- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
üdv. ramot szeretnék a gépembe a szokásos P35-ös giga lapba DS-as ugye.
Most 4 GB-al inditanék aztán még beszereznék mellé 4-et.
Szimulátor miatt kell elsősorban mert ramra menti a teljes visszajátszást, ehhez meg ugye már akkor 64-es vista kell.sajnos nem vagyok képben viszont hogy mi az a kit, és a DUAL CHANNEL KIT.
miért árulnak KIT-eket, amikor ha akarok veszek ramból 4 db-ot és kész?mindegy, a lényeg, hogy nekem menjen.
CSX 4096MB DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT - 26000 FT
CSX 4096MB DDR2 800Mhz CEC FAN KIT - 16000 FTlátom közben ez a dual, és quad csak annyit tesz mennyi ramot adnak egy csomagban.
és olvasom közben hogy elég sok probléma van azzal, hogy nem mennek a ramok együtt ha külön külön veszi őket az ember (pedig lehetnek ugyanolyanok is)szóval az nem gáz, ha én veszek a fetiekből egy szettet, aztán egy hónap múlva megint egyet, és akkor lesz 4*2 CSX ramom? menni fog nem?
Egyébként egy 2,66-on járatott e2180-as dolgozik majd a háttérben, (később ez is cserélve lesz), kérdésem az, hogy szerintetek megéri azt a plusz 10-es az 1066-os ram? elvégre a 800-as is elég jó tuningra.ha esetleg tudtok jobbat ajánlani ár/teljesitményre, akkor azt megköszönném.
bár lehet bólögatni is
előre is köszöntem a segitséget. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár lehet bólögatni is 
fudi2002