- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Igen az.
-
plömplöm
őstag
hű, mechanikus km számláló, ilyet még csak papíron láttam
a jobb oldali légzsák nincs benne, jól látom hogy az kesztűtartó?
és neked is le van kopva a váltógombról a séma. én az enyémet 124ezer km-rel vettem annak idején, de már akkor sem volt rajta. a fészliften már nyomott a séma, és nem festett.
a kuplung- és a fékpedál nincs egy szintben?
kicsit mintha magasan lennének az ablaktörlők, nem? -
AMD Power
titán
Úgy lesz bátyámnak jó a szeme van az ilyesmihez (autófényező).
Vasárnap megnézzük azt a "törött" Cliot. Ha az nem fog tetszeni vagy a csajnak nem fog az tetszeni ,hogy 170K-ál többet nem vagyok hajlandó adni a gépért ,akkor utána egy Peugeot 205 1.8D-t nézek majd meg.
Jók lettek a képek!
-
Magnum_
nagyúr
erröl jut eszembe egy sztori az Auto Piac magazinbol. egy ficko elment kocsit venni, lát egy kotta C mergát, szép fehér. belül is makulátlan... 80000km az orában.. az ára is jo... nézinézi, csomi, felhajtja a lárpitot látja hogy tört fehér... megkérdezte német taxi? a kereskedö annyit mondott van más ajánlat is.. persze nem kelleett...
itt nálunk nézem a behozott kocsikat, fele tré német taxi volt, de át se festik öket... kérdem én a tulajok nem tudják mi a sz@rt veszenk?????
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest