Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
minket is erdekel ez, de hat majd meglatjuk az idopontot meg a hangulatjelentest..
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Real_Necro
veterán
válasz zolka78 #16048 üzenetére
Már nem keresem.
Füredi tali ahogy én tudom család/barátnőmentes kanbuli, napközben fotózás, este kajolda meg piáloda, másnap reggel meg ki merre mozogni tud/akar. Ja és csupa nem jó arccal...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zolka78
senior tag
Na most nézem, hogy kerekedik valami tali féle. Elég régen nem fórumoztam már, így teljesen le vagyok maradva. Mi is lesz ez most pontosan, azon kívűl, hogy füred. Csak úgy szúrópróba szerűen olvastam bele itt is, meg a beszélgetős totyikba is. Én még ott lemaradtam, hogy freddy eladta a gépét, meg necro is keresi az utódot. Szóval elég régen.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #16044 üzenetére
Hopp, tényleg. Látod, annyira nem vagy jó fej, hogy észre sem vettünk
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
TayRol
nagyúr
Lesz tali?
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #16038 üzenetére
Azt már nagyjából az időpont előtt egy hónappal kezdte szervezni Johnny Blue, csak tojtatok a fejére, mert lenézitek a vidéki dx-est. Aztán találkoztunk, a srácok pedig feljöttek az irodámba kóstolni egy kis irsai olivér szőlőpálinkát.
-
Mercutio_
félisten
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #16035 üzenetére
Akarod mondani, akiknek időben szóltál, hogy biztosan ott tudjanak lenni?
Throme:
Ellenben Freddynek nem volt lehetősége megismerkednie a zalai dióval...
T_a_m_a_s:
Sőt, Balinov is kimaradt.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #16030 üzenetére
Pedig ad!
Emlékezz mikor legutóbb 'szobára' hívott...
Freddy amúgy nem iszik, de ha mégis, akkor csak azért, hogy ügyeljen a minőségre. -
Freddy76
addikt
Nem vagyok jó fej. És? Valami gond van vele?
-
törölt tag
-
Byk01
őstag
Én nem vagyok félős, csak riogat a pereléssel Szerintem ez is olyan, mint a cipész cipője, a saját perére sosem jutna ideje, mert rendes pénzes melót is csinálhat helyette (tőlem nincs mit elperelni, vagy ha igen, nem lesz vele boldog )
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
Azt várhatod... Freddy nem ad, vagy beperel, vagy kifiléz. (vagy mindkettő, de a sorrendre most nem emlékszem)
Amúgy Freddy sem jó fej, ezért is tartozik közénk. A talikon is általában csöndben van és inni sem szokott...
-
Byk01
őstag
válasz Freddy76 #16027 üzenetére
Ha marad abból a körtéből, és hozol, akkor téged nagyon jófejnek foglak tartani, ha adsz is belőle (ha megyek)
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Freddy76
addikt
Gyertek nyugodtan, tényleg. Throme, Real_Necro, Coxer, Ropi, Zolka, Aleister, Johhny Blue, Eperkutyus, T_a_m_a_s nem jó fejek, de a többiek azok
Szerk: J.Bravo, Furkoo, Forceberg és Kleroo sem jó fejek .
Szerk.: m3ss, köszi, hogy most ezt eszembe juttattad, iszom egyet. Amúgy van itthon négy liter, ez ok a jókedvre.
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz Novics #16023 üzenetére
Én is gondolkozom egy ideje, hogy bepofátlankodok egy talira, de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy meg is valósítsam.
-
Novics
senior tag
válasz t_a_m_a_s #15992 üzenetére
Gondolok egy merészet, és megkérdem, hogy annak ellenére, hogy inkább csak olvasok, és a hülyeségeimtől inkább megkíméllek titeket, lehet e jelentkezni a találkozóra. Füredre még el is tudnék menni. (Ha az időpont megfelel.) Tudom - elvégre már elég régóta olvasom a különböző topicokat -, hogy összeszokott banda vagytok, nem biztos, hogy rám is kíváncsiak vagytok.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #16005 üzenetére
Már volt is ilyen Győrben....
Te vagy a közös halmaz a talikat tekintve -
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #16019 üzenetére
Nálunk meg - ha megyünk, akkor inkább nyáron - volt az álláspont.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz Real_Necro #16016 üzenetére
Hat azert a marcius nem tavasz meg. Kopasz minden fa.. Aprilis, majus! Na az igen. Holloko, csodas gyumolcsfak viragoznak, hangulat, eso + napocska, szivarvany, zold taj, szines tojasok stb. Ezer + 1 tema. Most csak a kopar semmi.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #16018 üzenetére
Ja, mi is érdeklődtünk utána, csak páromat nem engednék el szabira. Így marad április végén/május elején Zemplén.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #16016 üzenetére
Tavasszi tali majdnem Máltán lett, igaz KékJános
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #16013 üzenetére
Én úgy tudtam a Füredi tali az tavaszi, nem nyári...
Jó lenne tavaszra valami, lassan tényleg nem lesz több tali, mert mindenki "tojik rája".
-
törölt tag
válasz Real_Necro #16011 üzenetére
Ropit felreerted: van ideje talizni, meg eppenhogy. Ugyanis jon a tavasz es indul a szezon. Sztem onnantol behavazodik keso oszig minimum. Tehat egy furedi tali nyaron lehet majd total nem lesz jo neki, de lehet mar majusban sem. Lehet igen. Legalabbis tavaly tenyleg sokszor mondta h nincs ideje, a csendesebb teli idoszakban meg taliztunk parszor es meg tudta oldani. A marcius eleje meg nem a foszezon es ha el tud jonni, az csak jo.
Mondjuk mashova lehet miattunk nem tud menni, erre meg azt tudom csak mondani, hogy first come first served
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #16011 üzenetére
Gondolom ez inkább vmi vörksop jellegű.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #16010 üzenetére
De, besértődtünk...
Ellenben pont pár hsz.-al vissza írta Ropi a talikra: "Érdeklődés van, csak idő nincs."
-
törölt tag
Jogos, ebbol csak 2 fotos. 3 hobbista.
@Necro:
Amugy ez nem klikesedes, be ne ragjatok .. amugysem en szervezem (illetve 2 napja en, de nem en inditottam). Itt helyben agyaltunk JB kollegaval vmi okossagon, mert AMUGYIS NEHEZ osszeverbuvalni egy komolyabb talit Pesten v kornyeken is, nemhogy mashol.. es osszehozta egy alap 3-4 fovel a dolgot, ebbol utana ment is el ember (ido hianyaban) es jott is hozza, vegul ez lett. Az meg nagy respect a ket bp-i kolleganak, h leutaznak ide es megcsokolhatjuk mi kis poros videkiek a labuk nyomat majd eloben is -
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #16005 üzenetére
Milyen milckör? Kikérem magamnak...
-
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #16002 üzenetére
No már megint a privát klub. Most már van Freddy milc kör, meg van Kutyus tük(örk)ör, lassan alapítok én is egyet, meghívom T_a_m_a_s-t meg Throme-t, Zolka-t és mi leszünk a különckör.
No ezért nem jön össze utóbbi időben egy fotóstali sem, szét van klikkesedve a banda...
-
spanyoll
addikt
válasz #40935168 #16000 üzenetére
Valakinek dolgoznia is kell tudod, nem érek rá egész nap játszótéren fotózgatni
De amúgy tényleg szóljál előre, mert most is lehet, hogy lesz egy 30 napos meló megállás nélkül, aztán akkor hiába szólsz két héttel előre, garantálni tudom, hogy nem érek rá"Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest