-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya89
csendes tag
-
Ősember
őstag
válasz
nebulo5 #18727 üzenetére
hello
a tipus kod nem T800UK4GC4, hanem T800UX4GC4 ha jol sejtemazokat a ramokat lehet egyesével is venni, nem csak kitekben, ebben az esetben a tipus T800UB2GC4-ra modosul, ami szerepel a listájukon
kicsit furcsa dolog, de igy szokták...
-
kicsigeri
senior tag
válasz
nebulo5 #18725 üzenetére
Ha mennek azok a ramok alacsonyabb feszen is akor teljesen felesleges. Lehet hogy nem mindegyik széria sikerült és azoknak kell a 2,2V nekem is mennek a geilek 2.0V on 800 at, 44412 be. A gyártó oldal mégis 2,1V javasol.
Szerintem ha kevesebben is stabil akkor nem kell neki annyi. -
gtasystem
őstag
-
gtasystem
őstag
válasz
nebulo5 #18692 üzenetére
azért hezitálok mert minél többet olvasok róla egyre inkább nem tiszta ügy nekem ez a dolog..nem BE procim van hanem csak sima amit 230-as FSB-n használok 13-as szorzóval..ehhez kellene tudnom hogy melyik ram időzítés lenne a jó mert egyáltalán nem úgy tűnik hogy minél magasabb a ram órajel annál jobb..ennyire meg nem akarok belemászni a ramtuningba..
-
tabrev
aktív tag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
nebulo5 #12740 üzenetére
hát nagyon mákos vagyok ezzel a rammal, mondtam Achinak is hogy mizu vele, ő is nagyon megbánta hogy eladta.
nálam annyiba különbözik a többi ilyen ramtól, hogy módosított SPD-i vannak, láthatod a képen hogy vannak ilyen fincsiségek is hogy EPP meg hasonlók.
de ez a tuningot nem befolyásolja, egyszerűem jót fogtam kiam semmilyen extra beállítást nem használok, egyszerűen 5-5-5-16 és ennyi, a többi lehetőséget (kb kismillióhatszázezer amit még a DFI-be lehet állítani) mint AUTO-n hagytam
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nebulo5 #11209 üzenetére
Úgy érzed kevés a ram órajeled? Szűk keresztmetszetnek érzed? Egyébként pont jó lenne a 400-as FSB-hez. 3-as ramszorzónál pont 1200MHz-en ketyegne a memó. Ha van rá pénzed és nem akarsz hamarosan DDR3-at venni (1év múlva már olcsóbb lesz mint a DDR2) illetve foglalatot váltani akkor érdemes váltanod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Animal Crossing: New Horizons
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest