- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj79
senior tag
válasz n0k0m_ #44357 üzenetére
A Scenicet anyósom szereti, kényelmes és elég megbízhatónak is bizonyult nála.
A korai 1.9dci-ről sok infót lehet találni, az összkerékhajtásról L:http://totalcar.hu/magazin/technika/4x4_1x1/2/]itt olvashatsz.Ha a motor és az összkerék jó, szerintem vállalható, a fogyasztás várhatóan az általad írtak alatt marad.
[ Szerkesztve ]
-
gombcomp
senior tag
válasz n0k0m_ #44357 üzenetére
Szia!
Ha rám hallgatsz nem veszel ilyen autót...
Az enyémet most adtam el (2év nyűglődés után).
2000 januári volt a darab. Úgy vettem,hogy már túl volt egy motor generálon,mert az előző tulajnál elszakadt
a vezérműszíj (235ezer km-nél).Én 247-el vettem 500e forintért.
1200 16v összkerekes darab.
A fogyasztása 10.5 től felfelé volt. 2év alatt ráköltöttem kb. még 800 ezret:ABS fékerőelosztó kilyukadt,hűtő csöpögött,a klíma elengedte a gázt,a szellőztető motor hol-ment hol nem,
az ABS érzékelők kábelei elkorrodáltak,a kuplung csúszott, az első fékek fékpofái beragadtak...
A váltóolaj finoman csöpögött a szimeringnél cserélni csak váltó leszerelés-szétszedéssel lehetett
újabb 60 ezerért.
Hagy ne folytassam,és ez szinte mind cserét jelentett,nem kevés munkadíjjal.
Hozzájöttek az én rigolyáim miatti " apróságok": a bemattult fényszórókat kicseréltük után gyártottra,a futóműben a legkisebb kotyogást hallva vittem szerelőhöz.
A kaput a vízpumpa víz eleresztése tette be,na itt lett elég belőle.
...sikerült 600 -ért kiszállni belőle,de egy biztos,hogy aki megvette ezek után jó vételt csinált.
Remélem sikerült lebeszélni erről a típuról téged."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz n0k0m_ #44360 üzenetére
Lehet,hogy kifogsz egy jobb állapotban lévőt,de az nem a 800 e alatti kategória lesz.
Az állandó összkerék hajtás miatt benne van a kardántengely-hardy tárcsa meghibásodása is
ami nem két forintos tétel."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
rob210
Topikgazda
válasz n0k0m_ #44370 üzenetére
Ez oké csak a városi kisautót ennek a csomagtartójába berakod.
Meg ezzel azért elmész olyan terepen ahol a városi kisautót maximum egy lapát földdel eltemeted.
Ne hasonlÍtsd se árban se tudásban össze őket.Csak erre akartam kilukadni.
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest