- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEE
addikt
Az a helyzet, hogy a Kx szenzora tényleg nagyot lépett zajban az
elődökhöz képest.
A Km pedig a videó hiányába pusztult bele.
Mivel a többi cég belépő gépei mind videósak lettek,
a Sony leállt a szenzorának gyártásával, már csak videósat gyárt.
A videóval nincs baj egészen addig, amíg nem a fényképezés kárára fejlesztik.
Akinek nem kell, nem használja és kész. Ettől nem lesz drágább sem a gép.BEE
-
Mercutio_
félisten
-
Slowman
aktív tag
Most tervezgetek rendszert váltani és akkor valószínűleg felszabadul egy Metz 48-as fél év garival. Tökéletes választás én teljesen meg voltam vele elégedve.
Akkor ezúton szeretnék érdeklődni, hogy kb. milyen árba mozog:
- Pentax K10D ~7000 expóval. nagyon megkímélt, megbecsült használat mellet teljesen újszerű állapotba egy 18-55/3.5-5.6 kittel, minden tartozékával (kábelekkel, töltővel, papírokkal, dobozával) ? (én kb ~110-120k-ra tippelem)
- Pentax FA 50/1.4 szintén hibátlan és hasonló használat mellet (papírok, doboz stb)? (kb. ~65-70k-ra tippelem)
- Metz-48 AF + félév gari 639 expo karácsonyi beszerzés szóval December 2x-ig van rá gari (papírok, doboz stb.)(kb. ~45-50k-ra tippelem)
- Sandisc 16 GB Ultra II SDHC lövésem sincs mennyit érhet.
- Van még egy eredeti M42-es átalakító, vezetékes távkioldó, és utánagyártott akkumulátor (de teljesen ugyanannyit bír és viselkedik mint az eredeti) ezeket nem tudom mennyire lehet felbecsülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest