- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tengri #59490 üzenetére
Elmondásod alapján igaz, ha eddig ment, akkor most is kéne. Viszont amit linkeltem, GTZRX, az direkt AMD verzió. Nehéz elhinnem, hogy egy ilyen drága cucc is meghibásodik. Ráadásul az arány dúrva. Pedig ez van. Remélem az enyém nem tojik be mostanába, pedig adom neki az ívet ;)
-
válasz
Tengri #59474 üzenetére
Még valami, ami érdekes a témához. Ennek a kitnek van egy AMD változata. [link] Egy X került pluszba, és azt az AMD-nek ajánlják. Akitől vettem, neki is problémás volt AMD-vel, gariba cseréltette, és eladta nekem. Ha van inteles ismerősöd, barátod, próbáld ki egy olyan lapban. A GSkill ebből azt a tipust ajánlja az AMD-nek.
-
jeni
félisten
válasz
Tengri #59474 üzenetére
akkor innentől tudom,hogy a Crucial 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix kit -k,hogy tutira az én lapomban is menni fognak
majd ha bekrepál a Corsair Vengeance Pro RGB kit-im akkor arra váltok. -
-
jeni
félisten
válasz
Tengri #59431 üzenetére
Hello!
Tök ugyanaz a felállás hardverileg nekünk
Na az van,hogy nálam egy Kingston HyperX Predator 2x8Gb 3600Mhz KIT Samu B-die és Corsair Vengeance Pro RGB 2x16GB 3200Mhz CMW32GX4M2C3200C16 az is Samu B-die vannak meg.
Ha Bp-i vagy kipróbálásra eltudnám vinni hozzád a Kingston-t.
Próbáltam a 3600Mhz Corsair ami CMW32GX4M2Z3600CL18 amellyel szintén hibátlanul mentek a lapomban ami egy Micron chipes.
Kizárólag 2133Mhz-n tud csak elindulni a géped?
Esetleg 2666Mhz ami még mindig 1,2V kell neki csak.
Maunálisan sem mennek a ramok 3200Mhz vagyis XMP profil nélkül?
MEM teszt alapból hibátlanul fut végig?
Esetleg BIOS frissítés? Talán a korábbira vissza menni?
Ha nagyon muszáj venni KIT-t akkor inkább a közkedvelt Crucialt vedd.
Itt picivel drágább de azonnalira még ma is megveheted és 10 év garit kapsz rá. -
válasz
Tengri #59431 üzenetére
A legrosszabbra gondolván, egyesével próbálnám ki. Ha működik mindkettő külön külön, az kicsit akár jó hír is. így megtudhatod, hogy valamelyik ram modul elpusztult e vagy sem. Pont ugyanez a típus van nekem is, meg tudom adni az xmp időzítéseket ha működnek. Persze juss el idáig. Lényeg, ha megy mindkét modul, ne aktíváld az XMP profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged