- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
Attól, hogy titkos, még marketing célra eladhatja, erről rendelkezned kell az adatkezelési részben (fogalmam sincs hol.) Valahol le lehet ezt az opciót tiltani. A múltkor úgy akarták rámtukmálni, hogy nagyszerű hírük van, ha balesetben elhaláloznék, fizetnek 2M-t, ugye milyen nagyszerű, kérdezte a csajszi. Ja, az...
-
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #52855 üzenetére
Én már bizony láttam olyat, hogy androidos telefon a roaming net kikapcsolt állapotában újraindítás után pár mp-ig használta a netet. Ha jól emlékszem, olvastam is erről, hogy ez egy ismert droid bug, lehet mostanra már javították, de nem tesztelném, ha nem kell
Mindenesetre, ha valaki minden este kikapcsolja a telefonját, és 2 hétig mondjuk Törökországban van, simán bukhat 2-3e Ft-ot ezen az apróságon
-
Varszegig
veterán
Én örülnék a legjobban, ha nem kellett volna bemennem, nekem kb. évi 1 alkalom, amikor felkeresem a T-t, de mivel duonet simet nem küldenek postán, igényelni is csak üzletben lehet, nem volt más választásom. A postán már megszoktam ezt a balkáni módit, de azért egy ekkora szolgáltatónál bosszant, ha nincsenek tekintettel arra, hogy nem mindenki tud állni. Nálam ez egy átmeneti (de visszatérő állapot), de van akinél tartós.
-
Varszegig
veterán
Várj, engem nem az izgat, amikor már sorra kerülök. Az zavar, hogy amíg várok 10-15 percet a sorszámmal a kezemben, addig nem tudok leülni. Ettől nem hiszem, hogy gyorsabb lesz az ügyintézés, én viszont kénytelen vagyok időnként tornázgatni, ha nem akarom, hogy beálljon a derekam. Ügyfélbarát...
-
Varszegig
veterán
válasz
lugosi #52707 üzenetére
Már fejlesztik a rendszert, a nyomogatós lányka tegnap kávéval is kínált, amit köszönettel nem fogadtam el. Viszont egy k*va széknek tudtam volna örülni, mert rohadtul fáj a derekam már 5-10 perc folyamatos állás után is. Ki volt az az idióta, aki száműzte a T pontokból a székeket????
-
Varszegig
veterán
válasz
djculture #51584 üzenetére
Csak hogy tisztázzuk: eddig is volt tranzakciós díja a kártyás fizetésnek (amit eddig vagy áthárított a bank, vagy nem, vagy nem azon a címen, de ez most mindegy), viszont ezentúl max évi 800 Ft lehet, paypass fizetés esetén max 500 Ft. Azaz éppen hogy csökken ez a teher, és nem növekszik.
-
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
válasz
csababarca #50939 üzenetére
Hát ha elhagyta a simet, én nem trükköznék, mielőbb tiltsátok le, mielőtt a "becsületes megtaláló" esetleg telefonál valami közintézménybe, hogy bomba van, titeket meg a TEK ébreszt...
-
Varszegig
veterán
Sok éve a teljes céges levelezést a gmailbe raktuk. Sokkal olcsóbb, mint bámilyen más megoldás. És semmi gond a biztonsággal. És persze használhatod a saját domainedet, nem is látszik, hogy ez egy gmailes cím. Ellenben amikor kb. 11 éve induló vállalkozásként az akkor még nem tudom hogy hívták t-home kezelte a céges levelezésünket, olyan leveleink tűntek el nálunk, amiből majdnem kártérítési kötelezettségünk lett. (Szerencsére a megrendelő elfogadta, hogy egy f*sz a szolgáltatónk...) AZtán évekig volt saját mailserver, de az sokkal drágább és munkaigényesebb megoldás.
-
Varszegig
veterán
válasz
szili.tamas1 #48822 üzenetére
Hát ja. Extrem digitalnál induló ár 199.000 amiből most lejön 15%, az meg még 170 sincs. Gyári gari, független telefon.
-
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
válasz
szabogabor10 #48324 üzenetére
De a telenor ügyfeleket csak Norvégiában érinti.
USA roaming díjak eltörléséről szó sincs, csak EU területéről beszélnek.
Ja ha már itt tartunk, Norvégia sem EU tagország.
De kit érdekel az LTE, amíg van roaming díj? Engem sokkal inkább érdekel, hogy NE legyen roaming díj. Ha azt megérjük, akkor fenét érdekli, ha csak 3G van a nyaralásom alatt. -
Varszegig
veterán
válasz
szabogabor10 #48311 üzenetére
Nagyon izgi. A Norvégiába látogató hazánkfiai (azt hiszem nem épp az a legkedveltebb magyar célország
) rámehetnek a 4G-re, és immáron az eddigi 1 nap helyett 1 óra alatt sikeresen összehoznak egy 7 számjegyű számlát. Hurrá!
-
Varszegig
veterán
válasz
sarkanyolo2 #46727 üzenetére
Ő ingyen szokta tesztelni
-
Varszegig
veterán
Jó, csak ha ilyet hallok, akkor a fejlesztőt elkergetném
A böngésző az semmit nem csinál csak megjelenít. Mármint egy normális rendszerben. Minden más az a szerveren fut, annak köze nem lehet(ne). ahhoz hogy mivel böngészel. Az előfordulhat, hogy pl. nem minden css formázás jön át egy böngészőn, persze az is szűrhető gondos teszteléssel. De ha funkcionálisan is a böngészőtől függ, akkor az egy nagy rakás összedrótozott szar. Erre jó példa pl. a telekom rendszere
-
Varszegig
veterán
válasz
werszomjas #45429 üzenetére
Egyben van a kijelző, és az üveg, külön nem cserélhető. És nem garis.
-
Varszegig
veterán
válasz
LilProphet90 #44604 üzenetére
Ha nem te vetted, nem fogják neked a számlát pótolni. Az eredeti tulajnak kiadják.
Normál garanciaidőben a törvény szerint elég a garancialevél, de ha már önkéntesen vállalt időszakban van a készülék, akkor kellhet a számla. -
Varszegig
veterán
És mit csinálsz? Önbíráskodsz? Akkor te kerülsz bajba. Bíróságra mész? Sok év után nyersz, és?
korcsillio: többen, mint gondolnád, tele vannak a fórumok ilyen sztorikkal. Ráadásul, ha nincs számla, azt sem tudhatjuk, tényleg az eladó nevén volt-e a telefon... Ha meg nem, akkor mit érdekli a tartozás?
-
Varszegig
veterán
Az komoly, hogy már a move csomagok is csak 2 év hűséggel választhatóak? Mert a honlapon ez áll. Igaz a díjszabás szerint meg nem.
-
Varszegig
veterán
válasz
dptrsk #42627 üzenetére
Igen, ez kicsit olyan szitu, mintha vennél egy autót mondjuk 4M-ért, majd amikor át akarják adni, azt mondanák, sajnos megemelkedtek az árak, ezért vagy többet fizetsz, vagy csak 3 kereke lesz 4Mért az autónak
És ők betartották a szerződést, mert nem kérnek tőled többet, az meg hol van leírva a szerződésben, hogy 4 kereke van az autónak?
-
Varszegig
veterán
válasz
csababarca #42586 üzenetére
Az uniónak nincs hatásköre az Egyesült Államokban
Várhatóan a szolgáltatók 10x-ére növelik a roamingdíjakat minden eu-n kívüli országban. Csak hogy kb. tudjátok, mire számítsatok. Aki a szerb határnál él, az még jobban figyelhet a manuális hálózatválasztásra
-
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
Ezek pedagógia jellegű emelések: a mozaik, médeiamánia stb. régi csomagok tagjait ki akarják hajtani hogy menjenek a move-ba önként. (És vállalják a voip tiltást persze.) A net&roll-osok árelőnye megszűnik, illetve 100 Ft-ra csökken a NetPluszhoz képest. Végül a Next-esek áremelését elengedik, ha e-packra térnek. Ja, és a médiamániában megszűnik a mobiltv.
Mint egy jó óvónéni, úgy terelgeti a szolgáltató agyerekeketelőfizetőket. -
Varszegig
veterán
válasz
dellfanboy #42355 üzenetére
Ha a kijelző megrepedt, akkor nem fogják javítani gariban sehol.
-
Varszegig
veterán
Pedig változik a rendelet, több cikk is utal rá. Más kérdés, hogy akkor nem lépett az új ptk-val egyidőben hatályba. A tervezet szövege már nincs fenn a kormány honlapján, így addig semmi sem biztos, amíg ki nem hirdetik.
Itt pl. szó van arról is, hogy a 15 napos javítási határidő ezentúl szigorú lesz, nem elég törekedni a betartására. -
Varszegig
veterán
válasz
Sterilzona #41506 üzenetére
Arra vigyázz, hogy ha most mozaikban vagy, akkor használhatsz voip, skpye appokat beszélgetésre, míg ha átmész a move-ba onnantól nem.
-
Varszegig
veterán
válasz
lord.lakli #41262 üzenetére
Nem a telekomnál lehet előfizetni, hanem vannak erre szakosodott szolgáltatók. De ha van egy privát felhőben levő szervered (pl. amazon) 5 perc alatt összeütsz egyet. Pl. amazonnál havi 3000 körül tudsz már egy micro szervert erre beállítani. Még jobb, ha van már egy szervered, és mellesleg erre is használod
-
Varszegig
veterán
Ez mind szép, csak
1) Miért az előfizetősök szívnak, a dominosok (akik alapvetően jóval kevesebbet költenek) kedvükre vopi-zhetnek.
2) Semmi közöm ahhoz, hogy neki fáj, ha kevesebbet beszélek, nekik kellene alkalmazkodni a megváltozott világhoz.
3) A 3 szolgáltató kartellezéséhez meg gratulálok, ideje lenne egy pár md-os bírsággal honorálni. Kezdetnek fejenként 1-2 Md elég is lenne. -
Varszegig
veterán
Én a mai okostelefonok korában nem tudom elfogadni, hogy bármi módon korlátozza az én általam használt (esetleg megvett) appok futását. Vagy ezzel próbáljon meg terelni a szégyentelenül drága csomagjai irányába. Nem, nekem nem kell a next, nekem egy 1-1,5 Gb net kell, azt szeretném használni, nem torrentre, csak esetleg a fiam ha felhív viberen akkor elérhessen. Ez komoly, szélsőséges kérés? 2014-ben? Menjenek már a p*ba... (mind a 3 szolgáltató).
-
Varszegig
veterán
válasz
polonic #41001 üzenetére
Azért ez nem teljesen így megy. Én üzleti célra (is) használom a mobilomat. Viszont nem fogok üzleti előfizetést venni, mert egyrészt értelmetlenül drágák, másrészt az eva-s cégem nem tudná elszámolni.
Viszont a céges használathoz a vpn nekem alap fontosságú. Ha nem tudom pl. elérni az amazon console-t (márpedig azt csak vpn-en át tudom), akkor kb. olyan, mintha nem is lenne erre a célra mobilnetem. Szóval, ha a szolgáltatóm egyoldalúan módosítani az ászf-et, és korlátozná a vpn elérésemet, akkor azt hiszem felügyeleti panasszal élnék. Nem sajnálnám rá a 3000 Ft illetéket. -
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
válasz
grafikus17 #38174 üzenetére
8 munkanap, és utalják, 30 napot ad rá a törvény. Ugyanezen törvény alapján, ha a boltban veszed át, elvileg nem adhatnád vissza, de úgy emlékszem ettől a T eltekint.
-
Varszegig
veterán
válasz
grafikus17 #37743 üzenetére
Most komolyan, minden nap kézzel rakják ki, nincs előre leprogramozva, és adatbázisban tárolva? Sírjak, vagy nevessek?
-
Varszegig
veterán
válasz
djculture #37546 üzenetére
"Varszegig: Ha nem nyilatkozol akkor biztos hogy nem lesz ingyenes készpénzfelvételed, mert ezt az állam fogja beszedni közvetlenül tőled már ha pénzt veszel ki..Banknak ha nem nyilatkozol kötelezően átkell az illetéket utalnia."
Jajj, ne írkálj már ekkora baromságot. 1) Tőlem semmit nem szed be az állam, mert a tranzakciós adót a pénzintézetek fizetk. Ők persze továbbháríthatják a mindenféle költségekkel, de tőlem semmit nem szed be az állam. 2) Ha nem nyilatkozom, akkor sem szed be tőlem az állam semmit, ld 1.-es pont. Maximum nem lennék jogosult a Rogán féle ingyenes pénzkivétre. De mivel a bankom a számla/kártya csomagom miatt eddig is adott 4 db ingyenes pnzkivétre lehetőséget bel és külföldön értékhatár nélkül. kb. leszarom.
3) A banknak eddig is kellett a pénzkivét után illetéket fizetnie, azt beszedte rajtad a felvételi díjakkal. Most csak arról hoztak törvényt, hogy ezt az első 2 esetben max 150e Ft-ig nem teheti, ha nyilatkozol. Ez engem hol érint? ld. 2-es pont.
4) Akkor is át kell utalnia a banknak az illetéket az ingyenes pénzkivéted után, ha nyilatkozol, ennek költségét az állam a bankokra terhelte. -
Varszegig
veterán
válasz
djculture #37539 üzenetére
Nekem eddig is volt 4 ingyenes készpénzfelvételem, értékhatár nélkül. Szóval ez kb. nem érdekel.
Azt, hogy a vásárlást fizetőssé fogják tenni, azt persze sokan írták, de még egyetlen jövőre életbelépő kondíciós listában sincs ilyen. De ha így lesz sem fogom a postára hordani a pénzt, mert nem fogok visszamenni 20 évet az időben, csak azért mert a politikusok a választásokra készülnek. -
Varszegig
veterán
válasz
polonic #37526 üzenetére
Teljesen egyetértek, mióta T-s vagyok azóta használom a távszámlát. Soha nem volt vele gond. Sőt használom a dijnet-et is. És kifejezetten utálom azokat a szolgáltatókat, akikre nem lehet egyiknél sem regisztrálni. Nekem ne küldjön csekket, ne akarjon inkasszálni, ne várjon átutalást. Küldje elektronikusan, én meg kártyával kifizetem. A pénzfelvét, utalás, inkasszó mind pénzbe kerül, a kártyás fizetés nem.
-
Varszegig
veterán
válasz
troland26 #37372 üzenetére
Mivel az egész szar jvascriptben van összefércelve, már annyi elég ha pl. tiltva van a javascript.
Most azért abba nem mennék bele, hogy egy üzleti alkalmazásnál mekkora hiba, hogy egyrészt az üzleti logika javascriptben a kliens gépén fut, illetve hogy is kéne kinéznie egy ilyen programnak, de ha nekem egy programozó ilyen munkát adna le, úgy rúgnám ki, hogy a lába nem érné a földet. A JS arra van, hogy eyecandy dolgokat varázsoljunk a user orra elé, de nem arra, hogy abban fusson az egész logikája. Az, hogy a view source-szal meg tudod nézni pl. a kalendáriumot megint csak a szánalmas kategória. Arról már nem is beszélek, mekkora biztonsági rés ez, remélem az ügyféladatokat is így tárolják -
Varszegig
veterán
válasz
Miamiquake #37113 üzenetére
Blue mobil
-
Varszegig
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #37014 üzenetére
Lehet telefonnal is netezni vele, de telefonálni nem fogsz tudni.
-
-
Varszegig
veterán
válasz
Something_ #36543 üzenetére
Mivel az 5490 ft csak spec esetekben, hűséggel érhető el, ezért én pl. vagyok olyan hülye, hogy maradok a mozaik s-ben, hűség nélkül. Ezekre a mostani idióta tarifákra én 2 hónap hűséget sem írnék alá, nemhogy 2 évet.
-
Varszegig
veterán
válasz
szőröscica #36440 üzenetére
Ne ott fizess, hanem a távszámlán. Egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest