Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@no
tag
Sziasztok!
WDS-MDT körben lenne kérdésem. Ma szerettem volna a 1803-as image-t először használni, de mintha hiba került volna a gépezetbe, ugyanis az automata újraindítást követően a Capture rész fogadott. Nem volt időm kipróbálni 1709-el újra ma már. Nem tudom már, hogy 1709-es ADK-t tettem-e fel, de ha igen, akkor elég frissíteni és helyre állhat a probléma? Tudom, hogy a 1803-nak változott a telepítést követő beállítási metódusa, az okozhatta ezt!? Task sequencer be van állítva, de csak pár apróságot módosít és amúgy előtelepített wim fájlt használok.
Vagy esetleg mást is kellene használni?Ja, mai csoda... WSUS-ból sehogy se akart kijönni a 1709 és a 1803-as upgrade, már többször próbáltuk különböző gépeken. Tavasszal tették újra a WSUS szervert, átkerült fizikai vasról Hyper-V-be. Ma egy jól irányzott kereséssel kiderült, hogy IIS-nél a MIME Type-ba fel kell venni a .esd-t ... kipróbáltam... és utána 15 perc múlva a teszt gépen ott vigyorgott az órák óta lejönni nem hajlandó telepítő...

Ahogy olvastam 1511 óta van ez, de én féléve sem foglalkozom "komolyabban" ezzel a résszel. Szóval erősen meglepett, hogy egy ilyen apróság mennyit lendít előre a dolgokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kraftxld