- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Megoldást sajnos nem tudok, de én is hasonlóan jártam. 2x2 GB G.Skill 1600 simán ment 1667-en, vettem még 2x2 GB-ot, nagy nehezen beállítottam úgy, hogy memtest alatt jó legyen. Megvolt az öröm, erre Win alatt játékból kilépegetett és néha dobot egy-egy kékhalált. Így most 1333-on megy, nem sikerült sehogy sem stabilizálni 16xx-on.
-
--Disztroj--
senior tag
A 445ös fsb a procinak viszonylag kevés fesszel megvan...így remek lenne a ramot igazítani hozzá...és nem is lenne különösebb gond vele, viszont p45 ds3p lappal a rambeállítást még ezer más szir szar is befolyásolja, amivel epp hiányában nem tudok mit kezdeni.
[ezekre gondolok]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest