-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci79
senior tag
Valakinek sikerült onnan vásárolnia? Nálam folyamatosan ezt dobja fel:
"Sorry, we can not validate the given information. If the issue persists please contact us."
-
Marci79
senior tag
válasz
FeZ... #16918 üzenetére
A válaszokat megkaptad.
Valóban kizárólag retail kulcsot szabad venni. Aktiválás után ellenőrizni kell egyből a kapott kulcsot, hogy milyen is valójában. Ha mak kulcsot kapnál, akkor azonnal kérd vissza a pénzedet az eladótól. Az a baj vele, hogy az ms tiltja a mak kulcsokat. Van, hogy egy hét, de van, hogy egy év múlva. Én így buktam nem is egyet már. Addig a retail-t megtarthatod és gond nélkül viheted az új gépedre. Én már a harmadik gépemen használom. Kizárólag ott vedd meg, ahol számlát is kapsz róla.
-
Marci79
senior tag
válasz
twollah1976 #16909 üzenetére
[link] Nála valóban retail kulcsot kapsz! Nem úgy, mint sok másik eladónál. Árban is kiváló, számlát is kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest