- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
válasz
daniel2121 #64283 üzenetére
-
rob210
Topikgazda
válasz
daniel2121 #64266 üzenetére
Ha bixenon akkor d1s
Ha halogén akkor h7 -
SG3rg0
őstag
válasz
daniel2121 #42288 üzenetére
SORRY elnéztem!
Koncentrátumot rakott bele. Ilyet én vettem, csak a boltban mondták hogy desz vízzel és sima vízzel lehet higítani.
[link] -
gooool
őstag
válasz
daniel2121 #41702 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ez abszolút nem befolyásolja a motor élettartamát, ha nem akarjuk az utolsó cseppet is kitekerni a motorból, de gyanítom, ahhoz egy szoftveroptimalizálás kevés lesz.
Esetleg egy új kuplung vagy erősített kuplungszett kellhet, de ennyi nagyjából.Fogyasztás csökkenés szinte borítékolható, a garanciát nem hinném, hogy befolyásolja, maximum ha megkotlik a cucc, akkor visszatöltitek rá a gyári szoftot és kész, de én ilyesmiről még nem hallottam.
-
rob210
Topikgazda
válasz
daniel2121 #41515 üzenetére
Bocs, de még érzékenyen érint a dolog.
Adtam neki kp.-t bár most már kételkedem benne, hogy jól tettem, mert az az autó egy műszaki roncs volt.
Szerintem az pár hónapon belül bontóban végzi, se küszöb se ez se az egyszerűen egy elhanyagolt még éppen hogy megy autó volt.
Lehet biztosítós kiment volna és közli erre fizetni ne nevetessen ezzel a horpadással csak jobban néz ki.
Mindegy elengedtem, valamiért így kellett lennie ráadásul már úgy is mindegy most az enyémet kell visszahozni "gyári" állapotúra. -
rob210
Topikgazda
válasz
daniel2121 #41509 üzenetére
Köszi kedves vagy, nem fog.
-
FerNandor
őstag
válasz
daniel2121 #39567 üzenetére
A villanyradiátorra gondolsz? Ami 5fok külső hőmérséklet alatt és kb 70fokos víz alatt kapcsol be és nyomja a meleget?
-
King Unique
titán
válasz
daniel2121 #39284 üzenetére
Legtöbbe H7-es kell, legalábbis a 2005-ösbe, ami nekem van biztosan.
Amúgy izzóval megszívtam én is, mert a gyári (Made in China...) nálam is csak fél - 1 évet bírt, a tompított ment el benne mindig. Aztán raktam bele vmi utángyártottat (Made in Germany), ami meg azóta is ok. -
g.gergo
senior tag
válasz
daniel2121 #39215 üzenetére
Akkor én még hagynám. Bőven ráérsz később is. De igazából csapágy, tömítés és munkadíjból áll. Kb 20e-el lenne több. Ha zavar, és ezáltal megnyugodnál, akkor cseréltesd.
-
g.gergo
senior tag
válasz
daniel2121 #39211 üzenetére
A 106-osokat érinti leginkább a hk csapágy problémája, de gyakarlatilag az összeset. Amennyiben nem tartottad be a 30ezres gyári előírást az olajcserénél, és hamarabb cseréltegetted, akkor elég 150-200 között cserélned. Ha nem, akkor is ráérne 150 körül, de ezt döntsd el.
Szerintem gates vagy contitech, esetleg ina.
-
rob210
Topikgazda
válasz
daniel2121 #39211 üzenetére
76KW akkor gondolom benzin?
Gates szíjkészlet dolz vízpumpa.
Hosszbordásból is Gates.
Ha az nem lenne akkor conti dayco.Hajtókar csapágyat benzinesnél nem nagyon kell cserélni. Az diesel betegség.
Ha diesel akkor csere érett. -
rob210
Topikgazda
válasz
daniel2121 #38787 üzenetére
Ahogy írta tresh szintjelző eloxidálódott és felakadt vagy valami trutyit szedett össze.
A lényeg a tisztítás és átmozgatás. -
Ati007
őstag
válasz
daniel2121 #37116 üzenetére
Ahogy számoltam nagyjából a hetedik évben jönne vissza a dízel felára és onnantól érné meg (évi 10-15ezernél).
Az megáne II-em dízel volt és nagyon szerettem a városi 5literes fogyasztást és a nyomatékos motort de mivel azt is eladtam a 7évesen nem nagyon érte meg a felárat .
Mennyit eszik a 1.6 16v városban odafigyelve és nem kihajtva a belét?
Sok infot az R-linkról nem találtam és sehol nem találok bemutató autót ahol meg tudnám nézni így az még mindig kérdéses hogy kellene-e.
Azért az kár hogy a hátsó könyöklőt elhagyták -
dhgm
tag
válasz
daniel2121 #37080 üzenetére
Tudomásom szerint 2005 májusban volt ráncfelvarrás... Sok gyerekbetegséget javítottak rajtuk.
-
-=Tiger=-
tag
válasz
daniel2121 #30186 üzenetére
Hogy mi okozza a problémát azt nem tudom, majd az okosabbak megmondják, de a műszerfal angol nyelvre való átállítása nem volna hülyeség.
Legalábbis nekem beszédesebb mint a német.
-
Sly189
senior tag
válasz
daniel2121 #26382 üzenetére
Ha nem ezzel foglalkozol, akkor inkább tartsd meg, szerintem aprópénzből fenntartható kocsik ezek. Meg a fogyasztás szerintem nagyon jó.
-
mycso
Topikgazda
válasz
daniel2121 #26382 üzenetére
(#26380) daniel2121: a motort az hallgathatod az enyémben is 330K után...illetve lehet nézegetni a belsejét is, visszatekertetném 130-150k km-re és mindenki vidám lenne/elhinné de nem fogom.
Nem azt mondom, hogy nem lehetséges az 50K km, de kissé hihetetlen kategória.Ezért is mondtam, hogy pár képpel megdobhatnál minket (külső/belső)...
-
Sly189
senior tag
válasz
daniel2121 #26380 üzenetére
Egyik ismerősöm vett egy kocsit, olyan km állással hogy 200.000 + néhány száz km.
Pont olyan mint amit visszatekertek 200 000 re, és mentek még vele itthon pár kanyart menőzni
Olaszból volt
-
mycso
Topikgazda
válasz
daniel2121 #26368 üzenetére
Hány lovas, esetleg pár kép, főleg a belsejéről, gyári felszereltségi szint, ilyesmik alap infók lennének.
-
mycso
Topikgazda
válasz
daniel2121 #26364 üzenetére
És ki/mi garantálja azt az 50K km-t?
-
giigz
veterán
válasz
daniel2121 #26364 üzenetére
Elég hiányos ez így, használtautón ezekkel a feltételekkel 1,2-1,9 M-ért van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest