Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Tudom, hogy a LEDeknél számít a polaritás, de nem hiszem, hogy mindhármat fordítva tettem be. Most már a harmadik is "dereng" menet közben. Akkor sötétül el teljesen ha auto állásból átteszem off-ba. Valószínűleg ellenállás kellene elé, vagy a kapcsoló hibás, és átereszt valamennyi áramot auto állásban, csukott ajtókkal is.
(#41332) diablo1984:
Lehet, ezügyben viszont nem tudok semmit tenni. Az elektronika kezeli a feszt. Azért próbálkoztam meg a LEDesítéssel, mert a Clioban Rob által beszerelt szalagok tökéletesen üzemelnek.Ha már írok: Leszigeteltem neutrális szilikonnal a tető és a C oszlop találkozásánál, ahol el volt repedve az eredeti szigetelés. Fölé húztam az átlátszóval, nem akartam kiszedni a régit. A probléma viszont nem oldódott meg, csak csökkent, továbbra is beázik. Két napig állt az esőben az autó múlt hétvégén. Indulás előtt megnéztem az ülés alatt, nem volt víz. Megérkezés után viszont már igen. A rázkódás és a lejtő, emelkedő miatt folyik oda valahonnan.
Szóba került, hogy egy Clio IV váltaná a Thaliát. Melyik motorral ajánlanátok? A dci-kben van DPF? Ősztől tavaszig sok lenne neki a rövid városi út. A 90-es TCe halott ötlet? Ha más nem, akkor marad a 1.2 16V. Az legalább bevált technika, az én 15 éves Cliomban debütált szinte. Kérdés, hogy azóta az Euro X+1 mennyire fojtotta le az alacsony fordulaton sosem virgonc motort.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mycso