- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolyhos bari
tag
Adobe: 10 régi program tölthető le ingyenesen Windows-hoz, és valmivel kevesebb Mac-hez. A Photoshop CS2-t már telepítettem, szépen megy a Win 8.1 Preview verzióján, akkor gondolom, a véglegesen is fog. Aki regisztrál, még valamekkora tárhelyet is kap.
Angol Adobe letöltések: [link]
Német Adobe letöltések: [link]Német Chip Magazinos gyűjtemény 35 programmal: [link]
Akad közte olyan is, ami eleve ingyenes, de sok jó, reklámcélból "megingyenesített" is van.
Az itt található Photoshop link német nyelvű oldalra visz és német a program nyelve is. Nem tudom, át lehet-e állítani másra. Nekem nem megy a német, inkább letöltöttem az angolt. Magyart nem találtam, ha valaki esetleg ismeri, légyszi linkelje be! Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Filmgyűjtés
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Formula-1 humoros
- Lightyear - befektetési app
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs