Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
Igen de nekem a 8v-s motor van mert a szerelő ismerős azt mondta, hogy ez az a motor ami 500.000.-km-is elmegy ha kel.
A 16v-s re azt mondta sok vele az elektromos probléma.
Bár itt is inkább a gyújtást emelte ki.Én is nagyon szertem a xadoért pedig valóban alacsonyabb fogyasztás és csendesebb járás a hála.
Gyertya nekem is NGK, nem is tennék mást benne minden kocsimban NGK volt eddig is, az legalább tudom, hogy minőség. -
rob210
Topikgazda
Az elf 10W40-est javasolja bele a gyár, ha még nem kopott a motor és nem eszi az olajat.
(én személy szerint csalódtam az elf-ben most xado-t teszek bele.)A váltóolaj az shell 85W90 nekem ez van benne szépen ketyeg a váltó semmi bajom vele.
3.1liter kell bele. Ne spórolod ki azt az egy decit kell bele. Bár azt hozzá teszem lehet a te váltód kicsit más mert nekem ugyan ezzel a motorral szerelt meganom van ha jól tudom a váltó is azonos, de nem biztos.A fékfolyadék csak is dot4
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest