- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertember
csendes tag
válasz
oettinger01 #3089 üzenetére
hát nem igazán szeretném tuningolni, szerintem jó akkor nekem a kingmax is adnak arra is 3 év garanciát
köszi szépen a segítséget -
norbertember
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék új gépet venni.
Core2 Duo E6850, Asus 8800GTS 320MB, ASUS P5KC alaplap
szeretnék bele 1066MHz-es RAM-ot
néztem Kingmax-ot 2x1Gb-ot 2x12240Ft és néztem a Geil Black DRAGON de ez már 45480Ft
ez tényleg annyival jobb amennyivel többe kerül? Jobban járok ha ezt veszem meg?
köszi
[Szerkesztve] -
norbertember
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #1468 üzenetére
okés, köszi megpróbálom
remélem azzel lesz a gond
viszont akkor el kell mennem venni még 2db 1gigásat, most úgyis elég olcsók, csak hogy ne legyenek üresen a slotok -
norbertember
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #1466 üzenetére
hát egyedül egyiknek se volt baja, de eccer kiírt hibát, meg hát ugye újraindul valamitől a gép.
szóval nemtom, hogy most mitévő legyek
A az 1gigásak még garisak, de így nem vissza, hogy nem tudom, hogy télleg azok e a rosszak
hogyha a feszültséget emelem az miért jó? -
norbertember
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #1464 üzenetére
Pedig február óta együtt van a 4 memória, de csak mostanában kezdett el hülyéskedni.
-
norbertember
csendes tag
Hi
Lenne hozzátok egy kérdésem.
Lefutattam a Memtest86+ tesztprogit és miután 3 órát ment talált is 2 hibát.
Euzán a memóriákat egyesével néztem meg és nem talált hibát egyikben sem. Aztán megnéztem a slotokat de akkor sem írt ki hibát.
Viszont ha jáccom akkor van, hogy újraindul a gép
2x1Giga és 2x256Mb ramom van.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest