- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Tiszteletem!Van nekem 2x1gb CSX memóriám ami 1600Mhz-n 7-7-7-21-1t-ben(vagy 1333mhz-n cl6-ban)használok.Igazság szerint nagyon meg vagyok velük elégedve és tudnék hozzá szerezni még 2x1 gb ugyan ilyen memóriát.A kérdésem az,hogy ezeket az időzítéseket tudni fogja 4x1gb-al is?Olvastam,hogy inkább a 2x2gb felállás a javasolt,de elég macerásnak tartom megint elkezdeni a memória parát,hogy régit eladni,újat megvenni,megy-nem megy,stb...Ráadásul ez lenne a legolcsóbb megoldás is.Szerintetek menne a 4x1 GB?Ja
még annyi,hogy csak szorzóval tolok a procinak és csak alapfeszes tuning van a procin,semmi extra.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- DDR4 memóriák - G.Skill Aegis 32 - 64GB
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- 2 x 32 GB kit 6000 MHz CL30 DDR5 G.Skill Tident Z5 Neo RGB 10 év garancia!!!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest