-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz
Superhun #32972 üzenetére
Korábbi elődjét még jó áron el tudtam adni. Pont abban a hétben jött egy nagy áremelkedés, ami miatt várnom kellett 6 hétig.
Nézelődtem az I..n webshopjában. Hová lettek a régebben 60k felett árult extrább darabok?
-
bocsika
aktív tag
válasz
Superhun #32433 üzenetére
Szerintem megy dualban mivel ezt rakták bele. A service leírásban sajnos nem írja hogy milyen ramokkl kompatibilis (vagy csak én nem találtam meg), A dualt tudja 2x1 , 2x2 , 2x4 felállásban.
A samsung mindent írt a memória leírásában de erre nem tért ki. (vagy ugyancsak nem találtam meg)Milyen kit jó ebbe.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Superhun #32371 üzenetére
Ezen látsz bármi furcsát? Mert én nem. 90+%-os memóriahasználat, semmi az ég világon nem fut, nemrég újratelepített rendszer, csak alap programokkal. Vírusellenőrzés volt, semmit nem talált. Néha lecsökken a használat normálisra, de akkor is lassabb a gép, mint amilyennek lennie kéne. Gondolkozom egy win reinstallon, de ki tudja, meddig tartana. Memtest egy órát futott, a prime-al sincs gond, alapon van most minden, nincs tuning.
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Superhun #26602 üzenetére
Hm... én 333Mhz emlékeztem, de természetesen benne van a pakliban az, hogy tévedtem.
A szüleim alaplapja ASUS A7N8X-X. Everest-el utána néztem és ha jól értettem akkor az 533Mhz-es taktszámú memóriákat (szerintem) nem támogatja (javíts ki ha tévedek). Tehát akkor 400Mhz-es memóriát keresek.
Jelenleg 512MB van bent és ha lehet akkor szeretném 2GB-ra kibővíteni. Ezt hogy szerencsés? Lehet úgy, hogy 1 db 1GB-os és 2db 512MB-os? Továbbá milyen márkájú memóriát érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX 32GB (2x16GB) Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/32
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest