- Nemzetközi piacra lépett az Oppo A6c
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rita7107
aktív tag
válasz
Busterftw
üzenetére
Én kb. 3 éve használom a Kerish Doktort. Mindent elvégez helyettem. Figyelmeztet minden problémára, és javítja magától. Én havonta kapom az értesítést hogy mit kellett javítania. Hozzá teszem nem a saját gépemen, mert ott fix programok futnak, nincs letöltés, meg semmi gányolás. A fiam+lányom+feleségem nagy májerek a gép összeroskadásában. De 3 éve azt sem kellett újratelepítenem. Se fagyás, se indokolatlan leállás. 2 program van ami fixen fent van azon a gépen. GData.+Kerish. Se vírust nem kaptak, se gép újratelepítést nem kellett végeznem. Ami tetszik, hogy nincs adatvesztés a lányomnál (sokat tanul otthon nem csak most)
Tehát szerintem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest