- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.L.
aktív tag
válasz
DoubleD #14650 üzenetére
nekem az esetem az volt, hogy nem ment a tuning úgy ahogy a többieknek hasonló konfiggal. folyamatos leépülést tapasztaltam a rendszeremen. már ott tartottam, hogy a lapom sz@r. 2 és fél hónap után már olyan szinten nem müködött a rendszerem, hogy alapon sem akart elindulni. mondom csinálok egy cd bootos memtesztet. memóriák külön külön letesztelve. kibukott a hiba. gariztatástól meg voltam ilyedve, mert nem volt papírom a ramokról. maradt a gyártói gariztatás. a gyártónak írt levelemre nem válaszoltak csak 4 nap múlva, de onnantól kezdve ment minden mint a karikacsapás. 1 hét alatt a ramok megfordultak a gyártótól (angliai székhelyű). meglepetés akkor ért amikor a csomagot kibontva azt látom, hogy nem a crucial ballistix-et kaptam vissza, hanem crucial ballistix tracert-et. rohadtúl meg vagyok ezzel az ügyintézéssel elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- DDR4 RAM modulok
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged