Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
-
Kakumix
senior tag
Nem "olyan remek" program, csak
- szebb a felülete, mint a 7zipé - így ezt valóban fel lehet telepíteni az ügyfélnek -
- tud átmeneti könyvtár nélkül kitömöríteni
- ha a tömörítvényben egy könyvtár van akkor azt plusz könyvtár nélkül tömöríti ki, ha több fájl vagy könyvtár van a legfelső szinten akkor létrehoz nekik egy könyvtárat, az automatikus kitömörítés funkciót használva
- valószínűleg a 7zip könyvtárai (DLL-ek) benne vannak, mert a 7zip formátumot is kezeli a zip mellett tömörítéskor és természetesen sokkal több formátumot tud kitömöríteni (furcsa ez a szó így korán reggel
). -
Kakumix
senior tag
Akkor aki a Hárdveraprón árúl jó áron az sem eredeti? Eddig nem mertem venni, de ha engedi a PH az eladást akkor nem lehet vele gond?
Ha dobozos verziót árulnak az valószínűleg eredeti. Akik csak kulcsot árulnak valószínűleg ők is eredetit árulnak, de olyat amit nem adhatnának tovább (nem saját vagy valamilyen előfizetésből van meg (MSDN, MAPS, stb.), ez ki szokott derülni és ilyenkor érvénytelenítik a kulcsokat vagy csak a cég aki előfizetett úgy dönt, hogy tovább nem fizet és ilyenkor is visszavonják a kulcsokat. Én már jártam meg így MSDN előfizetéssel évekkel ezelőtt. Ezt a fajta kód árusítást a Hardveraprón sem engedélyezik, de gyakran eltart pár napig míg letiltják, de a férgek visszajönnek más regisztrációval.
Pl. erre gondoltam:
Windows 7 Professional Jogtiszta kulcs eladó
Ezt simán megvehettem volna?
Itt csak az eredet kérdéses. Mármint, hogy simán lopottak vagy bezárt a cég, ahonnan származnak és így maradt meg valakinél. Ez a valaki általában nem a jogos tulajdonos, hanem valami rendszergizda
, de elméleti esély van rá, hogy a jogos tulajdonosa árulja őket adásvételivel, esetleg számlával. Ezek egyikéhez egyébként célszerű ragaszkodni, ha valamit használtan veszel, ha nem simlis az eladó nem okozhat neki gondot egy adásvételi szerződés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest