- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
A 32bites windows 4GB-t tud címezni a virtuális memóriából, de ebbe benne van a vga memória is. Ezért tud csak kb. 3500MB-t használni.
Alapból úgy van, hogy 2GB-t használhatnak a felhasználói szintű programok, és 2GB-t a kernel szintűek (OS). Van a /3GB kapcsoló (amit Vista-n máshogy hívnak), azzal 3GB-t használhatnak a felhasználói szintű programok, és 1-t a kernel programok. -
TazLeacher
nagyúr
Nézd meg az aláírásom, és rájössz, hogy hogy jut hozzá. 4 hónaposak a kicsikék, és eladósorba kerültek.
Lényegében igen. 1600 alatt én nem vennék DDR3-at, csak 1 szituban. Ha már megvan a lap, és nincs pénz jobb memóra.
Az mondjuk megint egy másik kérdés, hogy sokan azért nem váltanak DDR3-ra, mert lapot is kell cserélni. És nem mind1, hogy kiadsz +X-et memóra, vagy kiadsz +X-et memóra, és még a lapodat is +Y-ért cseréld le.
U.I:: ha ráförmedésnek érezted, akkor
, nem annak készült, de így visszaolvasva kicsit indulatos lett.
-
TazLeacher
nagyúr
Igen, csak ő leírta, hogy ugyan annyiért, amennyi egy DDR2-es KIT, meg tudná venni az 1600-as CL7-est...
Tudom, a magam álláspontját védem, hiszen jelen esetben még érintve is vagyok az ügyben, de meg lehet nézni mennyiért mennek most az ilyen ramok itt PH-n. Használtan egy 1333-as KIT is olyan 15K. Tudom, az nem nagy durranás, és lehet az nem is olyan jó, mint egy jobb fajta DDR2, de könyörgöm - olcsóbb a DDR3, mint egy DDR2...
-
TazLeacher
nagyúr
Mutass nekem olyan DDR2-t, ami Everest memtesztbe az alábbi értékeket prudukálja:
Olvasás: 10.641
Írás: 10.073
Másolás: 8770
Késleltetés: 59,1 nsEzek az eredmények nálam készültek tegnap este. Kérésre képet küldök szívesen, és CL9-be ment az 1600-as ram.
Birom ezeket a "gondolom" dolgokat.
Érdemes megnézni a PH!-s tesztet a DDR2 vs. DDR3-ról. Egy jófajta DDR2 kb. egy CL9-es 1333-as rammal van egy szinten. Akkor nehogymár egy CL7-es 1600-as memó még szarabb is legyen.
Megkérdezhetem, hogy hány darab DDR3-ad volt, hogy ezt így ki mered jelenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest