Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
StSanya
üzenetére
VÁSÁROLT WIN8.1 -em van OEM behalt az alaplapom.Kicseréltem ugyanaz a
OEM Win8.1 lett visszarakva telefonon aktiváltam újra és olálá azóta is azt használom..Mi most a probléma?
Dell inspironon van egy másik oem 8.1 behalt a gép felraktam anyám lenovojára szintén telefonon aktiváltam azóta müködik..Mi is a probléma ?? a Köcsög Ms hogy ezt megengedi ? Vagy mi ? számomra nem világos csak az hogy teljesen mindegy mit csinál az MS köcsög cég...Hagyjuk már ibolykát..Használd a dobozos cuccodat azt kész.. -
-
dbius
veterán
válasz
StSanya
üzenetére
Üdv a nyugdíjas kollégának
(HU,HU2)Ez az, ami miatt nálam másodjára is kiesett a kosárból
Tavaly és idén is felraktam az asztali gépre - az IS-t -, de használhatatlanná vált tőle, tavaly azonnal, a 2013-mas verziótól pedig 3 nap múlva - a BD topikjában anno leírtam a problémáimat -.Számomra elfogadhatatlan, hogy egy szoftver miatt teljes OS újratelepítést csináljak, attól függetlenül, hogy imageből visszarakom pár perc alatt, ha akarom.
Ha más fejlesztők termékeivel is ugyanez lenne a helyzet, akkor még lehet elfogadnám, de amíg mások meg tudják ezt oldani, addig véleményem szerint elvárható lenne, hogy ők is képesek legyenek erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Reklámblokkolók topikja
- Saros (PS5)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Phanteks Enthoo Pro
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(HU,HU2)
Tavaly és idén is felraktam az asztali gépre - az IS-t -, de használhatatlanná vált tőle, tavaly azonnal, a 2013-mas verziótól pedig 3 nap múlva - a BD topikjában anno leírtam a problémáimat -.

bár attól még lehet megfelelő