- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pronyó
tag
válasz
[CS]Blade2 #19940 üzenetére
2,2V-re állítottam egyből, és az időzítéseket is rendesen beállítottam de semmi...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CS]Blade2 #19134 üzenetére
okés, meg lettem győzve
többieknek is köszönöm az észrevételeket, én 1.95 fölé még nem mentem memmel, csak hallottam a melegedésről... ezek szerint valamit félreértettem.
-
stevewonder
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #19045 üzenetére
Nézegettem már nála a ramokat, de nem jutottam előre. Attól félek, hogy ez a g.skill nem tud annyit, mint pl. ocz reaper vagy ballistix 800-as széhúzva. Bár aztán ki tudja. Végülis csak 1066-os és az 1000mhz-es tudott 1120-at.
Ha valakinek van ilyen G.skill 1066 2*2-es kitje vagy tud róla infoval szolgálni, légyszi írjon már pár sort! Köszönöm. -
jolti05
őstag
válasz
[CS]Blade2 #19040 üzenetére
Ezekszerint sehogy sem megoldható ezzel a memóriával a dual?
És a sebességek? -
grewit
csendes tag
válasz
[CS]Blade2 #19030 üzenetére
Erre már én is gondoltam de kérdeztem mástól és neki meg jobb adatok jöttek ki.És ha visszaveszek a szorzón és emelek az fsb-n az tetszeni fog neki?
-
válasz
[CS]Blade2 #18874 üzenetére
És miben más a dragon? Az hogy világít?
Ha jól láttam még borda sincs rajta. Elég csálé ramnak tűnik nekem..
Eagle: 32bites win, összesen tud 4gb-ot kezelni. Hiába írja ki neked, hogy 4GB ram. Nem tudja mind megcímezni, csak detektálja és odaírja. Beleszámít a videokártyád memóriája is és még pár egyéb dolog. Tehát érdemes felrakni a 64 biteset.
-
tome.jr
addikt
válasz
[CS]Blade2 #18860 üzenetére
Már új ramjaim vannak, úgyhogy nem tudom tesztelgetni. Hidd el minden elképzelhető beállítással próbálkoztam BIOS-ban és nem ment. Amit helyette vettem 2x2 gb OCZ 1000 SLI Ready és szó nélkül elindulnak 1000-en. Szerencsére ez a kit nem volt amiatt drágább hogy SLI Ready.
elfejeltette: azt vágom hogy az 1600 Mhz az DDR3, (a 790-es lap amit akarok venni az DDR3-as) csak arra voltam kíváncsi hogy DDR3-ból mi az a minimum ami már érezhető előrelépés a DDR2-höz képest.
-
nebulo5
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #18728 üzenetére
Hello!
Auto-n hagytam a ram feszültséget, az Everest is 1,79 v.-ot ír ki. -
warrior28
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #18615 üzenetére
Sajnos már mindenhogyan megpróbáltam, de 900Mhz-nél többet nem képes menni...
-
válasz
[CS]Blade2 #18569 üzenetére
Jó megnézem illetve everest azt írja 800(400)-on mennek az 1066(533) helyett? Az időzítés befolyásolja ezt is?
-
dangerzone
addikt
válasz
[CS]Blade2 #18558 üzenetére
Még jó, hogy múlt héten szerváltam még két giga ramot..
-
<.RicHarD.>
tag
válasz
[CS]Blade2 #18536 üzenetére
-
pe de
csendes tag
válasz
[CS]Blade2 #18499 üzenetére
Nekem 3,00GHz (200x15) és 533MHz.
667-re szeretném, papíron ennyit tud a lap, ha jól sejtem a 1,33-as szorzót kellene beállítanom, de akkor is csak 533-on megy... Most találtam egy beta-bios frissítést némi OC-tulajdonságokkal felruházva, de még nem mertem/tudtam feltenni. Semmi extra vágyam nincs, csak ami rá van írva, az menjen is...
-
barnam_
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #18483 üzenetére
Miért kell a 800-s ramoknak 2.1V ha 667Mhz-n megy?
-
vadani
tag
válasz
[CS]Blade2 #18479 üzenetére
köszönöm a válaszokat nem kis utána járástól mentettetek meg, 64 bitre biztos nem állok bonyolult configom van xp, vista, mac osx nem bolygatom meg még egyenlőre mindenestre váltok majd idővel. köszönöm mindenkinek
-
Mian
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #18453 üzenetére
köszi a gyors választ, MSI K9N Neo V2 a lapom, de föntebb írtam egy kész regényt meg ott is leirtam a lapom....
-
válasz
[CS]Blade2 #18415 üzenetére
Subtiming, elhanyagolható.
-
Gorneck
legenda
válasz
[CS]Blade2 #12694 üzenetére
Örülj neki...van amelyik 2,0V-tól már hibázik vagy épp szépen megdöglik...ki kell fogni, de itt most nem erről van szó, hogy neked mennyin megy meg másnak...hanem arról, hogy miért nem megy neki többet...
Nagy a szórás és kész...ha nem fogod ki, akkor bizony csoda tőle a 850+ órajel is...Ipon tesztjeiből meg köszi de nem kérek...
-
Pollux66
tag
válasz
[CS]Blade2 #1765 üzenetére
Thanks!
-
FehérHolló
veterán
válasz
[CS]Blade2 #1568 üzenetére
Miért kellene Vista ulti?
Elég akármilyen 64bites (vagy szerver) oprendszer (- ha Microsoft termékeken belül mozgunk). -
Chalez
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1570 üzenetére
A fent említett cégnél bejött! Reggeltem az online shopban, kiválasztottam mit akarok - jelen esetben egy Gigabyte 8800GTS volt - majd másnap !felhívtak!, hogy ok. van a kártya, ma feladják futárral (péntek volt) erre hétfőn hozta a futár címre, felhívott a pontosítás miatt és amikor megérkezett, ott volt a vadi zsír videókarcsi, garral együtt. Kipengettem az aránylag olcsó szállítást (1600Ft - 3kg-ig), és ennyi. Tehát a megrendeléstől számított 48 órán belül meg volt a cucc.
Amúgy köszi a segítséget, de azért 3GB is több mint 2 néhány helyen nem?? Pl Gothic 3 stb... -
baratka87
tag
válasz
[CS]Blade2 #1556 üzenetére
Akkor azt mondod inkább PQI ? mert ahol veszem majdnem egy áron vannak
ezért nem tudok dönteni
-
Levin01
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1556 üzenetére
Nekem majdnem 2évig 2x512 PC3200-as PQI ddr1 ram ment a K7-es konfigomba 2,5-3-3-7 T1 időzítésekkel. Kb 416-417-ig bírta a tuninigot még feszemeléssel is, egyébként soha nem volt vele bajom.
-
kem
addikt
válasz
[CS]Blade2 #1526 üzenetére
az nForce 2-es lapokban max 3Gb ment, többet nem ismert fel.
Még az A7N8X-E Delux is ami az egyik legkomolyabb volt ezek közt.
Az abit IC7 viszont kezelt 4 Gb-ot, szal lehet nem volt igazam és mégis meg tudja címezni.
Akkor meg én se értem hogy miért nem, viszont 4Gb az nem 8Gb. -
kem
addikt
válasz
[CS]Blade2 #1519 üzenetére
ó hogyne
Meg a 4processzort. -
Calibos
addikt
válasz
[CS]Blade2 #1519 üzenetére
Mely alaplapok voltak ezek? Egyébként elsősorban 32 bites OP rendszerek nem tudnak vele mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Path of Exile (ARPG)
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Anime filmek és sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest