- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Szia! Én a Nokia 5230-at sokáig használtam. Ami igazából betett neki, az a két rendszerfrissítés volt
A második nagy update után annyira kevés hely maradt, hogy nem tudtam pl a whatsappot frissíteni, csak ha letöröltem a vibert. Hiába volt benne SD kártya, nem lehetett a programokat arra áthelyezni (talán valami pár kB-t átrakott némelyiknél). Mindent a belső memóriára töltött le, csomagolt ki, feltelepíteni már nem volt hely. Sokkal lassabb is lett utána. Ha hagytam volna a régi gyári szoftvert, jobban járok.
Telefon, sms, zene (mp3-at vitte) szerintem most is működik (ezekre van gyári programja), ha régen ment. Az email már necces, új gmail klienst biztos nem talász symbianhoz, a régi meg valószínű nem fog működni, mert nem tudja az új hitelesítéseket, titkosításokat. A webes felületen belépés is ugyanez, ott meg a böngészőt kéne frissíteni.
Időjárás appra nem emlékszem volt-e rajta, de ha találsz is rá, olyan szerver már valószínű nincs, ami azzal is kommunikál.
Nem tudom milyen készükre gondolsz, de max 3G lehet benne, azt meg most vezetik ki.
Szóval internet/email se nagyon lesz akkor már rajta.
Én szerettem nagyon azt a telefont, de most már el kell engedni. Egy alap androidos, vagy akár nyomógombos butatelefonnal jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- DJI topic
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 4
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest