- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Ó, honnan ástad elő ezt a képet? Az egyik kedvencem volt kislánykoromban! Köszi!
(#10376) Argos83: Top Trumps Turbo
mepet:
A politikai korrektség értelmében mindenképp a hosszabb verziót támogatom, de nem ér a CTRL+c + CTRL+v kombináció! Az plágiumgyanús volna!
-
törölt tag
-
törölt tag
-
cigam
titán
Azt azért csendben megjegyezném, hogy "kicsit" több mint a ccleaner. Van benne (proatív)defrag,tweak,lemezállapot/használat ellenőrző, benchmark (összehasonlítható egy online adatbázisal). Persze össze lehet szedegetni külön-külön(talán)jobbakat is, de egy átlag felhasználó kb minden +karbantartást /felügyeletet elvégezhet vele.
Mondjuk azt nem értem, hogy SSD esetén miért tiltaná a hibernálást, és az indexelést.
-
UserX
addikt
A Norton letöltési linkjére kattintva:
'Not Found
The requested object does not exist on this server. The link you followed is either outdated, inaccurate, or the server has been instructed not to let you have it. Please inform the site administrator of the referring page.'
Vége a promonak?
Üdv:
UserX
-
Nestor16
senior tag
-
C. s.
addikt
Köszi a segítséget! Igen, a leírás alapján csináltam végig mindkétszer, látszólag rendben is volt, de a várt levél mindig "elkallódik a postán". Gmailem nincs, mert amikor csinálni akartam, épp csak DNS-mintát nem kért, így kihagytam. A telefonszámomat nem kapják meg, önként biztos nem. Ragaszkodom a magánélet illúziójához. Én ilyen vagyok.
Egy kicsit hasonló a helyzet.
Zajlik az adatgyűjtés gőzerővel. A részvétel önkéntes.
(#10000) Argos83:
Ez nagyon jóóó!
(#10001) alfa20:
-
C. s.
addikt
Szívesen! Azt hittem, a múltkor csak húztál vele.
Ha a BD csak annyit csinált volna, engem sem zavarna. Attól másztam falra, hogy a tálcára, az eszköztárra kipakolt mappát és almappáit, de leginkább az ezekben lévő linkeket borzasztó lassan töltötte be a gép miatta. Startmenü helyett kb. 10-12 éve ezt a megoldást használom, ráadásul gyakran. Néha pár perc telik csak el, máskor órák, de még akkor is 10-20 másodpercig töltögette, ha közvetlenül egymás után 2 progit akartam onnan indítani. Ez megőrjített.
-
C. s.
addikt
Bejelentkezés után szépen ment minden, egészen a Facebookig. Az a rühös dög letiltotta a fiókomat, a magyarázat annyi volt, hogy megszegtem valami hülye szabályt, de azt már nem írták, hogy szerintük mit csináltam rosszul. Szerintem semmit, ezt máskor is ilyen regisztráláshoz használtam, like-olni meg szabad tudtommal. Senkinek nem szóltam be. Már hónapok óta nem jelentkeztem be, de ezt nem rótták föl. Ez elúszott...
Argos83, ez nem Neked szól, csak a játékhoz kapcsolódik, bocsi.
Más:
A nagy érdeklődésre való tekintettel íme a Californium 3. része.
(Én még reménykedem a magyarításban. Valaki megcsinálhatná igazán!
)
-
kenand
veterán
Franzis HDR project 2 is elérhető még
-
kenand
veterán
-
AtHoS
nagyúr
"Én speciel semmilyen file-kezelőt nem használok."
Ez viszont elég érdekes. Hogyan másolsz akkor két meghajtó között? DOS parancssorból? Mert ugye a wines intéző is fájlkezelő
Amúgy meg erősen megszokás kérdése is a fájlkezelő preferencia. Akinek nincs szüksége extrákra bármelyik megfelelhet. Akinek szüksége van extrákra vagy éppen testre igazított egyet, az úgyis azt fogja használni, míg azt nyújtja amit vár.
Telepítés monitorozó és uninstaller cucc:
Soft Organizer
Completely Remove All Traces of an ApplicationSzerk.
Régi alaplapos gépeknél, ahol hiába cseréled ki az elemet jól jöhet:
Advanced Time Synchronizer 4.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged