- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
Szerintetek , ha el akarom vinni az előfizumat a T től egy másik szolgáltatóhoz létezik az , hogy valamilyen engedményt próbálnak adni , ha maradok? Vagy mehetek isten hírével...
-
troland26
őstag
Sziasztok,
Van 2 előfizum a T nél. (nincs hűség) Mi a módja annak, ha le akarom mondani az egyiket?
Online meg tudom tenni? -
troland26
őstag
Sziasztok
Mindegyik Telekom partnernél ki tudják cserélni a sim kártyát vagy csak a nagyobb üzletekbe ? Sajnos online nem sikerült..... -
troland26
őstag
Sziasztok!
Vettem egy új készüléket apámnak ami nano simes viszont neki még a régi "nagy" méretű sim kártyája van . Még mindig Telekom szaküzletbe cserélik , ha szükséges ? -
troland26
őstag
Tényleg lehet tudni valamit arról hogy lesz-e black friday vagy cyber monday a Telekomnál??
Na ez engem is érdekelne , hogy várható e valami pénteken ? -
troland26
őstag
Van valami biztos hír , hogy esetleg lesz még ps5 készleten idén ?
-
troland26
őstag
sziasztok
Hogyan tudom törölni a telekom oldalán a regisztrált bank kártyámat ? Szeretnék új kártyát hozzáadni és a régit el szeretném távolítani . -
troland26
őstag
Köszönöm mindenkinek
-
troland26
őstag
sziasztok
Vettem a T től egy asus laptopot . Ha szeretném bővíteni kihez tudok szerintetek fordulni? (ram, ssd) Van erről valamilyen hivatalos infó ? -
troland26
őstag
Kb hol a buktató ?
-
troland26
őstag
Srácok!Van e előfizum amire 9. hóig hűség van . Viszont agyalok rajta , hogy a legkisebb adat előfizetéssel elhoznék egy S20 at ( így nem kéne egyben kipengetnem 275k-t) Vajon az járható , hogy amikor letelik a hűség a fő előfizetésemről ( ami 9. hóban jár le )akkor azt a számot az új előfizuhoz rendelem és kibővítem hang szolgáltatással is ( így megint csak egy előfizum lenne ) ? Remélem érthetően fogalmaztam
-
troland26
őstag
Sziasztok !
Apámnak fel kellene töltenem a dominós készülékét aminek a rendelkezésre állási ideje 2020.01.05 ig tart . Nem nagyon telefonál csak hívást szokott fogadni . Az lenne a kérdésem , ha pl ma feltöltöm a készülékét akkor a feltöltéssel járó rendelkezésre állási időt mikortól fogja számolni ? A mai naptól vagy a az aktuális lejárati időhöz fogja hozzáadni a feltöltéssel járó időt . ( bocsánat , ha kicsit kuszán fogalmaztam ) -
troland26
őstag
-
troland26
őstag
Urak!
Hol tudom megnézni mikor van a csomagban foglalt mobil adatforgalmam forduló napja ? ( azt hittem elromlott a készülékem , mert nem tölti be az oldalakat csak wifin , de aztán megnéztem , hogy a felhasználható adatforgalmam 0 gb . )
-
troland26
őstag
válasz
szabogabor10 #102960 üzenetére
na meg ez is [link]
-
troland26
őstag
válasz
enginev3.0 #102841 üzenetére
Ez pontosan hol is van ? Most tervezek egy Samu Watch vásárlást ..szitén multi sim el ...ennek nincs havidíja ugye ? ( mármint a multi simnek )
-
troland26
őstag
Srácok!
Meghosszabítottam az előfizum . Kapram sms-t , hogy aktiválták az ajándék 10gb adatforgalmat . Miért nem látom én ezt sehol se az online felületen se az applikációban ? -
troland26
őstag
Srácok
Az s7 em függetlenítése megtörtént pár napja , tudok rakni bele más sim kártyát is .
A be és ki kapcsoláskor a tmobile üdvözlést ki lehet kapcsolni ? -
troland26
őstag
válasz
Genova1983 #100469 üzenetére
Ez egy nagyon jó ajánlat . Kíváncsi vagyok meddig lesz elérhető...
-
troland26
őstag
Történt valami változás az online felületen ? Nem akarja megnyitni a böngészőm a T lapját ..az avast adathalászatra hivatkozva blokkolja .
( tegnap még ok volt )
-
troland26
őstag
A Telekom mobilapp csak nekem nem működik vagy tényleg kb 1 hete le van lőve ?
-
troland26
őstag
Sziasztok
Február 1 től átváltottam mobi L díjcsomagra Az lenne a kérdése , hogy a 150 perc nemzetközi hívás mit is takar pontosan ? Leforgalmazható pl úgy , hogy itthonról hívok német számot ? -
troland26
őstag
Sziasztok
Van köztetek olyan aki tartozékot vett 10 havi kamatmentes részletre mostanában? (bt hangszóró , kamera ..ilyesmi ) . Én már vettem így bt hangszórót kb 1,5 éve és azon gondolkodtam , hogy lehet megint igénybe venném ezt a lehetőséget . A webes chaten viszont az ügyintéző azt mondta , hogy ez a dolog megszűnt és már szaküzletben sem tudom elintézni ..hajlamos vagyok fenntartással kezelni azt amit mondott ...van infója valakinek ? -
troland26
őstag
Aranykártyás előfizetésem van . Az az infóm , hogy tudok eszközöket venni 10 havi kamatmentes részletre . A bt hangszórómat is így vettem tavaly . Viszont azt akkor vásároltam amikor bementem a T üzletbe átvenni a telefonomat . Online nem tudok eszközt vásárolni ugyanilyen konstrukcióval ?
-
troland26
őstag
Van infó róla , hogy mikor kezdődik az "arany hét " ?
-
troland26
őstag
Másnak is problémás a számlabefizetés webes felületen ? Nekem 2 napja 404 hibát dob fel ...
-
troland26
őstag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség . Pár hete meghosszabbítottam az előfizetésemet és az elektronikus befizetést választottam a számlám rendezésére a következő hónaptól . Banki átutalással tudom rendezni a számlám ? Mit írok a címzetthez ? Milyen számlaszámot írok be ? Megjegyzés rovatba valamilyen azonosítót kell beírnom ? Bocs , ha láma kérdések ,de közüzemi számlát nem fizettem még banki utalással ( távszámlát , díjlehívást kihagynám )
-
troland26
őstag
Tök érdekes , nem is tudtam ,hogy tartozékokat is lehet részletre venni . Tegnap átvettem az S7 et a Westenbe és miközben a srác csinálta a papírmunkát megakadt a szemem egy Flip3 on meg hogy elhozható 10 havi részletre .. Kérdeztem is az értékesítőt , hogy ez csak otthoni szolgáltatás mellé vásárolható ? Azt mondta nem , mivel aranykártyás vagyok elhozhatom 10 havi kamatmentes részletre ...akár házimozit is..
. Szóval tegnap óta van egy S7 em ill egy JBL Flip3 is
-
-
troland26
őstag
Sziasztok!
10 nap múlva vásárolhatok az előfizetésemre új készüléket ( S7 ) Az lenne a a kérdésem , hogy esetleges külföldi munkavégzés miatt időnként szeretném más kártyával is használni a készüléket akkor kérhetem a telefon függetlenítését a vásárlás után azonnal ? -
troland26
őstag
Srácok!
Régebben beírtam a T keresőjébe a "használt" szót és kidobta az aktuális használt készülékek listáját ( már , ha épp volt valami ) :most beírtam és egy csomó oldalt bedob csak épp készülékeket nem ( vagyis nincs kedvem/időm 1250 oldalt végig pörgetni ) Van valami aktuális "varázsszó" amivel úgy működne a kereső mint régen ?
-
troland26
őstag
Srácok láma kérdés következik . ha én itthon felhívok egy tmobilos számot aki éppen külföldön van milyen díjat fogok fizetni ? Sima hálózaton belüli beszélgetést ? És mi van , ha a külföldön lévő szám hív engem ?
-
troland26
őstag
válasz
Ateszpapa #67356 üzenetére
Konkrétan nem fontos , csak mivel nem tudtam , hogy nem leforgalmazható a díja ( és pláne nem ennyiért ) ezért jó néhányat elküldtem az elmúlt hónapban , most meg pislogok , hogy miért lett annyi a számlám amennyi . kicsit unfairnek érzem a dolgot ...persze ez elsősorban az én tájékozatlanságomnak köszönhető
-
troland26
őstag
Srácok
Van egy Move M előfizum . Elvileg a teljes havidíjat leforgalmazhatom , ebbe beletartozik az mms is ? -
troland26
őstag
válasz
ANDROID??? #56029 üzenetére
aha
.... bocs
-
troland26
őstag
Na sikeresen átvettem ma az S advance készülékemet ..természetesen új a telefon .
-
troland26
őstag
válasz
ForRedGlory #54614 üzenetére
Elvettél 15 percet az életemből ,
..a T lapját meg a google-t bújtam , hogy megtaláljam a "titkos" akciót . Bár gyanús volt , mert Vangelis sem tudott róla . Ja remélem ma ismét wc-zni kell hajnali 1 kor ..csak ne érj el odáig ...
BÚÉK
-
troland26
őstag
válasz
ForRedGlory #54599 üzenetére
Bár nem akarok készüléket venni , de kíváncsi vagyok , milyen "rejtett" akció van Iphonra ?
-
troland26
őstag
Pénteken vettem a telefont online rendelés és személyes átvétel Pólus . Ma meg hozta a futár a töltőt ...szóval ilyen is van
-
troland26
őstag
válasz
ForRedGlory #54110 üzenetére
Lehet tudni a sony-nak ki a gyártói szervize ? Persze címmel és elérhetőséggel ..
-
troland26
őstag
urak
Nem akar bekapcsolni a régi telefonom .
Vettem egy újat néhány napja és a régit most akartam lepucolni ..mondom csinálok egy gyári visszaállítást . Rányomtam , kikapcsolt a készülék majd újraindult és kb 2 órája figyelem azt a színes csíkokat amik bejelentkezés előtt szoktam futni a telefonon ( sony ) . Próbáltam resetelni , nem reagált . Mivel nem kivehető az aksija ez a megoldás sem jöhet szóba . Nem akarom buzerálni , mert a készülék februárig garanciás még . Itt jönne a kérdésem . Hová kell vinnem a telefont garanciáztatni ? Már nem a T a kompetens , ha jól tudom . ( számla , garijegy , doboz , tartozékok ..minden megvan ) Egyébként eddig semmi gond nem volt a készülékkel ...
-
troland26
őstag
Uraim
Elhoztam ma a Z1C-t a Pólusban lévő T pontból . Külső akkumulátorról szót sem ejtett . Azt mondta , hogy a szerződést garipapírt le tudom tölteni az online felületről . Megtaláltam természetesen , viszont az lenne a kérdésem , hogy ez a garanciapapír mitől lesz hivatalos ? Nem kell lepecsételtetni vagy hasonló ? Az ajándékba kapott fülesnek hogyan tudom érvényesíteni a garanciáját ? ( mondjuk arról nem találtam nyomtatványt )
-
-
troland26
őstag
No itt a legutóbbi akció "kicsi" átgyúrva [link]
Ha olvassa netán egy kompetens T-s Akkor egy Move díjcsomagokat is érintő akciót , ha lehetne..( amiben benne van a Z3C is )
-
troland26
őstag
Kérdésem a következő lenne az előfizetési díjamat és a telefon törlesztőrészletét fizethetem elektronikusan összeadva ? Pl az előfizum 7990 a telefon törlesztője pl 5000 én meg átutalok 13k-t ? ( mert tranzakció után fizetek a bankomnak...)
-
-
troland26
őstag
válasz
Blackmirror #53484 üzenetére
Csaj volt legalább ? Kompromittáló képek ?
-
troland26
őstag
Átvettem ma a használt Sp-t . Nos telefonon fólia ami karcos ..alatta makulátlan kijelző , füles bontatlan . Egyébként valami emós csitrié lehetett , mert sms-ek meg néhány kép benne volt a telefonba . Egyébként a telefonon nincs semmi karc vagy külsérelmi nyom . ( holnap letesztelem aztán megy a HA ra )
-
troland26
őstag
12.10 S5mini + Gear2 :136560 helyett 107760
12.11 Huawei Y330 :19990 helyett 15990
12.12 Nokia Lumia 830 : 47760 helyett 38160
12.13 CAT B25 : 25990 helyett 20790
12.14 ALCATEL POP 2 : 23760 helyett 18960ezek még mindig nem azok az akciók amiket várok.....
-
troland26
őstag
urak
Következő lenne a kérdésem . Van most nekem egy Mozaik xs előfizetésem amiről kb 1 hónap múlva lejár a hűség . Tervezem a készülék ill díjcsomag váltást . Azt meg lehet csinálni , hogy pl rendelek egy Move M (5490) díjcsomagot készülékkel együtt . Majd 1 hónap múlva váltok díjcsomagot Next S-re . Mivel készülék nélkül váltok csak díjcsomagot akkor a havi díja 6490 lesz..ugye jót értelmezem a dolgot ( készülék ÉS díjcsomagváltás Next S-re , ha egyszerre történne akkor 7990 lenne a Next S havi díja ) Jól értelmezem a "szabályokat " ?
-
troland26
őstag
válasz
csababarca #52820 üzenetére
jelen pillanatban nincs új telefon..tehát a legutolsó a mai Alcatel... vélhetően ma frissítenek , szereintem 3-4 napot fognak feltölteni , de ez nem biztos
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
üdv
Van olyan felület a my t-mobilba ahol meg tudom nézni a 2014-es havi befizetéseimet ? ( csekkes )
Kíváncsi lennék van-e értelme díjcsomagot váltanom ... -
troland26
őstag
Egyébként jól emlékszem , hogy tavaly a kalendáriumi akció után volt pár nap amikor minden előfizus telóra 30% volt ( kivéve talán Apple ) ?
-
troland26
őstag
Vajon idén lesz karácsonyi kalendárium ?
-
troland26
őstag
üdv
Lassan aktuálissá válik a készülékváltásom . Az lenne a kérdésem , hogy jelenleg mozaik XS-be be vagyok , de mivel ez a díjcsomag már nincs forgalomba valamelyik Move csomagot fogom választani . Nem tudom még , hogy az S vagy az M lesz , de mi van akkor , ha nem kérem az e-pack kedvezményt ? Gondolom emelkedni fog a havidíj valamennyivel ...a kérdésem itt jönne . Le tudom forgalmazni azt a pénzt is majd amit az e-pack miatt esetleg buknék ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest