Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
válasz
Colonel993 #10089 üzenetére
Hát a K-50en én nem érzem a műanyag érzést, pedig az enyém fehér.. az 1100D is volt a kezemben, na az tényleg nagyon gagyi hatású..
Pedig egyszerű
először úgy volt, hogy összedobjuk a pénzt egy tükrös gépre, mert mind a ketten szeretünk fotózni. Neki a Nikon a bejövős, ő kompaktból is azt kapott először, én Panát használtam, nekem a G6 tetszett.
Aztán azon kezdtem gondolkodni, hogy oké, megegyezünk egy konkrét rendszerben, és akkor lesz mondjuk 2 Nikon. Nincs sok pénzünk kiegészítőkre, szóval lenne 2 váz meg két kit meg mondjuk 1 tele vagy 1 makró mondjuk? És ha valami messzi dolgot kéne lefotózni, akkor kivesszük egymás kezéből a gépet?
Másrészt, alapesetben (pl most nyáron) messze is lakunk egymástól, így nem nagyon tudnánk kihasználni a "közös" rendszer előnyét. Jah és mind a ketten beleszerettünk egy-egy gépbe.
Szerinted min spóroltunk volna?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged