-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoubleD
aktív tag
Klasszság!
Ezek szerint a postával, meg ilyesmikkel sem volt baj, ami csak halmozza a siker értékét.Én a fent említett Geil-ekkel operálok, a hozzájuk választott lapról kiderült, hogy a tuningot még hírből sem ismeri, így remélem, hogy a boltban is belátják majd, hogy én nem böszmeségezhettem el.
-
czuzor
csendes tag
Nos, igen. Ha csak átlagos dolgokra használnám a gépet akkor nem érdekelne ennyire az a plusz 512 ram. De mivel kép/videó szerkesztésre használom főleg, de nem tudtam, hogy mivel járok jobban, buzgón fórumozni kezdtem.
Sejtettem, hogy valami V.L.-éhez hasonló választ fogok kapni, neki köszönöm szépen. És persze mindenki másnak is, aki segített. Persze ha valaki más véleményen van, én aztis szívesen meghallgatom.
-
Antibazsi
aktív tag
uh,szép eredmény nem mondom!
Viszont nálam az a baj,hogy ha bent van a gyanus modul nem indul a monitor sem!A gép elindul,de ennyi.amikor legelőször öszeraktam gépet azt hittem a monitorom a szar,aztán még 3 monitorral lett kipróbálva de azok sem kapcsoltak be ugyhogy másodjára azt hittem a videókártya a ludas.Majd elkezdtem a memóriákkal variálni és akkor vettem észre,hogy csak akkor van ez ha konkrétan az egyik ram benne van a gépben...tök mindegy hogy egyedül vagy párban...ha csak a másik van benne egyedül akkor bekapcsol a monitor és minden működik tökéletesen.Ja az a baj,hogy nincs speakerem amit az alaplapra tudtam volna kötni így nem tudom,hogy jelez e valamit annál a modulnál,de holnap reggel beszerzek egyett,ha sipol akkor tuti az a bűnös! -
lsc
nagyúr
Eme táblázat szerint 2,3 V kell nekik .
-
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest