- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Te autópályán alszol? Vazze, én ott vezetni szoktam!
Itókával igazad van, ígértél nekem bort... De a 2 hónapos maradék kajára nem fogok igényt tartani.
Vontatókötelem nincs, de majd lejmolunk. Vagy csapatversenyen az lesz a feladatod, hogy minél több benyát tarhálj össze.
-
Magnum_
nagyúr
ez egy komoly autó, de a felni választás borzasztó. mármint maga a görgö nagyon szép, de nekem erre a "versenyautóra" kicsit "cultos". erre nem peremes, csavaros felni kell szerintem, hanem versenyt idéző. ez a felni jobbna mutatna pl egy Audi A4en.. de amugy iszonyat jo verda
-
nemma
addikt
Szvsz őrültség ennyi rákölteni, legalább egyel kevesebb dolog van az autódban, ami elromolhat
Egyébként szerintetek nem éri meg Diesel-t venni ilyen '94,'95-ös évjáratból? Valakinek volt már ilyesmi autója(1.9D) Mondjuk 19, vagy Clio? Mert most már nekem is megtetszett a Diesel
Mod: Csak mert azt mondják, hogy 4-5 litert fogyaszt.
-
ABE
őstag
Olyasmit magyaráztak nekem, hogy az újabb, de nem túl bonyolult digitális egységeket is meg lehet buherálni 20-30e forintból, de ezt csak egy ember mondta, így ez nem biztos. A lényeg, hogy nem a számlálónak, hanem az állapotnak kell hinni. És persze az is igaz, hogy le lehet lakni egy autót 100e km alatt is, és lehet tip-top állapotban 200e km után is. Régi autóknál tényleg nem a km és a kor számít, hanem az állapot. Ami gázos az ilyen 200-300e forintos kategóriában, hogy jó eséllyel már az előző tulaj is spórolt a karbantartáson, legalábbis a magyar gyakorlatot ismerve ez nem lenne meglepő...
-
ABE
őstag
Ezeket még nagyon olcsón vissza lehet tekerni (lehet, hogy évekkel ezelőtt tekerték vissza). Egyik korábbi autónkban rossz volt a számláló (korábban babrálták már, amiatt haldoklott), szintén ilyen analóg változat volt benne. Elvittük egy szakihoz, megjavította, és megkérdezte, mennyire állítsa be (nem tekertettük el)... Ez volt 2000-ben emlékeim szerint 7e forint.
Sajnos a piac többre értékel egy letagadott, irreális értéket, mint egy bevallott, nagyobb futásteljesítményt.
-
Füge007
senior tag
Azt nem tudom, de nincs. Link
Bocs a bővített 2 db talált, de arra is gondolnom kell, hogy szervízeltetnem kell. Általában 1.2 vannak benzinesben
Mivel jobbkormányosból gondolom kevesebb fogy, így nem vesződnek a gyárak sokféle motorral illetve felszereltséggel. Hiszen Anglián és Írországon kívül az EU-ban mindenütt balkormány van, és az jelentősebb piac akárhogy is nézzük.
-
Füge007
senior tag
-
Füge007
senior tag
Most vettem SONAX bogáreltávolítót kíváncsi vagyok milyen hatásfokkal dolgozik. Dodi 72 forumtárs fogja polarozni a Cliómat, úgyis kell mennem Székesfehérvárra, közben beugrom hozzá. Remélem szép lesz a kicsike. de az tuti soha többet fekete autó. Előtte ezüstmetál színű volt, az a tuti. Fele gond nincs mint egy feketével.
-
-
Ebit
addikt
A javitás általában, valóban többe kerül a dieselnél.
A fogyasztás viszont szinte állandó, és alacsonyabb a benzineseknél.
Az üzemanyag fogyasztói árak alakitása, az egy másik kérdéskör, bár az üzemeltetési költségeknél, és az élet minden területén sajnos egyre meghatározóbb a szerepe.
-
Ebit
addikt
A legtöbb szivó diesel motor általában felújitás nélkül, lazán elmegy 250 ezer km felett, és az alkatrészeik is gondosan vannak megtervezve a nagyobb tömegerők miatt.
Nehéz az üzemanyag alapján összehasonlitani, a meghibásodási arányt, az általad emlitett forumok, nem igazán tekinthetők szakmainak.
Viszont az tény, hogy a jelenlegi ismeretek alapján a diesel teljeitménymutatóit, nehéz lenne jelentősen javitani, mint az elmúlt évtizedben,
-
kornél1
aktív tag
1,2TCE turbo, ha kell huz elözésnél mint állat, ha meg elég a 90km/h akor meg jol fogyaszt és nem pörög. a kombinak nem sokkal nagyob a sulya mint a simának nincs 100kg se a difi asszem. 1,6os motor ugyanannyit fogyaszt kb, csak adozás drágább ennyi. jah még a nyomaték is majdnem egyezik.
-
gabx76
senior tag
Bocs, közben elolvastam mégegyszer amit írtam és rájöttem, hogy nagyon benéztem.
Szóval a 7k az csak az adó. A kötelező bizt. természetesen jóval több.
mivel elég fiatal vagyok, ezért 40k körül van évente. Sorrymod: a fogyasztás stimmt. Tavaly voltunk Zasszonnyal kettesben Komáromban. Akkor 5.5-re jött ki 100km-re, pedig siettünk.
-
kornél1
aktív tag
ez egy ujfajta Team Dynamics "City" felni, egyenesen Angliából hozták (ráadásul nagyon korrekt árban-persze számla nélkül). tudomásom szerint még ez az egy iylen van országban, de ahogy hallottam, sokan akarnak még beszerezni ilyet. -persze lehet azota (február) elszaporodtak
jah, mostmár én se tuningolnék, egyrészt másra költök, meg fontosabb kényelem, meg igen, jo sokat lehet vele bukni, az biztos. bár sztem ezeket a tök uj autokat nem is kell, mer gyárilag elég dizájnosak már. gondolok itt arra, hogy nagylöksiket terveznek rá, meg alacsonyabbak már, gyári sportkormány stbstb... köszi az uppot
Lejszi, szép a cliod, föleg a szine. én csak egy alupapucsot dobnék rá, 15öst, nem peremeset. az még nem nagy bukta, meg lehet venni használtan, meg el is lehet adni.
-
kornél1
aktív tag
köszi!!!! jajaja
de aki csinálta a képet az iylen amatör-profi, szal az sokat számit
nemma: 1210kg és 11,1sec a 100as sprintje, de ugye dizelnél nem az számit, hanem mondjuk 80-120ra és az nagyon rugalmas. ez nem lóeröböl hanem nyomatékból huz (240Nm.) jah jo gyors
már csak szemészhez kellene elmennem mer ugy érzem romlik, és nem kéne összetörni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Bluering Libra irodai forgószék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest