sorrendben vannak.
Mennyi az a több tucat?
x 12db -
kovacsmi_74
senior tag
Biztosan a végére kerülne újra. Az előtte lévőket (ahová beszúrnám) kellene törölni, majd utólag a kívánt sorrendben újra hozzáadni őket, de ez eléggé fapados megoldás, főleg, hogy a számok többsége rokonok készülékében van. Kellenének újra az sms kódok.
De köszönöm az infót és a tippet! -
kovacsmi_74
senior tag
A telekom fiókban a sorrend most már nem módosítható? Régebben böngészőben volt egy gomb, amire rányomva lehetett mozgatni a számokat, majd ugyanazzal a gombbal a végén be lehetett fejezni.
(Újra fel kellett vennem egy dominós számot adategyeztetés után, a lista végére került.) -
kovacsmi_74
senior tag
A Domino Day-re írtad? Nem kimondottan az zavart, hogy legalul volt, csak logikusabb volt a hívás, net, roaming sorrend, legfőképpen pedig ezeken belül, hogy nem a legdrágább opció van legfelül.
(Mint a boltokban is a felső polcokon vannak a drágább termékek.)
Mindegy, mostanában ez az irány, hogy minden rosszabb lesz. Fiókból is sms-el lehet már csak adategyeztetni, honlapon is bejelentkezve lehet már csak feltölteni, kivették az egyedi összeg magadás lehetőségét, stb. Nemrég kérdezte ezt éppen prozodus fórumtárs. 2500 Ft-ot szoktam onnét csak tölteni, egyébként alkalmazásból töltök.Látom, írtál egy komment számot, de ez is csak az ár szerint csökkenő sorrend miatt került oda.
-
kovacsmi_74
senior tag
Érdeklődnék, a legutóbbi nagy karbantartás óta másnál is fodított sorrend van az alkalmazásban?
Domino kiegészítő szolgáltatások: roaming, net, hívás dolgok, ezeken belül pedig a legdrágább opció legfelül, csökkenő sorrendben a többi. Régen hívás, net, roaming volt a sorrend, ezeken belül pedig növekvő sorrend.
A heti Domino Day is így legalul volt most.
Egyáltalán nem logikus ez a sorrend. Roaming opció kellhet a legkevésbé.
Jeleztem az alkalmazáson belüli chat-en, azt írták ez az alkalmazás új arculata, nem lehet visszaállítani.
(Szerintem meg csak rossz helyre tettek egy pipát a sorrendnél, vagy "sorrend fordítva", vagy ilyesmi.) -
kovacsmi_74
senior tag
Domino adategyeztetés régi típusú személyi igazolvánnyal, lakcímkártya külön nincs.
Friss tapasztalat, hátha segítség másnak is.
A lakcímkártyát nem lehetett kihagyni, oda is a személyi ig. számát adtam meg, a betűket a végére tettem. A fenti példának megfelelően 123456RT.
Eredeti formában nem tudtam beírni, mert csak ebben a formátumban enged oda adatot rögzíteni.
A linken ezt nem írták. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #128176 üzenetére
De ha jól emlékszem, szerdánként is "elsősorban" fizetős opciót választasz inkább.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #128174 üzenetére
Azért mert "hétfő" volt?
300 MB + 30 perc (T) -
kovacsmi_74
senior tag
Na, megint "fejlesztettek".
Honlapon már csak telekom fiókos belépéssel van Domino feltöltés, és megszűnt az összeg megadása lehetőség. 2500 Ft-ot szoktam innét tölteni, amúgy app-ból. Max. marad erre az otp netbank, ha ott még van ez az összeg. -
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
parkr #127956 üzenetére
"Telefonon
Hívd belföldről díjmentesen a +36-80-630-045-ös telefonszámot minden nap 7 és 22 óra között,
külföldről pedig a +36-30-344-0861-es számot.
Kérünk, hogy arról számról telefonálj, amelynek az adatait egyeztetni szeretnéd!" -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #127942 üzenetére
Gondolom ez is a chip hiány miatt, előfizetések a nagyobb bevétel miatt előnyben (jogos), de most legalább meg tudják mondani, az adott készülék hol érhető el. Mintha korábban ez nem ment volna, vagy csak az üzleteket nem lehetett hívni emiatt?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Apollo_21 #127873 üzenetére
Tavaly(?) sokunknál tűntek el az appból Dominos számok (frissítés vagy karbantartás után), nálam is volt ilyen szám. Fiókban ott volt. Jeleztem a hibát, idővel megoldódott.
Telekomnál nem jellemző a csomagok kivezetése, lezárttá változnak (újonnan nem köthető, de változatlan feltételekkel tovább használható).
Ha jelezted, rendbe fogják hozni. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
gabro0 #127504 üzenetére
Lehet egy rosszul megadott vagy rögzített értesítési szám is (--> véletlenül a tiéd).
Pl.:
"Ha ki tudod venni a SIM-kártyát a riasztóból, javasoljuk, hogy online végezd el az adategyeztetést. Ehhez az azonosítás során kiküldünk neked egy egyszeri jelszót SMS-ben (ezért kérjük rakd a kártyát egy SMS-képes készülékbe). Érdemes értesítési telefonszámot is megadni, hogy arra a jövőben SMS értesítést kapj!" -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #127498 üzenetére
Tovább gondolva a bejegyzésem második részét, lehet felmerülne a kérdés, hogy ki használja a kártyát, ha nincs nálad? Közeli hozzátartozónak lehet max. használatra átadni.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #127440 üzenetére
"Adategyeztetés hiányában telefonszámod és előfizetésed a törvényi rendelkezéseknek megfelelően megszűnik. Ha mégis szeretnéd visszakapni a hívószámodat, az SMS-ben található egyedi kóddal 60 napon belül van lehetőséged új szerződést kötni, akár online. 60 nap elteltével nem tudsz újraszerződni a korábbi hívószámodra, új SIM-et kell vásárolnod, új hívószámmal."
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #127404 üzenetére
@JSandor:
Itt megtalálod a percdíjait. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
-ZeeZee- #127334 üzenetére
"Milyen okmányt használhatok az adategyeztetéshez?
Szeméyazonosságod igazolásra alkalmas okmányt, mely lehet személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély.""Ideiglenes személyigazolványom van, tudok adatot egyeztetni?
Ideiglenes személyi igazolvánnyal nem tudsz adatot egyeztetni. Kérjük, útleveleddel vagy vezetői engedélyeddel végezd el az adategyeztetést." -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#33802016 #127261 üzenetére
Igen, ez most minden alapdíjas belföldi irányba érvényes (ott a leírás, ha rányomsz, vagy már bekapcsolva az aktív szolgáltatásoknál rányomva is újra látod a részleteket).
De a Domino Day mindig szerda 8:00 és csütörtök 8:00 között aktiválható (bekapcsolástól 24 óráig él), vagyis még nem késted le. -
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
Korábban valaki kérdezte, meddig tart a Domino dupla adat promóció (visszavonásig)?
Valószínűleg ma véget ér, mert a holnaptól érvényes ÁSZF akcióknál már nem is említik. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #127147 üzenetére
Megkövetem magamat, ma is ugyanúgy mutatja az ajándék netet, "Egyenleged ma éjfélig használhatod fel." Ugyanígy a 10 napos korlátlan netnél is.
Pedig úgy rémlik, láttam már olyan opciót, ahol úgy volt, ahogy írtam. Mindenesetre itt az ajándék perceknél legalább írja a lejáratot. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #127102 üzenetére
Szerintem erre gondolt bopeti98, az oldal alján írja is az 5G képességet a 3 és 10 napos opciókra, de dominósként ezt megerősíteni nem tudom.
Amúgy logikusnak tartom, hogy legyen lehetőség kipróbálni előre az 5G-t, mielőtt váltana az ember olyan díjcsomagra, vagy ha pár napra "Gigaerős" net kellene éppen. -
kovacsmi_74
senior tag
Bekapcsolástól számítva 24 óráig tart. Csütörtökre is be lehet kapcsolni még reggel 8 előtt, mint 4Grider is írta.
Az app tévesen mutatja, hogy a mai nap éjfélig tart. Holnap ha rányomsz majd az "i"-re, azt hiszem pontosan fogja mutatni az óra, percet.Repülő üzemmód a net esetében az sms érkezése után mindig ajánlott, hogy biztosan az ajándék netedet használja.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Donki Hóte #127001 üzenetére
Bocsánat, erre irányult a kérdésem.
"Érdemes jelezned kollégánknak, hogy szeretnél értesítési telefonszámot megadni, hogy arra a jövőben SMS értesítést kapj!"
ggabor02 viszont megválaszolta nemrég, köszönöm!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Donki Hóte #126985 üzenetére
Egy beállított értesítési telefonszám vajon az sms kódra is vonatkozik? Erről nem volt ott szó?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
nihill #126850 üzenetére
Igen, ez sajnos ilyen.
Ha Domino számokról van szó, akkor esetleg az adott számról felhívva a 1777-et tudod lemondani.
Korábban volt egy menüpont a bekapcsolt megújuló szolgáltatásokról, ott lehetett lemondani őket, most nem találtam. Talán most a szolgáltatás ismertetőjénél van ki-/bekapcsolási lehetőség. Ezt nem tudom most kipróbálni, nekem nincs ilyen bekapcsolva.
Amúgy telekomnál előbb is lemondhatod, ilyenkor is él a ciklus végéig a szolgáltatás. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #126815 üzenetére
Pár nappal előtte szokott ez így lenni.
De e-mail, app értesítés, 1 hónappal előbb... ?
Kicsit változtak a dolgok ezek szerint, ha tényleg ezért hívott. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #126806 üzenetére
Nem adategyeztetésre akar figyelmeztetni?
Ha közel a határidő, akkor szokott automata hívás lenni többször is. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
SenorGrande #126471 üzenetére
Ha a Domino dupla adat promócióra gondoltál, az "visszavonásig" érvényes az aszf-7-melleklet szerint.
-
kovacsmi_74
senior tag
10 napos korlátlan internet december 20-ig egyszeri alkalommal szavazással egybekötve.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
ubyegon2 #125960 üzenetére
Most töltöttem 5000 Ft-ot, megkaptam a 100 GB-ot.
Az appban már tegnap sem írta, de ma még jár a bónusz. A múltkor, mikor még az 1500 Ft-hoz is járt bónusz, ugyanígy volt. Az appban már nem írta, de a hónap utolsó napján is megkaptam a bónuszt hozzá.Ma viszont nem kerültek fel az ÁSZF módosítások.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Remekelek28 #125854 üzenetére
*121#
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Demokatona #125743 üzenetére
Ezek a kedvezmények vannak.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #125520 üzenetére
Felhívtam azért a 1777-et, igen ott is eléred.
Mióta lett ilyen a Domino központ?
Vanda dolgozik már ott is? Gépi hang olvassa fel a szöveget. -
kovacsmi_74
senior tag
Azok Domino számok voltak, illetve most is azok. Pár éve volt valami központi kavarás Domino számoknál, pár csörgés után foglaltat jeleztek.
Azért ezt próbáld meg, amit írtam!
Pár csörgés után nem veszi fel, vagyis "Ha nem válaszol" feltétel szerint valami történik. Úgy rémlik a Hangposta száma volt ott, csak az meg valahogy ki volt kapcsolva, oda már nem ment át a hívás.
Androidon egyszerűbb ezt állítgatni, iPhone-nál úgy tudom nem könnyű. Esetleg addig tedd át a kártyát, ha van Android készülék is. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #125471 üzenetére
Úgy rémlik, volt(ak) olyan szám(ok), ahol nem volt aktív a Hívásértesítő, de ott is ez a feltétel üressé lett téve, a többire pedig beírtam a Hívásértesítő számát, azóta sokáig kicsörögnek ezek a számok, és értesítést is kapnak az elmaradt hívásokról.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
dozen #125311 üzenetére
Megpróbáltam, sms kód beírva, telekódot kéri. Szerintem most menne.
Közben meg azon gondolkodom, tegnap lehet a telekódnál jártam már, úgy rémlik, csak az sms kóddal próbálkoztam. Elsőre másolni akartam az ideiglenes kódot, majd megpróbáltam beírni, majd újat is kértem. Utána meg nem vettem észre, hogy már a telekódot kéri.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
Domino Day 40 perc
Két számra sikerült bekapcsolnom, perceket ugyan nem mutatja, de látom, hogy aktív a szolgáltatás. Harmadik számra hibát dob sokadjára. Annál mondjuk a Domino Most be van kapcsolva. Gyanítom, hogy ezzel függhet össze a dolog. Egyik telefon sem nálam van, de mint írtam a másik kettőnél látom, hogy sikerült bekapcsolnom.
Valakinek saját tapasztalat, Domino Most mellett esetleg? Köszönöm!
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #124532 üzenetére
vagyis online oktatás...
(lejárt a szerk. idő) -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
ubyegon2 #124531 üzenetére
Ja, szerintem azért az 500 MB fogy, mert az előbb lejár, az csak 1 hétre szól. Szerintem akkor semmi gond, ha sms is jött róla. A láthatóságot meg majd megcsinálják.
Amúgy, hogy október végéig (gyakorlatilag november közepéig) él a dolog, olyan mintha számolnának off-line oktatással is esetleg. Ingyen adják a 100 GB-ot, de azért egy feltöltést kérnek cserébe. A Domino 30 napos korlátlan internet (a legtöbb embernek ez már gyakorlatilag az) "kihozható" így ingyen, az egyenleg pedig ott marad.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #124528 üzenetére
Ja, 500 MB ott van, akkor igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!