-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz
gulac12 #14848 üzenetére
Ha jól következtetek a "vírus" nevéből ez "csak" egy google toolbar, amit telepítéskor, ha be van pipálva akkor feltelepít a böngészőbe. Azt, hogy melyikbe vagy esetleg mindbe azt nem tudom, mert nekem még sosem volt ilyesmi bepipálva, ha valamit telepítettem.
ui.: ez nem vírus és valószínűleg nem is telepíti, ha nincs bepipálva -> így szerintem nyugodtan telepítheted a programot, bár azt hiszem nekem még sosem kellett ilyen-olyan cleaner programot használnom
-
notika77
senior tag
válasz
twollah1976 #11384 üzenetére
Nem szokott, legalábbis az elmúlt 15+ évből nem emlékszem rá
és ne dőlj be a Far-os reklámnak
.
-
notika77
senior tag
Igen, ahogy UHHH is írta, regisztrálni kell és akkor kapod meg a NAV-os nyilatkozatot a megfelelőségről és a kódodat, amivel használhatod. Az ingyenes verzió a lap aljára nyomtatja, hogy a ClearAdmin ingyenes verziójával készült, más "csúnyaság" nincs vele. De ez utóbbi már nem friss infó, mert már több, mint 1 éve nem használom és előtte is vettem hozzá valami modult 2000Ft-ért.
-
notika77
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged