- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
StSanya #7487 üzenetére
VÁSÁROLT WIN8.1 -em van OEM behalt az alaplapom.Kicseréltem ugyanaz a
OEM Win8.1 lett visszarakva telefonon aktiváltam újra és olálá azóta is azt használom..Mi most a probléma?
Dell inspironon van egy másik oem 8.1 behalt a gép felraktam anyám lenovojára szintén telefonon aktiváltam azóta müködik..Mi is a probléma ?? a Köcsög Ms hogy ezt megengedi ? Vagy mi ? számomra nem világos csak az hogy teljesen mindegy mit csinál az MS köcsög cég...Hagyjuk már ibolykát..Használd a dobozos cuccodat azt kész.. -
-
dbius
veterán
válasz
StSanya #2337 üzenetére
Üdv a nyugdíjas kollégának
(HU,HU2)
Ez az, ami miatt nálam másodjára is kiesett a kosárból
Tavaly és idén is felraktam az asztali gépre - az IS-t -, de használhatatlanná vált tőle, tavaly azonnal, a 2013-mas verziótól pedig 3 nap múlva - a BD topikjában anno leírtam a problémáimat -.
Számomra elfogadhatatlan, hogy egy szoftver miatt teljes OS újratelepítést csináljak, attól függetlenül, hogy imageből visszarakom pár perc alatt, ha akarom.
Ha más fejlesztők termékeivel is ugyanez lenne a helyzet, akkor még lehet elfogadnám, de amíg mások meg tudják ezt oldani, addig véleményem szerint elvárható lenne, hogy ők is képesek legyenek erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged