- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz ubyegon2 #139795 üzenetére
Ha már korábban írtál volna megnyugtattalak volna: mivel a múlt héten csak HANG opció volt ezért most 100%-ig biztos voltam hogy lesz ADAT is. (Vagy csak adat de ez nem releváns most)
Sőt, múlt héten még a hivalalos megjelenés előtt 99%-ra taksáltam hogy CSAK HANG opció lesz mivel előtte bazi régen volt már "csak hang"
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #139684 üzenetére
-
Cs1csó
félisten
válasz yogibear #139675 üzenetére
Lehet félrebeszélünk, tehát pl. a Postán vagy egy újságosnál 5 ezer forintért töltöttem pénzt a telefonszámomra (azt igazoló SMS is megjött) majd ezután akartam belépni az alkalmazásba, ahol ugye ha kap netet akkor már látható, hogy van elég pénz ahhoz, hogy tudja aktiválni a Domino Maraton 5GB-ot 4 ezer forintért. DE nem töltődik be az app.
-
Cs1csó
félisten
válasz kovacsmi_74 #139493 üzenetére
Tehát kell hozzzá egy előfizetés.
-
Cs1csó
félisten
válasz zelikocc #139466 üzenetére
Ismerős Yettelről ment át NetFone-ra (Vodafone hálózatra) és egy kora hajnali órában történt meg a számhordozás addig még a Yettelnél volt Talán hajnali 2-3 óra között már a régi SIM kártyán nem volt elérhető - korábban postán megküldték az új sim-et - azt betette és kész is volt.
Nyilván egy hét vagy egy-két nap úgy hogy ne legyek elérhető nem jó de pár óra azért bőven belefér főleg ha ez a hajnali órákra esik.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz dzf007 #139421 üzenetére
A "nagy" gépen amit csak én használok de azon futnak a torrentek (nem sok csak minimálisan érdekel a helyezés: maradjak "ELIT" rangon. A havi adatforgalmazás a következő: (fejből írom erre emlékszem kb. ennyi szokott lenni átlagban)
letöltött adat: 300GB
feltöltött adat: 250GBTehát ugy bő fél TB-ot mozgatok meg, az 5GB-os maraton mobilnet pedig pont kitartott egy évig.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Rage47 #139419 üzenetére
+1 nekem is ennyi.
A szolgáltatónak persze több oka van:
- felébreszteni az igényt hogy többet akarjunk mobilnetezni
- a versenytársak ellen is jó ügyfélmegtartó/ügyfélvonzó tényezőMegjegyzem sokszor flegmáznak a szolgáltatók, hogy a kártyás ügyfelek "nem fontosak" pedig azok mert:
- minél nagyobb az ügyfelbázis annál fenntarthatóbb a rendszer
- bármikor alakulhat úgy hogy egy kártyás ügyfél átvált havidíjas előfizetésre és ha már kártyásként egy szolgáltatónál van lehet ott marad előfizetőként. -
Cs1csó
félisten
válasz totron #139416 üzenetére
Üdv, én keveset mobilnetezem. Még itthon wifin vagy kábelen sem vagyok nagy YouTube néző vagy Tik-tok stb.
A melóhelyen szoktam néha ránézni pl. a PH!-ra vagy egy-két híroldalra vagy ha jön üzenet stb.
Nyilván munkahely tehát amúgy sem a telefonozás a lényeg.
Általában 30MB-al elvagyok, tehát nekem bőven jó a Maraton 5GB akár egy évre is. Sőt mostanában amúgy is keveset járok el, szórakozóhelyre vagy egyéb közösségi térbe ahol esetleg nagyobb igény lenne megnézni ezt azt vagy akár messenger hanghívással is ritkábban beszélek ismerősökkel mobilneten.Tehát amikor jön az DD akkor az aktiválás napján ha netet is kapok akkor egy kicsit "lazábban" tolom ennyi, pl. ilyenkor szoktam kicsit pörgetni a Facebook-ot is amúgy nem.
Nemrég volt valami 1GB és talán ha 200MB lement belőle
Van ismerős aki keményen pörgeti a videót és 50GB/hó csomagja van de azt mondta, hogy van, mikor még otthon is mobilnet megy és így sem lépi túl a havi 30GB-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz cszoltaneger #139408 üzenetére
"megtelt" komoly! (Ha van pl. egy "8" lakásos társasház akkor oda nem 8 csatlakozási lehetőséget kötök be? Vagy lett egy emelet ráépítés?)
Oda szerződj ahol jobb technológiával szolgáltatnak. Pl.: ha a Telekom csak ADSL (rézdrót) ad netet, a Yettel pedig optikán/koaxon akkor válaszd a Yettelt. (most olvastam a 4Grider (+1) válaszát, ha jól értem a Yettel vezetéknélkül szolgáltat? Mert még az is jobb az ADSL rézdrótnál.
A lényeg: rézdrónál csak egy rosszabb van: a műholdas net.Anno a szomszédomnak volt az, hogy a net telefondróton (rézkábel) jött, azaz ADSL nete volt a tévé szolgáltatás pedig műholdról (tányéros tévé) jött, megfűzték az IPTV-vel ADSL-en, ami így osztozott az internettel: az addig is szűk sávszél még karcsúbb lett mert az IPTV is az ADSL sávszéléből vett le.
(Az mé plusz hab volt a tortán, hogy amúgy is messze van a fejközponttól, ez ADSL-nél nagyon fontos mert a PING érték is szar és az adható legnagyobb sávszél is az, minden bazi gyenge lett az IPTV előnyeit meg nem is használta ki.
Szerintem simán átverték.Olyat hallottam hogy egy új (szűz, frissen kiosztott terület,majd oda felépített kvázi lakópark) területen 50 telek lett kiosztva de később ebből többre is ikerház lett építve így ugye az "alap" 50 internet csatlakozási lehetőség kevés lett (ha minden egyes telekre ikerház épül akkor ugye pont 100 bekötési hely kell)
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #139389 üzenetére
Nem értem ez hogy jön ide? A kérdező netszolgáltatót kérdezett, nem mobilról.
Amúgy ez a kis cég akinél MÉG vagyok
SZIP (SZupergyors Internet Program ez egy EU-s pályázat volt biztos hallottál már róla)
keretében épített ki optikát ami mögött már akkor is a DIGI hálózata volt (arra kapcsolták rá magukat)
Nyáron myergelek át Telekom-ra (optika) ott ha jól tudom IPv6 az alap de ha kér az ember adnak dinamikus publikus IPv4 címet. -
Cs1csó
félisten
válasz xy.zsolt #139388 üzenetére
Igen, bár árnyalja a képet hogy csak IPv4-en szolgáltatnak és idáig nem adtak dinamikus publikus IP címet sem alapban CGNAT mögé tesznek mindenkit.
Aztán tavasszal beindult a Telekom optika és HIRTELEN lett 1000Ft/hó áron dinamikus publikus IP cím is. (Nekem fix ip nem kell csak ne legyek NAT mögött)
Temészetesen optika.
-
Cs1csó
félisten
válasz xy.zsolt #139386 üzenetére
Helyileg kell megnézni (hogy ahol igénybe vennéd), melyik szolgáltató ad minőségi technológiával szolgáltatást (pl. nem adsl-t hanem optikát) és végigtelefonálni őket. Tippre - jobb esetben is - 3-4 szolgáltatóról lehet szó.
Nálunk - egy a DIGI által megvett kis cég - havi 3500ft-ért ad fix ip címet. szerintem országos szinten is hasonló árak lehetnek.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #139053 üzenetére
Pontosan de ha január 1-jén vásárolt 5GB-ot és alig használja de közben telefonál és a pénz elfogy és újra tölt rá pénzt akkor az 5GB-ot tovább használhatja hiába már akár több mint egy éve vásárolta azt az 5GB-ot. Ahogy írtad a rendelkezésre állás számít.
-
Cs1csó
félisten
válasz szabonagyur #139039 üzenetére
Sőt, pontosítok: még tovább is használhatod az 5GB maratont mint egy év csak kell újabb feltöltés rá hogy tovább használhasd.
(Tehát ha január 1-jén feltöltötted 5k HUF-al és vettél 4K HUF -ért 5GB-ot és még van belőle a következő év január 1-jén akkor megint kell a telefonra tölteni pénzt akár 1500Ft-ot is lehet és akkor még a maradék netet is le tudod forgalmazni. Persze 1500Ft-ért talán csak fél év elérhetőséget kapsz. -
Cs1csó
félisten
válasz rasotamas #138999 üzenetére
Azt se felejtsd el, hogy a "szolgáltatók"-nál nem a legfontosabb prioritás, hogy készülékeket adjanak el, nem telefonboltok. Plusz a "KÉSZLET" mint fogalomtól manapság már MINDEN CÉG irtózik.
Talán a Covid járvány elején volt arról szó, hogy az egyik legnagyobb autógyár (valami német pl. VW vagy hasonló cég) kb. EGYETLEN hétre való alkatrészkészlettel rendelkezik, tehát ha SEMMI NEM JÖN akkor a gyár leállása egy hét után következik be. -
Cs1csó
félisten
válasz dzf007 #138906 üzenetére
Annyi, hogy a Vodafone hálóját használja. Ezt kell letesztelni, hogy ahol főleg használva lenne ott milyen, ha jó akkor papíron hiába jobb a Yettel és a Telekom hálója (azt olvastam, hogy az utóbbi idők fejlesztései miatt a Yettel sokat fejlődött, + ugye a Voda hálóra engedték rá a korábbi Digiseket.)
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz nfsu17 #138765 üzenetére
Az átváltás macerás, hiszen 1 bájt 8bit és ez azért megkutyulja a matekot a mi 10-es számrendszeres fejünkben.
A többi szolgáltató agresszívebben hajtja az embereket a havi díjas opciók felé. Ezért volt jó a DIGI még eredeti állapotában és az irány ahová fejlődött volna mert ott a HAVI díjas opciók is simán versenyképesek lettek volna a kicsit netező, kicsit beszélő feltöltőkártyások elszipkázására.
Talán 1500-2000Ft havidíjért adtak volna bazi sok percet és bazi sok netet na ennek harangoztak. Ez az a havi díj lett volna ami még engem is megmozgatott volna persze vártam, hogy kicsit fejlesszék a hálójukat stabilizálódjanak (ugye 2019 május-júniusában indultak) gondoltam 3-5 év alatt stabilizálódik de ugye kartelleztek velük szemben sőt a kormányzati kapcsoltaikat is bevetették és szó szerint kicsinálták a DIGIT, ha egy NORMÁLIS ország lennénk akkor úgy kb. "most" (5 évvel az indulás után) már korrekt egész országos lefedettségük is lenne korrekt havi díjért, optimális sebességgel (számomra az optimális sebesség azt jelenti, hogy nem sebesség bajnok de minden akár nagyobb hálózatigényű dologra is alkalmas pl. FHD (vagy akár 4K) videók streamelésére is, ennél több nem kell)Az a 3GB 2500Ft-ért nagyon gáz még 800Ft/1GB-nál is kicsit drágább, mint amit a Maraton kínál sőt ugye ez elvész ha nem használod el ami borítékolható ha nem akarja az ember túllőni a havi keretét, vagy még az utolsó napra is tartogat pár MB-ot biztos ami biztos alapon.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz yogibear #138763 üzenetére
Ez így nagyon rossz akkor. Gyakorlatilag még drágább is sőt a T-nek is van napi nete olcsóbban.
Remélem marad ez a szint, mert sokan vannak akik nem egész nap mobilneten pörgetik a jutub és tiktok videókat. Munkahelyen nem érnek rá telefonozni vagy nem az ilyen videók érdeklik hanem pár cikk vagy pl. mint engem a PH fórum, vagy emailek stb.
otthon meg ugye van wifi meg asztali pc nagy monitorral. Plusz egyre több helyen van ingyenes wifi amin szerintem biztonságban lehetsz ha végpontok közötti titkosítással forgalmazod a tartalmat. (aki figyeli a wifit csak a forgalmat látja a tartalmát nem)[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz yogibear #138755 üzenetére
Nem lenne ördögtől való ez a 30 napos lejáratú feltöltős net HA:
ugye a maraton 5GB-ot 4k Ft-ért ad tehát 1GB-ot 800Ft-ért, akkor a havi lejáratú GB-okat Ft-áron jóval olcsóbban adnák pl. fele áron. Nem tudom mennyiért adja a jeti vagy a voda de nem hiszem, hogy annyival jobb. -
Cs1csó
félisten
válasz #37698048 #138669 üzenetére
A saját ATM lehet jobb. (Nem tudom van e valami külön költség, ennek is érdemes utánakérdezni)
Lehet postán is fel tudják tölteni ennyivel.Az Inmedio újságosnál nekem nem engedték bankkártyával, már akartam ezt boltot (fel)jelenteni, hogy séremezem ezt a módszert.
(Lehet csak ez a bolt ilyen "egyénieskedő" passz)[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz vence #138603 üzenetére
Érdekes, frissíteni akartam de valami másra nyomtam végül nem feissült egy.későbbi app újra futtatásakor végül lefrissült.
Az ilyen "szolgáltatói" vagy "hivatalos" appokat érdemes frissíteni, hátha valami olyan funkció,. szolgáltatás jön amire ajár azükség is lehet.
Nyilván egy film vagy zene lejátszónál ez a frissítési "kényszer" elhanyagolható. Ott max ha bug vagy adott oprendszerrel való inkompatibilitás nem kényszerít rá.
Mi a bajod azzal hogy frissül?
-
Cs1csó
félisten
válasz Demokatona #138591 üzenetére
-
Cs1csó
félisten
válasz ledgeri #138426 üzenetére
Jogszabály szerint vissza kell adni ha kéri az ügyfél.
Megjegyzem ez is egy olyan "titkolt" dolog mint amikor egy boltban kiírják:"bankkártyás fizetést csak 500Ft feletti vásárlás esetén van módunkban elfogadni"
Nem lehet ilyen megkötést tenni, akár egy doboz gyufát is vásárolhatok bankkártyával vagy a pékségben egy darab zsemlét.A kereskedők menjenek tüncizni a BANKOK ellen, hogy ne vágják meg őket olyan sokra a kártyás tranzakciókért, persze ez büdös nekik jobb az embereknek hazudni, és megpróbálni átverni őket.
-
Cs1csó
félisten
válasz bexinho23 #138351 üzenetére
HAHÓ! A percdíjakat nem írtad, ott jóval kedvezőbb az előfizetéses opció sőt sokszor a havidíj tartalmaz pl. 100 percet
A percdíj sem 25 forint, sőt van másodperc alapú szánlázás is.
Aki nagyon keveset beszél és keveset netezik (pl. ahol sokat tartózkodik pl.: munkahely és az otthon van wifi lehetőség) annak jó a Domino.Nekem 3 szám adategyeztetése kb. 15 perc volt évente ennyi belefér, ami boszant hogy nem ezzel állírjuk meg a terroristák SIM kártyához jutását.
-
Cs1csó
félisten
válasz domper2015 #138347 üzenetére
Nekem sem jött össze anno, végül asztali böngészőben a netoldalukon keresztül sikerült.
-
Cs1csó
félisten
válasz sandró60 #138308 üzenetére
A hosszú házasság titka: ne vitatkozz a nejeddel főleg ilyen "piszlicsáré" dolgokon.
Amúgy egyetértek veled, nekem 3 hónappal a határidő előtt már jött az üzenet, hogy csináljam meg az egyeztetést ha megcsinálom jövőre MÉG korábban fognak zaklatni.
Úgyhogy NEM kivártam, kb. 2-3 nappal előtte csináltam meg, és jövőre is így fogom de akikét csinálom (család) őket nem zavarja egyszer kérdeztek rá, hogy mi legyen ezzel én mondtam, naptárba fel van jegyezve mikor kell csinálni ne aggódjanak és nem foglalkoztak vele.
DE jobb a békesség emiatt valaki hajlandó veszekedni akkor inkább csináld meg ne legyen veszekedés. -
Cs1csó
félisten
válasz ledgeri #138267 üzenetére
Nem értem az oldalakat. VAN 10db SIM amihez mindhez tartozik egy telefonszám amit még sosem használtak, ezt tudják hogy a terroristákhoz került ezért FIGYELIK hogy mikor és hol jelentkezik fel egy hálózatra. Ennyi a történet, nem értem hogy ezen mit nem értesz. Mi olyan nehéz ebben.
HIÁBA "cserélgetik" a kártyákat, ha a "szervek" (NSA stb.) már VÁRJÁK hogy azokat a kártyákat használják. Ennyi. Akár hívást indítanak akár hívást fogadnak a figyelt kártyákkal megtudják hol használták, talán bele is hallgathatnak a beszélgetésbe.
A rosszfiúk még persze ettől nem lesznek meg, főleg ha egy zsúfolt helyen csak rövid időre kapcsolja be és indít róla hívást, ha a tetejébe szintén egy "eldobható" mobilt hív és azt is hasonlóan zsúfolt helyen használják és saját kódrendszerük van akkor nyilván ez még édeskevés az elfogásukhoz, de támpontnak jó (pl. hol mozog az aki ezeket a hívásokat fogadja vagy indítja) -
Cs1csó
félisten
válasz domper2015 #138252 üzenetére
A jelenlegi irgalmatlan nagy infláció és államháztartási hiány mellett minden zsére szükségük van, semmi áfa csökkentés sem lesz.
-
Cs1csó
félisten
válasz ledgeri #138244 üzenetére
Ezt a részét nem értem, a hatóság figyeli az "éterben" feltűnő SIM-eket a sorszáma alapján tehát olyan mint ha tudnál a terroristák telefonszámát mielőtt azok még az első hívást elindítanák arról a kártyáról.
Egyszerűbben van mondjuk 50 telefonszám ami ha feltűnik rögzítik a hívást, ezt úgy, hogy ezekről a számokról lehet korábban még nem is indítottak hívást. -
Cs1csó
félisten
válasz ledgeri #138239 üzenetére
Mert olyan mint ha már tudná a hatóság előre, hogy milyen új SIM lesz a telefonban mert pl. a 1111123-as-tól a 1111129-ig sorban mind a 6 SIM náluk van. Tehát amikor kukázza a 1111125-öst akkor tudod, hogy jön a 11111126-os mert kb. egymás után ami jön pattintják ki és teszik be.
(a Homeland c. sorozatban volt ez benne ha jól emlékszem , amikor a Pakisztáni USA nagykövetség elleni támadásnál kommunikáltak egymással a támadók) -
Cs1csó
félisten
válasz 4Grider #138222 üzenetére
sőt:
Nem azzal van a gond ha vesz valaki egy kártyát hanem amikor vettek több ezret egy tranzakcióval.
Megjegyzem ez a titkosszolgálatoknak ez még jó is. Egy filmben volt, hogy úgy tudták lehallgatni a terroristák hívását, hogy hiába váltottak kártyát vagy telefont mivel a SIM-ek sorazáma egymást követő volt (hiszen nagyobb tételben szerezték meg a kártyákat) ezért adott sorozat minden számban növekvő kártyáját már várták hogy feltűnjön az éterben.
Amúgy akik komolyan gondolják HÍVÁSONKÉNT cserélik a kártyát és a telefong is, de minimum a kártyát.
Magyarán, ezzel is csak az átlagembert szivatják. -
Cs1csó
félisten
válasz snooze #138187 üzenetére
Persze, számhordozáskor te döntöd el hova viszed sőt még l talán hűségest is lehet csak a már megkapott kedvezményt kell visszafizetni, vagy valami ilyeami de tájékoztatnak. Érdemes úgy intézni "kérni" hogy mondjuk hó fordulónál hogy kifizeted a hónapot de a következőbe már nem kezdesz bele előfizuval
-
Cs1csó
félisten
A "legbiztosabb" az lenne ha:
Vegyél egy sim kártyát pl. postán amihez adnak percet és adatot is, tedd be a telefonodba (gondolom dual sim-es) és ahol gyakran "előfordulsz" ott teszteled: hívást inditasz, esetleg megkérsz családtagot hívjon azon, netet is teszteled.
HA elégedett vagy akkor legalább "technikai" akadályokba nem fogsz ütközni. hogy megéri azt matekozd ki ami jó a Dominóban:
- a domino most havi 190ft-ért
- domino szerda
- az egyszeri adatkeret ami kvázi lejárat nélküli, nem vész el egx hét vagy hónap után sem.Aki keveset netezik és telefonál annak optimális.
-
Cs1csó
félisten
Üdv, Domino Most kérdésem lenne: adott egy domino előfizetés amire rendszeresen be szoktuk kapcsolni az alkalmazásban a Domino Most funkciót és hiába van bekapcsolva rendszeresen jön olyan értesítés a telefonra az alkalmazástól hogy "csökkentse a beszélgetését 9ft-ra!" (Gondolom a domino most funkciót ajánlja, de miért ha be van kapcsolva?)
Nekem pl. nem ajánlja pedig nálam nincs is bekapcsolva a Domino Most. -
Cs1csó
félisten
válasz enginev3.0 #137630 üzenetére
Böngészésre elég. Ha 4K HDR videókat szeretnél streamelni kevés.
-
Cs1csó
félisten
válasz Enigma1945 #137617 üzenetére
Lehetőségek, már amelyik megoldható:
- vowifi
- megnézni más szolgáltató SIM kártyájával, és váltani ha tartósan jobb
- telekom 5G-t tesztelni ha jobb akkor olyan csomagra/telefonra váltani ami használja az 5G-t -
Cs1csó
félisten
válasz MaxxDamage #137452 üzenetére
-
Cs1csó
félisten
OTP-s vagyok ATM-en vagy OTP alkalmazáson keresztüli egyenlegfeltöltés esetén jár valami bónusz? (2500Ft a minimum és persze van lehetőség nagyobb összegre is)
-
Cs1csó
félisten
Üdv, várható január 1-jétől hogy a Domino Maraton opció ára emelkedni fog? (az 5GB 4kHUF-ért érdekel)
-
Cs1csó
félisten
válasz akaszajanos #137372 üzenetére
Fölösleges elvileg akár úgy is hívhatnak hogy egy családtagod számát fogja kijelezni. Tetszőlegesen lehet megadni számot.
-
Cs1csó
félisten
Ez ilyen, ehelyett korrektebb lenne hogy a módosításokat kvázi "kiollózva" linkelnék.
Amúgy ha nagy xopatás jön arról lesz hír a médiában. Hiába akarják elsunnyogni a "zsebbenyúlós" vannak akik időt, energiát nem pazarolva megkeresik, összevetik a korábbival és ha lényeges, húsbavágó módisítás jön azt közhírré teszik (és ami még fontosabb) KÖZÉRTHETŐ nyelven, és tényleg csak azt a részt ami miatt elsunnyognák. -
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz Red product #137017 üzenetére
Persze, GSM/3G/4G jelerősítő: [link] [link] [link]
+1 a vowifi ez eszembe sem jutott, erre találták ki. Olcsóbb mint egy ilyen jelerősítő
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Drughi #136929 üzenetére
Te nem tudsz neki segíteni? Ha van telekomos telefonod akkor te is felveheted az alkalmazásodban és te intézheted az aktiválásait stb.
Idősebb rokonommal ezt csinálom: bekacsolom neki a Domino MOST-ot vagy a Domino Day beszélgetéseket, neki jön az SMS és látja, hogy most x percet beszélhet telekom hálózaton belül egy napon belül. stb. -
Cs1csó
félisten
válasz PedroPascal #136894 üzenetére
Ha ezzel csökkent a 4G terheltsége akkor persze hogy "javult"
-
Cs1csó
félisten
válasz IntelKiller7 #136838 üzenetére
Nem. Gyakorlatilag 13-án estig Yetteles leszel mire felkelsz 14-én már dobhatod a kukába azt a kártyát és teheted be az újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest