Hirdetés
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
üzenetére
Samsung volt. Hacsak nem voltam anno analfabéta
Én így jártam vele akkor... Amikor vettem az 1 GB-os Kingmaxot akkor még alig konyítottam valamit a számtech világhoz, ph!-ról meg nem is hallottam még : ) szóval megvettem amire pénzem volt és amit ajánlottak, ez volt az utolsó olyan amit eladói ajánásra vettem (de ez véletlen egybeesés). Amúgy akkor még azt mondták nekem (többen is) hogy Kingston vagy Kingmax... előbbi igen drága volt nekem. Bevallom őszintén hogy még sosem néztem hogy egy adott memórián milyen chipek vannak (csak itt ph! ckkek/tesztek során), bár eddig ez a második RAMom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair Vengance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - 1 év gari
- Corsair RGB Pro SL CL16 3200MHz 2x8gb kit (32gb) fekete/fehér
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én így jártam vele akkor... Amikor vettem az 1 GB-os Kingmaxot akkor még alig konyítottam valamit a számtech világhoz, ph!-ról meg nem is hallottam még : ) szóval megvettem amire pénzem volt és amit ajánlottak, ez volt az utolsó olyan amit eladói ajánásra vettem (de ez véletlen egybeesés). Amúgy akkor még azt mondták nekem (többen is) hogy Kingston vagy Kingmax... előbbi igen drága volt nekem. Bevallom őszintén hogy még sosem néztem hogy egy adott memórián milyen chipek vannak (csak itt ph! ckkek/tesztek során), bár eddig ez a második RAMom 
fudi2002