- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- 
			  Mobilarena A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bazsika007 kezdő válasz  fudi2002

üzenetére fudi2002

üzenetéreMaradnék a két ramnál csak nem bírtam működésre birni sehogy jo helyre tettem és semmi.. Úgy hogy eladtam már nem idegesítem magam  csak most nem tudom hogy milyem rammot vagyek ami jo is lenne bele vagy vegyek meg 2x8gbot a 2x8gb mellé ugyan olyam tipust és megvan a 32 vagy nem 1x32gbost nem tudom csak most nem tudom hogy milyem rammot vagyek ami jo is lenne bele vagy vegyek meg 2x8gbot a 2x8gb mellé ugyan olyam tipust és megvan a 32 vagy nem 1x32gbost nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

csak most nem tudom hogy milyem rammot vagyek ami jo is lenne bele vagy vegyek meg 2x8gbot a 2x8gb mellé ugyan olyam tipust és megvan a 32 vagy nem 1x32gbost nem tudom
 csak most nem tudom hogy milyem rammot vagyek ami jo is lenne bele vagy vegyek meg 2x8gbot a 2x8gb mellé ugyan olyam tipust és megvan a 32 vagy nem 1x32gbost nem tudom