Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android Autót minden mobilra!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blu79
addikt
válasz
Giovanny
üzenetére
- szerintem semmi baja nem lesz, ha megnézed a ddr3 ramok többsége 1.65v vel üzemel, én megnéztem az alaplapom user manualját és ott azt írja hogy 1.65v nél nem ajánlatos magasabb feszültséggel üzemelő ramokat használni, van aki magasabb órajellel használja a ramokat nagyobb feszültség mellett, külföldi oldalakat is néztem, az én ramjaimban lehet még van tartalék , de én egyelőre így használom, 1.65v ig eltudok még menni és tudom növelni az órajelet is, de most nincs szükség rá, a gépem jól van hűtve

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
- 4X4Gb Adata XPG 2400Mhz XMP DDR3
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

fudi2002