- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
Kakumix #9260 üzenetére
Én is kiadnám azt a bizonyos nyilatkozatot ha fegyvert szegeznének a fejemhez,meg azzal fenyegetnének,hogy az unokám is életfogytot kap,ha nem fejezem be az egyik leghatékonyabb titkosító szoftver fejlesztését,ami még ráadásul OS. is....
Félreértés ne essék nem azért vágtam rá az ajánlott programra a TC-et,mert nem tudom,hogy ez egy ajánló topic,hanem mert kb 99.9%,hogy az ajánlott titkosito backdoort tartalmaz.Mig a TC nem...
De az utódja...na az már megintcsak tartalmazhat. -
micafighter
nagyúr
-
Sonny C.
tag
válasz
Kakumix #5478 üzenetére
Szia!
Akkor esetleg ez:Microsoft gyári Lemezkép + eredeti RETAIL / MAK Termékkulcs kedvező áron, itt adnak hozzá adásvételi szerződést is! Vagy ez is kamu lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest