- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norex
csendes tag
Azt tudtad, hogy a legelső beépitett navigáció állítólag a reanultban volt? Ezt egy oldalon olvastam, pontosan nem emléxem a címére. Néztem az enyémre BREMBO tárcsákat meg betéteket és hozzávaló olajat, meg fékcsöveket, gondoltam kérek rá ajánlatot, durván 280ezer lett a vége, majd visszaírtam, köszi az én lelkesedésemnek meg itt a vége...
Volt 1 vagy 2 hónapja egy teszt, összeeresztettek egy M3as bmw-t meg egy új RS MEGANE-t, szerinted ki győzött, meglepve a tesztelő brigádot? Na ennyit a bajorokról.... A Megane mint a sicc úgy hagyta ott a bömöst!!!
Tudnak a csigazabálók, ha akarnak...
Nekem minden vágyam egy Williams Clio, vagy egy Rs Megane...
A tiedben a középkonzol feletti rész tetszik, ahogy egyben van a műszerfallal... A Safrane-knek volt még ilyen, illetve van néhány Clionak is, persze facefifteseknek... A tied mennyit iszik? Az enyém 1.4 benzin kb 6,2-6,8, télen kb 7 lityó, ha megy a fűtés. Klíma nincs, ott az ablak. A tied kombiba és 5ajtósban nagyon baba, de bárhogyan elfogadnám!
-
norex
csendes tag
Nekem shell 15w40 mociolaj van benne, asszonta a szerelő, hogy ez kell bele. A shell szerinted maradhat, csak 10w40? Mert lassan olajcsere lesz. Én nem tudom, de vagy nem veszem észre, vagy tényleg nem ezsi az enyém, nem is szoktam utántölteni, viszont rendszeresen ellenőrzöm a szintet. Tavaly télen kapott vacsiúj első tárcsákat+betéteket+teljes fékolajat+hátsó fékpofákat, azóta tökéletes, noha nem olyan mintha mind a 4 keréken tárcsafék lenne, de ha kell, akkor megállok vele.
A xado-t ismerős is ajánlotta, tudom kicsit drágább mint a legtöbb olaj, de állítólag nagyon szereti a motor az ilyenfajta minőségi gondoskodást...
Én az enyémbe NGK gyertyákat teszek, ez a gyári, és sokáig húzzák, az axony az övébe Bosch-t rakatott, kb fél év után nyavajgott, hogy az övébe is olyat tegyünk, mint nekem van, mert mondta a xerelő, hogy 2 gyertya kuka, Bosch kuka... Azóta neki is pöpec. Izzókat, lámpa testeket, gyertyákat az összesen én cserélem elöl hátul, a szerelő mondja is, hogy ahoz képest hogy francia, nem igazán kell "belebabrálnia". Neked a csepp alaku meganod van? Olyanra akarnám lecserélni 2001-2003 közötti kiadásúra, qrwára tetszik a formája, és nagyon kényelmes!!!!
-
norex
csendes tag
Sziasztok! Ha lehetséges, szeretnék én is csatlakozni a fórumhoz! Nagyon jókat írtok, hátha tud valaki nekem segíteni! 1994-es 1.4-es 75 lóerős 1es Cliom van. Milyen motorolajat kell ilyen idős autóba tölteni? 10w40est, vagy 15w40est? És a váltóolaj? Dot3 vagy Dot4? Amúgy nagyon szeretem, eddig NEM CSALÓDTAM a francia mercedesekben, télen szakadó hóban -akárhány fokban simán indult, míg a mellettem álló vw cc passat panel parkolójában nem akart... (ez komoly, nem akartam hinni a szememnek!
) Páromnak Bru-Thaliaja van, nem rossz, de vele sokkal több a baj, mint az én kicsikémmel. Igaz nekem csak elektromos ablakok vannak és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest