Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Betáblázta magát az Oppo
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
Golden9
üzenetére
Én viszont örülnék egy olyan topiknak, ahol akciós/olcsó programok is szerepelnek, mert igyekszem beszerezni azokat is, amiket sűrűn használok.
Néha bele lehet futni 1-1 jó akcióba, de olyan oldalt még nem találtam, ahol ezek össze gyűjtve szerepelnének, mint játékoknál (pl isthereanydeal). -
morfondőr
addikt
Ingyen THE DARKNESS II (HumbleBundle)
-
morfondőr
addikt
ACDSee Video Studio 2 giveaway, nem írja, hogy meddig él, szóval érdemes sietni!
-
morfondőr
addikt
Nem is rossz ajánlat: PC és notebook biztonsági alapcsomag (Office 365 Personal + McAfee Internet Security) 14990 Ft
-
morfondőr
addikt

Hát benéztem, én a Hitman-ről beszéltem, de majd kipróbálom ezt is. A kártevőtől szerencsére megszabadultam a Hitmannek köszönhetően, de ugye csak 30 napos triált aktiváltam. Remélem nem lesz rá szükség, de ha mégis, lehet pont ez a Heimdal fogja majd meg, szóval a köszönöm marad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Konteó topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest