Hirdetés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rita7107
aktív tag
válasz
Busterftw
üzenetére
Én kb. 3 éve használom a Kerish Doktort. Mindent elvégez helyettem. Figyelmeztet minden problémára, és javítja magától. Én havonta kapom az értesítést hogy mit kellett javítania. Hozzá teszem nem a saját gépemen, mert ott fix programok futnak, nincs letöltés, meg semmi gányolás. A fiam+lányom+feleségem nagy májerek a gép összeroskadásában. De 3 éve azt sem kellett újratelepítenem. Se fagyás, se indokolatlan leállás. 2 program van ami fixen fent van azon a gépen. GData.+Kerish. Se vírust nem kaptak, se gép újratelepítést nem kellett végeznem. Ami tetszik, hogy nincs adatvesztés a lányomnál (sokat tanul otthon nem csak most)
Tehát szerintem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest