- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
kivlov #20984 üzenetére
Tökéletetsen egyetértünk!!! +1 !!!
'Puculónak' ott a CCleaner, én merem használni a Free-t, semmi gond vele! 'TuneUp' szoftvert meg nem használok és nem is akarok!!!UserX: Skizofrénia rulez!!!
Kipróbáltam a Steganos VPN-t. Csalódás! Szerver alig (nincs benne magyar sem), kapcsolat lassú, mint a dög! Tényleg csak azok próbálkozzanak, akiknek TV-re kell!!!
Azért viszont, már ha működik ingyé' jó!
-
-
Shad0w
senior tag
válasz
kivlov #20662 üzenetére
HDS a S.M.A.R.T. interface-en (vagy fenetudja minek kéne hívni) olvassa ki az értékeket, de mivel semmi nem köt senkit, hogy melyik registerben melyik érték van így gyártónként és modellenként van egy lista, hogy melyik érték micsoda. Seagate például kerek perec leírta, hogy nem mondja meg melyik érték micsoda, használd az ő saját tooljukat.
Szóval a hds-t érdemes mindig frissen tartani és/vagy tisztában lenni vele, hogy a régi verziók esetleg rosszul azonosítják a kiolvasott értékeket.Külső hdd: 2 érték is van: Start/Stop Count, Power Cycle count. A kettő nem ugyanaz. Régi WD Green-eknél volt is belőle probléma, hogy a Start/Stop count percenként növekedett, mert csak. Szal, nagyjából pont kiadja amit tapasztaltál (márha WD a külső vinyó, de nincs kizárva, hogy a többi gyártó is trükközött ezzel)
Üzemidő: nekem van a serveremben egy Samsung 830-as ssd, 2011-ben vettem és most 3555 napot ír működési időre, nagyjából telibe találta.
...nem mondom, hogy nem azt látod amit, csak nálam teljesen jól működik a HDS.
-
válasz
kivlov #20658 üzenetére
Nem írtad pontosan milyen SSD-ről van szó, de lehet, hogy a HDS nem ismeri (feltételezem a legújabb verziót töltötted le belőle) vagy tényleg rosszul kezeli.
UI: A leállítások számát ill. az üzemórát általában az összes meghajtó, a visszaadott "infótömb" ugyanazon indexű elemén tárolja, ezt még különböző FW-l rendelkező, azonos típusú SSD-k sem szokták megváltoztatni. Ezért feltételezem, hogy a HDS inkább nem ismeri az SSD-t, mint rosszul kezelné ezeket az értékeket...
-
Nyíl
tag
válasz
kivlov #20657 üzenetére
Én már régóta HDS-t használok, nagyon jó program! Nekem az indulások/leállások számát is pontosan mutatja, és az írt adatmennyiséget is, a működési időt nem tudom pontosan, de az is valósnak tűnik, használtam PC-n és laptopon is, van SSD-m és HDD-m is és eddig semmilyen problémám nem volt a programmal, mindent valósan mutat nekem. Melyik verziót használod? Ha régebbit lehet az a gond... (Nekem jelenleg v6.01 fut hiba mentesen, de a korábbi verziókkal sem tapasztaltam problémát...)
-
-
válasz
kivlov #20651 üzenetére
Elnézést, nem akartalak megbántani, nem is annak szántam a mondandómat. De bárkivel előfordul (még 30 év IT után is), hogy elnéz, vagy elfelejt valamit. Mindnyájan emberek vagyunk. Én is már kb 30 éve dolgozom IT-ban, ráadásul már előtte évekig a számítógép volt a hobbim (C+4 és C64 volt az elsők között). Mégis hibázok időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest