- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiriBum
őstag
Én Metz 48-ast használok, általában diffúzorral (valami ilyesmi). Az expó kompenzációt a vakun lövöm be, mindig az adott fényviszonyoknak megfelelően (P-TTL módban).
-
BEE
addikt
A K-s obikat szerintem nem érdemes buherálni !
Az M42-es obik a pöcök megnyomására becsukják a blendét,
de a K rendszer pont ellentétes, a blendét a saját rugója zárja be amikor
elengeded a kart.
Nem is beszélve arról, hogy a pöcök helyzete gyárilag be van állítva,
ha elhajlítod vagy lecsavarozod csak balekot átba..va tudod eladni.BEE
-
BiriBum
őstag
-
inzsellér
tag
Igaz, hogy a Sigma 2,8-as a Pentax meg 4,0-es, de a Sigma machanikai és optikai felépítése gyengébb mint a pentaxé (www.photozone.de), és a különböző topicokban elég sokat írtak a Sigma obik gyártási szórásairól, ha peched van, kifogsz egy hibás obit, a Pentaxnál ez nem fordul elő. Nekem a Pentax 17-70 nagyon bevált (most is kölcsön kérték), ha akarod, tudok tesztképeket küldeni
-
Szten Márs
nagyúr
Mondjuk nagyon nem mindegy, hogy 17mm-ről, vagy 28mm-ről indul egy objektív. Teljesen más felhasználásra, teljesen más igényekre van kitalálva a kettő. Majdnem olyan, mintha egy Scania teherautót meg egy Yamaha motort kéne összehasonlítanunk, és eldöntenünk, hogy most melyiket vegyed. Szóval először magadban kell tisztáznod, hogy mit is akarsz, milyen látószögű, gyújtótávolságú objektív kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest