-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
erdoke #30896 üzenetére
Az üzleti oldaluk lett új. Ennek egyik folyományaként meg is szűnt a teljesen jól használható, áttekinthető üzleti akciós árlista PDF-ben. Sőt konkrétan az új üzleti készülékválasztó oldal átdob a sima lakossági webshop oldalra, ahol be lehet jelölni az üzleti havidíjas felállást is, tök áttekinthetetlen, bogarászni kell, ha valamit valaminek az árával össze akarod hasonlítani akkor kínszenvedés.
Ráadásul lassú, bugos is. Hiba 503, be nem töltődő oldalak néha, szóval király fejlesztés volt, bármit is csináltak.
Ha telefont akarok venni inkább majd bemegyek egy üzletbe, ott a kezembe adnak egy kinyomtatott listát és megnézem azon. -
válasz
Soulfly842 #30795 üzenetére
Hát, ha ti mondjátok, hogy a 21 megabitnek is örülni kell hogy LTE...
-
válasz
Soulfly842 #30759 üzenetére
A 7 gigás az szerintem nem LTE képes. Nekünk is a 7 gigás Businessnet M van és az 21 mbit/s. Az XL-től felfelé lesz 60 mbit/s. [link]
-
válasz
dokee78 #30580 üzenetére
Igen ez egy nyilvános fórumon magától értetődő.
Más. Próbálkoztam két szolgáltatónál is a következővel (hogy melyik kettőnél, az legyen mellékes). Bemegyek, hogy szeretnék venni nem részletre, nem előfizetéssel egy készüléket, aminek kifizetem a listaárát. Olyan nincs. Csak előfizetéssel lehet megvenni.
Gratulálok. Lenne ebben az évtizedben egy olyan balek (jómagam), aki kifizeti valaminek a listaárát, mert azonnal kell, de úgy nem lehet megvenni, csak előfizetéssel. Még akkor is, ha az nekem nem kell. Őrület. Ez van szerintem kiadva a szolgáltatóknál, hogy ilyen mesterséges baromságokkal is nyomják fel az előfizetői számot.
Ha majd nem lesz sürgős és egy kicsit ráérek akkor megcélzok 1-2 bejelentést a fogyasztóvédelemnél meg ahol eszembe jut, hogy ezt mint árukapcsolást nézzék már meg, egy emailt bőven megér, hadd gondolják át a szolgáltatók a kisded játékaikat. -
válasz
erdoke #30292 üzenetére
"És ha már a WTF kérdéseknél tartunk: Mi értelme lenne, ha az adat roaming aktiváló alkalmazás csak adat roaming aktiválás után működne?"
Akkor leírom másképp. Kint vagy külföldön. Nincs adatroamingod. De van egy alkalmazásod, ami neten keresztül (ugye amihez kéne adatroaming) meg tudja neked rendelni az adatroamingot. Érted a kérdés jogosságát?
"Végül pedig az SMS: Miért lenne különbség az üzleti és a mezei előfizetők között az aktiválás lehetőségeit tekintve?"
Mert például ügyfélszolgálatot se ugyanazon a számon kell hívni mint a magán előfizetőknek? Lehet hogy a szolgáltatás megrendelésére is másik számot kell használni?
"Ha mégis van, elküldöd az SMS-t, és kapsz valami választ, miszerint nem elérhető/nem működik abban a formában. Kemény 30 Ft kockázatot rejt a dolog..."
Esetleg kicsit többet. Pl hogy ott vagyok külföldön és nem tudok adatroamingot rendelni. Ugye érzed hogy ez nem 30 Ft-os kérdés.
Egyébként a havi sok t&s aktiválásod egyike sem üzleti? Ezek közül egyet sem külföldön csináltál? Mert akkor barkochbázás helyett lenne valami konkrétum.
Most már csak röhögök egyébként, de még mindig nem tud senki egy igen/nem választ adni arra a kérdésre, hogy üzleti előfizetés esetén a 1430-ra küldött sms-sel az adatroamingot meg lehetne rendelni.
Úgy tűnik feltettem a topik történetének legnehezebb kérdését. -
válasz
erdoke #30290 üzenetére
Ez külföldön a még aktivált mobilnet hiányában is működik? Ha adatroamingot akarok rá akkor meg nyilván okostelefon. (Bocs, no offense de némelyik válaszodon egyszerűen lerí, hogy csak úgy bedobtad de valójában vagy fel se fogod hogy mire vagy mit válaszolsz, vagy nem is érdekel az egész, csak beírjál valamit... Megkérdezem 1x, hogy lehet-e sms-sel, erre válaszolsz, hogy úgy láttad egy reklámban hogy 1490 Ft. WTF? Aztán megint megkérdezem, hogy lehet-e sms-sel, erre válaszolsz hogy csináljam alkalmazással, dubleWTF)
De a fő kérdésem még mindig ez: üzleti előfizetés esetén a 1430-ra küldött sms-sel lehet-e aktiválni az adatroaming csomagokat.
Nem hiszem hogy olyan nehezet kérdezek ezzel.
-
Még egy kérdés, üzleti előfizetés esetén is ugyanúgy meg tudom rendelni a travel & surf adatroaming csomagokat a 1430-ra küldött sms-sel?
Bocs ha triviális a kérdés de ez csak az egyéni előfizetők oldalán volt, az üzletin nem találtam adatroaming megrendelést. -
válasz
blueye #30279 üzenetére
Köszi a tippet, gyorsan le is ellenőriztem de amit venni akarok, nem lehet kapni dominóval, csak előfizetéssel, vagy kártyafüggetlenül.
Új előfizu nem kéne, mert hang van 2, adat meg 4 (igaz ebből csak 3-at használok én), szóval igazán nem kell több.Club1: ez lesz, rendelek egyet az amazonról, a kártya abszolút nem kell.
-
-
Ha listaáron veszek a t-nél előfizetés nélkül eszközt, az kártyafüggetlen lehet?
-
válasz
motoflug #30241 üzenetére
Létezik olyan, hogy egy régi modellt becserélnek egy újabbra gariban? Nekem ez egy kicsit furcsán hangzik. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a telefon származása lehet, hogy nem az, amit a hirdető ír. Pl lehet hogy előfizetéssel vette, de ha azt írná, akkor nem sokan vennék meg, még akkor sem ha becsületesen fizeti amit kell.
-
válasz
313313 #30231 üzenetére
Hát persze, az is tök evidens, hogy egy dominós vesz egy előfizetéssel egy telefont, és a dominóját használja, az előfizetést meg hagyja nem lebeszélve, csak úgy, feleslegesen. Valóban kifejezetten tipikus helyzet. (Biztos van 1 ilyen lüke az országban, őt ki kell tüntetni valami citrom díjjal.)
Szerintem bárki számára egyértelmű, hogy ha havidíjas konstrukcióban vesz telefont, akkor a havidíjas csomagnak havidíja van. Ami az előfizetés, tehát a szolgáltatás havidíja, ami a szolgáltatásra használható el és nem a készülék ára. Ezt szerintem ennél érthetőbben nem lehet leírni, ha bárki is úgy gondolja, hogy az előfizetés díja a telefon ára, akkor azt innentől mélységesen sajnálom.Ha mégis vannak ilyenek, akkor nekik bónusz kérdés, hogy ha csak simán egy előfizetésre fizetnek elő, és nem vesznek készüléket, akkor a havidíjat minek az ellenértékeként fizetik ki? A nem létező készülékért?
Vagy ha vagy vesznek készüléket, de nem részletre, akkor a havidíjat szintén a telefonért fizetik, ugye?Sajnos ez az irracionális gondolkodás szerintem sose fog kikopni a fórumozók fejéből.
Mellesleg a probléma másik része abban áll, hogy előfizetésre sincs pénzük, nem hogy telefonra, de azért olyan készülék kell, amin bár le kell tiltani az adatforgalmat, meg beszélni nem nagyon lesz pénze, hogy ne szívja az egyenleget, de villantani azért lehet vele. Azaz 2 év alatt kicsönget 100-200 ezret a telefonért, amivel menő lesz, meg lehet vele kütyüzni, csak épp telefonálni, meg netezni stb nem fog vele, mert arra nem lesz pénze. Lehet hogy nem is baj hogy az ilyen gondolkodású embereket nem tudom megérteni. Kocsit is biztos azért vesznek, hogy ott álljon a ház előtt, mert szépen mutat. Bár menni már nem tudnak vele.
-
válasz
polonic #30217 üzenetére
Hagyjad, gyakori fórumbetegség, hogy a telefon árát növeli az előfizetés díja is. Nem baj ilyenkor számukra, hogy a szolgáltatás díját akkor is fizetni kell, ha nem veszel készüléket, hanem csak beszélsz.
Meg persze, a világ másik felére költözöl fél évre, igen ez gyakori hogy így hirtelen bekövetkezik.Hasonló módon gondolkodó emberek szokták azt csinálni, hogy megveszik 180e-ért a telefont, és az első kérdésük a topikban, hogy hogy lehet rajta letiltani a mobilnetet, mert nagyon fogyasztja a dominót.
Szoktuk erre mondani, hogy ez olyan, mintha a kocsi vételárába beszámítaná a tankolás árát is, de általában nem értik meg és rettentő okosakat írnak (ez a világ másik felére költözés fél évre ez mondjuk új).
-
válasz
erdoke #30093 üzenetére
Elképzelhető, hogy olyan lezárt díjcsomagban vagy, amire már nem lehet hűséget vállalni, pl. MédiaMánia.
Hupsz... Akkor ha lejár a jó kis médiamánia csomagom, akkor azt már nem tudom meghosszabbítani majd azzal hogy újra aláírok rá két évet? Mert az a csomag nekem nagyon jól működik. Az 1 giga net és a 300 akármilyen hálózatba küldhető sms pont jó, nagyon sokat sms-ezek. A mozaik L ami azonos árban lenne kb az sokkal vackabb, mert azzal csak 100 akárhová-sms-t tudok küldeni. Úgy látom a percdíja is rosszabb.
-
válasz
Plasticbomb #30061 üzenetére
Francba, éreztem.
-
A fenébe, én is pont így érzem. Volt egy régi tmobil előfizetésem, az szépen, minden bug nélkül működött. A telenorral állati sok gondom volt, mert ezzel párhuzamosan náluk is volt előfizetésem. Állandóan megszakadó hívások, gyökér térerő, mobilnet háháhá, szóval áthoztam azokat is a tmobilhoz.
Azóta ott is megszakadnak folyamatosan a hívások, csomó hasonló bajom lett velük (mégmielőtt, új készülékek ofkorsz).
Én hoztam átkot a tmobilra?Vagy vettek fel a konkurenciától embereket? Jáj.
-
-
Ha EU - n belül roamingolok és előfizetek az 1 hetes roaming átalányra (250 megás) akkor a netmegosztás arról a telefonról fog működni?
-
Történt egy érdekes dolog. Épp unokatesómmal találkoztam, amikor kaptam egy sms-t a tmobiltól, hogy köszöntenek a platina ügyfelek között. Oké, nyugtáztam, ekkor kb fél percen belül unokatesóm is kapott egy sms-t, hogy üdvözlik a platina ügyfelek között. Ez tök érdekes... Se a számunk életkorában (az ő száma jóval régebbi), se a díjcsomagunkban, se semmiben nincs igazából átfedés, mégis szinte egyszerre kaptuk az sms-t.
Ez most szerintetek véletlen, vagy volt valami tömeges "platinakiosztás" a tmobilnál? Vagy valami hiba az egész? -
-
Nem mondjátok, hogy annak hogy "új készülékként, használtan" van grammatikailag értelmezhető változata!
-
Észrevettétek hogy újabban nagyon belassult a 3G (nem LTE) hálózat? Ha már 1.6 mbps-t mérek lefelé a speddtest progival akkor már jó. Régebben nem volt ennyire lassú.
-
Másnál minden oké ma a tmobillal?
Szegeden ma sorban szakadnak meg a hívásaim egész nap, és a mobilinternet is állandóan szakad.
Nem 1-2 alkalommal, minden alkalommal.
-
Volt tegnap valami üzemzavar a T hálózatán? Volt több megszakadt hívásom, illetve (megyeszékhelyen) "Nincs szolgáltatás" is. Aztán estére helyreállt.
-
Köszi srácok!
-
Emlékszem régen volt valami kód, amit ha a telefonszám elé irtírtam akkor elküldte a számomat, másik kóddal meg letiltotta. Nem emlékeztek mik ezek?
-
válasz
Soulfly842 #24870 üzenetére
Köszi, nem kevés de ez van.
Más: nálatok nem produkált hibát ma a T? Telefonálásilag valami nagyon nem volt rendben, volt hogy én nem tudtam hívni, volt hogy engem nem tudtak... Valami térerőprobléma volt egész nap.
-
Bocsesz biztos utána lehet nézni, de hátha valaki tudja fejből, mennyibe kerül egy számcsere a t-nél? Egyik ismerősöm nem fogta fel a privát és a céges szám közti különbséget és most a maszek számomon hív egy csomó kretén esténként.
-
Tavaly kötöttem új előfizetést a T-nél. Businessnet M internetem van. Tavaly amikor kötöttem 4 giga volt ebben a csomagban. Most látom hogy idén már 7 gb van.
Vajon az én már megkötött csomagokban automatikusan emelkedett a keret? -
válasz
pepe091 #23524 üzenetére
Ha 0% THM-re veszel valamit, mellette a pénzed le tudod kötni, így úgy veszel meg valamit, hogy közben a rá fordítandó pénzed kamatozik. Szvsz ez minimálisan gondolkodni tudó embernek közhelyesen evidens, érdekes hogy ezt magyarázni kell... (Tipikus szűklátókör "mert nem szereti az adósságot", kb semmit nem tud az illető a pénz- és hitelviszonyokról...)
-
Arról van valami infótok, hogy a telefonadót fogják-e hárítani az ügyfélre a t-mobilnál a későbbiekben?
-
Tudtok valamit arról hogy mikor jön ki a tmobil korlátlan csomagja (mint a red).
-
Az normális, hogy okt.2-án volt új akciós árlista? Havonta frissítik? Régen úgy emlékeztem, hogy 2 hetente.
Váltani akarok, de most már megvárom azt hiszem a november végét, december elejét, csak belecsúszunk addigra most már a karácsonyi akciók elejébe... -
Szerintem hagyjuk rá és ne etessük a trollt, direkt csinálja.
-
Nem tudjátok, hogy szokott változni a t-mobil árlista? Mintha úgy emlékeznék, hogy 2 hetente, de ma még 16-án a 2-i árjegyzék van kint, és lassan sürgős lenne...
-
Az lehetséges, hogy az előfizetéses mobilnetnek nagyobb a sávszélessége, mint a dominós mobilnetnek?
-
Van-e valakinek tapasztalata a Duonet Sim kártyával?
Az alábbiak miatt kérdezem.
Az oldalán [link] először ezt írják:
""Kérjen MédiaMánia L, XL vagy T-Mobile ikon 200, 400, 600 díjcsomagja mellé második SIM kártyát, hogy mobiltelefonja mellett táblagépén vagy notebookján párhuzamosan használhassa a díjcsomagban foglalt adat- és SMS mennyiséget."
Ez világosnak tűnik.
Azonban: alul a további részletek menüpont kibontásakor olvasható az alábbi:
"A DuoNet SIM kártya megrendelhető, ha MédiaMánia L, XL vagy T-Mobile ikon 200, 400, 600 díjcsomagja mellé Ön RelaxNet adatdíjcsomagra vagy Net&Roll opcióra fizetett elő. Feltételek:" és leírja hogy melyik relaxnet csomaggal milyen módon osztozik.
Nem világos számomra, hogy akkor kell-e hozzá relaxnet, vagy nem.
Erre legyen szíves valaki, akinek van vele konkrét tapasztalata, írja már meg, hogy elég-e ha csak a médiamánia vagy ikon csomagja van az embernek, mellé vásárolt relaxnet vagy net&roll csomag nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Brave
- Androidos tablet topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Automobilista 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- !!Újszerű!! AsRock RX 7700XT 12GB /Jótállással!/Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- Xbox Series X - dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR