- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
-
Kakumix
senior tag
Nem "olyan remek" program, csak
- szebb a felülete, mint a 7zipé - így ezt valóban fel lehet telepíteni az ügyfélnek -
- tud átmeneti könyvtár nélkül kitömöríteni
- ha a tömörítvényben egy könyvtár van akkor azt plusz könyvtár nélkül tömöríti ki, ha több fájl vagy könyvtár van a legfelső szinten akkor létrehoz nekik egy könyvtárat, az automatikus kitömörítés funkciót használva
- valószínűleg a 7zip könyvtárai (DLL-ek) benne vannak, mert a 7zip formátumot is kezeli a zip mellett tömörítéskor és természetesen sokkal több formátumot tud kitömöríteni (furcsa ez a szó így korán reggel).
-
Kakumix
senior tag
Akkor aki a Hárdveraprón árúl jó áron az sem eredeti? Eddig nem mertem venni, de ha engedi a PH az eladást akkor nem lehet vele gond?
Ha dobozos verziót árulnak az valószínűleg eredeti. Akik csak kulcsot árulnak valószínűleg ők is eredetit árulnak, de olyat amit nem adhatnának tovább (nem saját vagy valamilyen előfizetésből van meg (MSDN, MAPS, stb.), ez ki szokott derülni és ilyenkor érvénytelenítik a kulcsokat vagy csak a cég aki előfizetett úgy dönt, hogy tovább nem fizet és ilyenkor is visszavonják a kulcsokat. Én már jártam meg így MSDN előfizetéssel évekkel ezelőtt. Ezt a fajta kód árusítást a Hardveraprón sem engedélyezik, de gyakran eltart pár napig míg letiltják, de a férgek visszajönnek más regisztrációval.
Pl. erre gondoltam:
Windows 7 Professional Jogtiszta kulcs eladó
Ezt simán megvehettem volna?
Itt csak az eredet kérdéses. Mármint, hogy simán lopottak vagy bezárt a cég, ahonnan származnak és így maradt meg valakinél. Ez a valaki általában nem a jogos tulajdonos, hanem valami rendszergizda, de elméleti esély van rá, hogy a jogos tulajdonosa árulja őket adásvételivel, esetleg számlával. Ezek egyikéhez egyébként célszerű ragaszkodni, ha valamit használtan veszel, ha nem simlis az eladó nem okozhat neki gondot egy adásvételi szerződés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged