Hirdetés
- One UI 8-cal kapták rajta a Galaxy S25-öt
- iPhone topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60874 üzenetére
Nem tudom, pár éve már nincs közöm a magentáékhoz (a vodával meg tízen éve volt utoljára közelebbi kapcsolatom), de abban az időben még semmi ilyet nem tudtak.
-
válasz
Viktor0610 #60869 üzenetére
Én meg pont megörültem neki, mikor láttam, hogy lehet kötni ilyen home előfizetést hűség nélkül is (mifim van). Ez szerintem jó lépés volt a telenortól. Újabban nagyon jó ötletekkel lepnek meg.
Syl: Ha lesz ilyen csomag, szóljál!
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60869 üzenetére
A Telenor igazán fizethetne azért, hogy aláírok két évre
-
mcdennis
tag
válasz
Viktor0610 #60853 üzenetére
Tehát én aki 2 évet lehúztam Hipernet Home mal, nem kapok lóf*szt sem ?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60858 üzenetére
Na, ezt mondom én is, és akkor pont, h igen
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60856 üzenetére
Már miért nem? Ha neki van netje, de a párjának nem, a párja miért ne kaphatna kedvezményt? Attól ő még használhatja a párja helyett.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60853 üzenetére
Akkor ha egy "szűz" családtag veszi névleg az újat, kap kedvezményt, nem?
-
tylerddd
veterán
válasz
Viktor0610 #60809 üzenetére
"Csak nem banknak fizetsz, hanem a szolgáltatónak."
Nem, részletfizetés. Se kamat, se semmi, a telefon se drágább, mint egyébként. Hitelfelvételnél sem dobja ki a rendszer, hogy te részletfizetésre hoztál ki telefont
-
Peter.70
addikt
válasz
Viktor0610 #60741 üzenetére
Csak ott nincs korlátlan ilyen jó áron
-
fausto
addikt
válasz
Viktor0610 #60739 üzenetére
Köszi a választ!
A számla, amiről szó van 2013-as, a névátírás 2016-ban történt. -
industrial
tag
válasz
Viktor0610 #60721 üzenetére
Hahha😂 Ez amúgy netto f@ssag...Dehát azzEumegNMHH...jobbantunnya
Köszönöm az infot -
industrial
tag
válasz
Viktor0610 #60718 üzenetére
Asgfdd.....akkor le maradtam erről. Ahoz képest nem rossz ez a plussz 9 hónap 😂
Hm pedig nekem ez volt az ultimate best csomag.
Tehát amíg nem nyomom le az 1 gb-t ot addig akár 20gb insta.face adat forgalmat generálhatok? -
kraftxld
félisten
válasz
Viktor0610 #60711 üzenetére
Igen, eddig is így volt, tökéletesen működött.
3x próbálta a MyTV levonni a pénzt, a harmadik alkalommal rákattintottam, hogy a Barion-al fizetek, megadtam a bankkártyaszámom, kínosan ügyelve hogy NE legyen bepipálva a bankkártya megjegyzése, mert ilyennel meg csoportos beszedésivel megszívattak már.
Most is vártam az email-t, de csak a sikeres vásárlásról jött értesítő, és se a Barionnál se a Telenornál nincs lementve a bankkártyám. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60693 üzenetére
Nagyon ráérsz, nem dógozol?
Akkor gyere helyettem telepítést csinálni, a tököm kivan tőle. Kékhalál, kékhalál, kékhalál egy nyamvadt driver miatt... -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60690 üzenetére
Látom, megtaláltad a lényeget...
Igen, időközben változott az egyoldalú módosítás lehetősége. Bár a pontos részletekre már nem emlékszem.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Viktor0610 #60690 üzenetére
"Régebbi videót is találhattál volna."
Mellesleg a vodához is hiába ment volna az ürge, mert valamikor ott is az volt hogy x perc hálón belül, y perc hálón kívül. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #60687 üzenetére
Egyébként a napokban kértem nézd meg a mytv telenor appon keresztül megy-e az rtlmost..irtad,hogy nem..bejelentettem,és azt mondták,hogy nem tudnak a hibárol..basszus, azért szoltam..korrekt hozzáállás..de megfogadtam,hogy nem jelentek ilyen dolgokat,csak kizárólag ami az elöfizetésemhez tartozik..erröl mi a véleményed?
-
Kronk
őstag
válasz
Viktor0610 #60684 üzenetére
Nem igazán értem, mire van a kiemelt ügyfélszolgálat, szinte minden amiért hozzájuk fordulok írjam le emailben
ez a válasz 90%ban
-
Kronk
őstag
válasz
Viktor0610 #60679 üzenetére
Beszéltem a kiemelt ügyfélszolgálattal, kb leszartak, beszéljek az iphone?! apple-vel...
-
vpanangin
senior tag
válasz
Viktor0610 #60674 üzenetére
Köszönöm.
Extra díjért van esetleg hívószám csere?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60674 üzenetére
Egy embert tudok, de neki rólahordozás volt egész pontosan, zaklatás miatt új számot kapott.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60668 üzenetére
Épp a Voda az egyetlen, ahol lehet ráhordozni. Azért.
Itt ugyan bank, és nem mobilcég miatt, de Intrum Justitia és zseniális!!!
-
vpanangin
senior tag
válasz
Viktor0610 #60651 üzenetére
Mire jutottál?
Érdekel, mert sikerült beszereznem a Tescoban egy MyStart Expressz csomagot, ami azért értékes számomra, mert a MyTrió opcióval ("Kártyás csomag"-hoz nem aktiválható) 3 Telenoros számot korlátlanul tudok hívni belföldön, 1490 Ft-os havi díjért.
Nos, ha az állandó mobilszámomat rá tudnám hordozni, maga volna a tökély.
-
adam1400
tag
válasz
Viktor0610 #60648 üzenetére
igen
-
adam1400
tag
válasz
Viktor0610 #60640 üzenetére
de van
én is 2 upc-s kártyát hordoztam 2 feltöltős telenorra
-
dime27
őstag
válasz
Viktor0610 #60640 üzenetére
Óóóó faszom....akkor most ez megint mekkora mizériával jár megint napokig nem lenne netem?!
-
dime27
őstag
válasz
Viktor0610 #60638 üzenetére
Miert kell megszüntetnem a jelenlegit ez biztos hogy így zajlik?!
A jelenlegi csomagom is Hello Data Start! -
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #60608 üzenetére
Annyival kiegészíteném ( ha ez még nem változott az utóbbi 2-3 hónapban), hogy a 4. hónaptól kezdődik a visszatérítés, ha netes csomagról van szó akkor minden hónapban a lebeszélhetőség összegét, vagy az azt meghaladó teljes lebeszélés összegét vonják le, amíg a befizetett előleg el nem fogy. A net keret összegét ki kell fizetni minden hónapban.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #60618 üzenetére
Nálam.is ezért kértem,hogy nézd meg.. köszönöm..jo a mytv telenor app..ha simán inditod artl most appbol a müsorokat,akkor jo..
De már nem jelentem..ugyis azt mondják,nálam a hiba,ök nem tudnak a hibárol!hátha egy benfentesnek jobban hisznek.. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #60614 üzenetére
Ok..de azért jo ha tudják a forumozok,hogy mire készüljenek,ha a telenornál van reklamáciojuk..gondolom másik szolgáltatoknál is van ilyen..
Amit kértem azt nézdd meg lécci.. köszönöm..
tomp:olvastam a panaszaidat anno..😁😁😁😁de ha nem állsz a sarkadra lesz.rnak!
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #60612 üzenetére
Jeleztem..elhiheted..és semmi informáciojuk..👍csak azt nem értem,akkor miért irták,hogy lesz..
Egyébként ez miért hangulatkeltés,ha leirom többször,hogy milyenek?ja,hogy itt csak isteniteni lehet a szolgáltatot???Azért nézz rá lécci,hogy a mytv appbol megy-e az rtlmost,mert nálam nem..kivülröl inditva jo..
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #60604 üzenetére
Konkrétan hol van net MyChat szolgáltatásnál, hol nincs (emiatt sem tudtam válaszolni hamar).
Ez az egyik.
Másik MyTv szolgáltatás MyChat alatt adatkeretet(nem is adatkeret, inkább gyors net keret, mivel ebben a tarifa csomagban nincs net leállás) zabálja, holott augusztus 28-ig nem így volt.
Másik, hogy mikor nincs net, akkor meg működik a MyTv, ezzel sérve meg NMHH netsemlegességi határozatott.Szóval olyan jól sikerült ez az új ÁFSz-re átállás, hogy…
-
malor
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60590 üzenetére
Hűségidővel kedvezményes az eszköz hozzá vagy nulla forint. Hűség nélkül teljes áras minden kütyü mellé
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #60592 üzenetére
Akkor elavult csomag,bár jobb nincs más szolgáltatónál sem tudomásom szerint. Ez max annak lehet jó aki rá van kényszerülve mert nincs más lehetősége.
( Mielőtt valaki megjegyezné,hogy flotta- őket is nyomorgatják már, lassan lejárnak a szerződések ott is.) -
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #60590 üzenetére
6750.- ?
A HD- korlátlanhoz képest sok szerintem -
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #60586 üzenetére
Bocs nem tudtam, hűség nélkül mennyi a havidíja? ( Sajna nincs nyelv nyújtogatósom) 😁
-
Vééé
csendes tag
válasz
Viktor0610 #60583 üzenetére
Igaz, 100-as, de nem kell sokáig napi 2-3 filmet megnézni hogy az kifogyjon. Ezért keresek korlátlant
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60574 üzenetére
Mostanában a my telenorba lépte be, most pedig a fő oldalra, ami meglepett.
Nekem modernebbnek tűnik, újszerűbbnek érzem, tetszik! -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60553 üzenetére
Végül is jogos, de ha aláírok akkor is ugyanannyiért kapom mintha új előfizető lennék.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60544 üzenetére
Köszi a segítséget! Pár infóval okosabb lettem, most már tuti, hogy nem nálam a hiba.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60544 üzenetére
Kártyaszintű jelszavam nincs, de minden számla és befizetési igazolás megvan. Teszek egy próbát. Köszi!
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60542 üzenetére
Minden tanácsot és információt nagyon köszönök, mert csak puhatolózom, vagyis inkább sötétben tapogatózom. Én tudok érdeklődni ebben az ügyben mint csak és kizárólagos számlafizető? A szám a flottáé. A számla kézhezvételekor rögtön a flottakezelőhöz fordultam, másnap indított hibajegyzéket, nekem ezt mondta. Csak közben meg vészesen ketyeg a rendes havidíj befizetési határideje, és amit jelenleg fizetnem kéne ezzel a kálváriával, az annak az ötszöröse...
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60539 üzenetére
De tájékoztatást sem kaptam, hogy mivel sújtanak, nekem ez az egész gyanús. Egyébként milyen esemény válthatja még ki a hozzáférés-korlátozást, ha a fiz. határidő letelte előtt 8 naptári nappal igazoltan be lett fizetve a havidíj?
-
chizuru
csendes tag
válasz
Viktor0610 #60535 üzenetére
Koszi! Online hol lehet, csak a rendelesnel? Ott nem engedi átírni sajnos.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60534 üzenetére
Köszi! Ez csak adatkártya, a net viszont lecsökkent tempóval ment, mint máskor is, miután elfogyott a keret. Egyre érdekesebb ez a történet. 😂
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60520 üzenetére
Ha ez a tiltás rákerül, akkor abszolút nincs is szolgáltatás, vagy csak korlátozottan? Mert én az egészből semmit sem vettem észre, nem is tudtam róla.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60530 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60520 üzenetére
Köszi, ezt jó tudni, sejtettem, hogy kéne valami. Csak sajnos az utolsó üzi az volt, hogy elfogyott a havi adatkeret 80%-a, de semmi más nem jött... Csak a horribilis számla a napokban... Flottás a cucc, ikupró net...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60502 üzenetére
Igazad van (némileg), de akkor meg jobban legyen bolondbiztos a rendszer.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #60502 üzenetére
Nem az a baj,hogy hibázik valaki,hanem ezt csak többszöri reklamálásra fogadják el,és a kompenzácio meg távol áll tölük!
De szerintem te is ha csinálsz valamit, többször átnézed,és csak utána adod ki,vagy véglegesited..
A másik baj,ha hiba van valahol a rendszerben,akkor elöször tagadják,és nálad a hiba,és majd ha csak erölteted,akkor esetleg foglalkoznak az üggyel..ez a nem szimpatikus hozzáállás..
Sajnos a másik tapasztalatom,hogy ha az üfsz a pultnál nem tud valamit,nem meri megkérdezni ha nem biztos a dolgában,inkább rosszul adja ki!ezt jol látom?tapasztaltam,mint emlitettem már..
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60493 üzenetére
Köszi! És ha előfizuról viszem át (de nincs már hűség a Telekomnál), akkor ezt jeleznem kell náluk valamilyen felfüggesztésre?
-
8
senior tag
válasz
Viktor0610 #60454 üzenetére
Biztosan én vagyok a hülye hogy nem értem.
Alábbi kép mellékelve. Itt mi értelme a kiválasztásnak és mit tudok vele kezdeni?Innen semmit sem tudok kezdeni a "kiválasztott" előfizetéssel.
Ha ügyintézni szeretnék, ahhoz be kell mennem a "Saját fiók"-ba a baloldalon, de ott megint csak a számok listáját adja és újra ki kell választanom a számot amin ügyintézni szeretnék, ergo az első kiválasztásnak nem látom értelmét.
Nem olyan lényeges, csak kíváncsi vagyok, egy telenor alkalmazott tudja-e. -
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60448 üzenetére
A magyar ember szeret más zsebében kotorászni, amihez még ideológiát is gyárt
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60441 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60268 üzenetére
Egy ilyen panasz mennyi idő alatt fut át, mire elutasítják?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60411 üzenetére
E kerdeskorben meg nem hivtam az ugyfelszolgalatot.
Hogy miert fontos az internetes vasarlas?
Egy 3-400e forintos telefonnal igen is lenyeges az elallasi jog, ha az adott telefon a probaido alatt a hasznalatom soran elverzik.
Husegidom jelenleg nincs, es csak akkor vallalok, ha normalis aron, normalis feltetelekkel lehet keszuleket vasarolni.
Raadasul 7 db elofizetesem van, aminek a fentartasa 2 evig szerintem megfontolando. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60409 üzenetére
Korabban telefonszammal, de most ugyfelszammal, (ami az osszes elofizetesemet is "beemelte") regisztraltam.
E teren semmi valtozas. -
Takato
csendes tag
válasz
Viktor0610 #60393 üzenetére
Köszönöm a válaszodat
A korlátlan böngészés is megy vele ha elfogy az adatkeret vagy az nem?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Viktor0610 #60368 üzenetére
Az én esetemben akkor gondolom elég az, hogy regisztráljak?
Mindig csak SMS-sel próbáltam / léptem eddig be, mert kényelmesebbnek tűnt ideális esetben. -
válasz
Viktor0610 #60360 üzenetére
pü
-
Gergello
addikt
válasz
Viktor0610 #60330 üzenetére
Kár.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #60316 üzenetére
Olvastad ÁFSz-t.?
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #60314 üzenetére
Ja…csak az fránya hó forduló még mindig beleszól és nullázza felhasználást.
Grat hozzá, és így megint visszatértünk lehúzosdihoz. -
zichie
senior tag
válasz
Viktor0610 #60300 üzenetére
Boldogságosság van, mert röpke 32 óra elteltével ma reggel végre rákerült az egyenlegre a feltöltés.
Tegnap du. azért bementem a Telenorhoz, ahol felvettek hibalapot a tranzakcióhoz tartozó referencia azonosítót feltüntetve. -
zichie
senior tag
válasz
Viktor0610 #60300 üzenetére
Ellenőriztem, sajnos az összeg sem jött meg. Ilyen szitu korábban egyszer nekem is volt, amikor elmaradt az sms a feltöltésről.
Még egy olyan kérdés felmerült bennem, ha ma személyesen megyek feltölteni, akkor a tranzakciók sorban fognak állni? Értem ezalatt, hogy az új feltöltési tranzakció csak akkor hajtódik végre, miután a függő státuszú végrehajtódott vagy ettől független? Nem akarom azt a szitut, hogy két függő státuszú tranzakció is legyen, amelynél az újnak már szombati lesz a lejárati ideje.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60287 üzenetére
Flottaskent ez sem segit. Egyszeruen nem lehet neten keszuleket vasarolni.
-
D5
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60282 üzenetére
Hát ez az, személyesen szerettem volna, de nem tudtak róla mondani semmit, és még megrendelni sem tudtam volna... Annyit még hozzátettek, hogy néha előfordul az, hogy bizonyos szolgáltatásokat nem lehet személyesen aktiválni, csak online.
Azért köszönöm
-
válasz
Viktor0610 #60272 üzenetére
Köszönöm,várok még egy hónapot, aztán rájuk szólok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60268 üzenetére
Az oké, de lássuk be attól hogy valakinek változás áll be bizonyos adataiban, még ugyanaz a személy marad.
Ilyenkor csak annyi hogy átirják az adatait, és egy szolgáltatás átvitel történik max, szerintem ez lenne logikus.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60137 üzenetére
Felhívtam a 1220-at, ahol az ügyintéző közölte, hogy mivel két személyes adatom is "megváltozott"*, ezért új szerződő félként kezelnek átírással. Az adatkeret harmadára igyak hidegvizet, és kompenzáció sem lesz egy fillér sem. Éljen az ügyfélközpontúság.
* - Ami abból következett, hogy lecseréltem a személyim, és az újban az anyám két vezetékneve kötőjellel van írva (ahogy egyébként sehol máshol sem, anyakönyvileg sem, ergo a BM benyelheti tövig a hülyeségét), a másik pedig a születési helyemnél az eddigi sima Debrecen helyett Debrecen II (Magyarország) szerepel. Ez megint nem stimmel semmivel sem, anyakönyvileg Debrecen II. Mi a vérért kellett még a Magyarországot is mögérakni...
Amit még nem értek, hogy ha ilyen esetben "új névre" írja a szerződést, akkor mi a halálért nem szól erről előre?
Javasolt egyébként az ügyinztéző egy csomagváltást (még Praktikumos vagyok), merthogy olcsóbban jönnék ki a Kártyással. Ez igaz is. És hozzátette, hogy mindezt megtehetem a MyTelenor oldalán, vagy az appban is. Nos, egyik helyen sincs még csak hasonló funkció sem. Az oldalukon kb az égvilágon semmit sem tudok csinálni, mert az egyébként aktív SIM-emhez tartozó számra azt írja, hogy Megszüntetve...
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610 #60264 üzenetére
Ok, köszi.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60243 üzenetére
Na mostmár még úgyse értem
Figyu ha én most megveszem ezt a hello data start csomagot helyben kiperkálok érte 5500 forintot következőnek mikor kell fizetnem nekik?
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Viktor0610 #60240 üzenetére
Köszi! Tehát ha én most megkötök egy szerződést kifizetem helybe nekik az első hónapot akkor nem fognak számlázni következő hónap elején ( szeptemberben) küldeni még egy számlát. Mármint amit először fizetek ki nekik mindig a következő hónapra értendő? Kicsit hülyén lett megfogalmazva
-
WillyX
tag
válasz
Viktor0610 #60234 üzenetére
Hát ha ezek az IMEI blacklist check oldalak megbízhatóak, akkor bizony a routerem feketelistás lett...
-
tylerddd
veterán
válasz
Viktor0610 #60235 üzenetére
Én nem tudom, mi "van rajta", de én kíváncsiságból a Hello Data Start SIM-et beletettem a laptopomba és totál elk**t valamit a bootolásnál. Szedtem is ki, állítgatnom kellett BIOS-ban vissza a dolgokat, amik valamiért a behelyezéssel elállítódtak.
-
chungee
addikt
válasz
Viktor0610 #60228 üzenetére
Megtartanánk a számot is, sajnos az öregeknél a számváltás károsan hat az egészségükre
Már nem hívható a szám (innen jöttem rá), sms-ben: azonnali hatállyal felmondunk
-
azbest
félisten
válasz
Viktor0610 #60222 üzenetére
-
Daffni2
addikt
válasz
Viktor0610 #60222 üzenetére
-
válasz
Viktor0610 #60211 üzenetére
Gondolom úgy gondolták, hogy ez ilyen. A netes tesztek is kiemelik a gyenge akkuidőt.
-
adika4444
addikt
válasz
Viktor0610 #60204 üzenetére
Nem csak a B20, hanem még a kétes (vagy akár semmilyen) garancia is elég problémás lehet ilyen esetben.
(#60205)Somatom:
Teljesen egyetértek. Van egy 3372-m, Hilink nélküli firmmel. Lassú, ha routerbe dugtam 15 megánál több nem jött.
A ZyXel-lel már volt 190 Mbps is, azon stabilan jött 20 MB/s felett a torrent. Tudomtudom, a mobilnet nem erre van, de sürgős volt, időre kellett gépet telepíteni, és ugye az ISO-k beszerzésére tapasztalatom szerint még mindig ez a leggyorsabb mód...
(#60207)Viktor0610:
Kíváncsi leszek majd a tapasztalatodra. Ismerősnek van E5577S, igen csak csalódás. A kapcsolat nem igazán stabil, 2 eszköznél már agyra-főre akadozik a voip...
Hypernet Home előfizu van benne, szóval a hálózat bírná, ugyanott valami régebbi 4G Telenor USB stick nem csinál ilyen baromságokat... -
válasz
Viktor0610 #60207 üzenetére
Én elég nagyot csalódtam ennek az elődjében a jelképes akkuidő miatt.
Ugye egy hotspotnak az lenne a lényege hogy hordozható legyen, én a hordozhatóság tényét is vitatom az akkuidő rövidsége miatt. Fali töltőről vagy a számítógép USB-jéről lehet inkább rendesen használni. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #60204 üzenetére
Azt mondták, hogy az USB modem azért jó, mert csak be kell dugni a routerbe. Vettem egyet a Tomatos "okosrouteremhez", de a Huawei Hi-Linket nem kezelte. Raktam rá másik firmware -t, de féltégla lett tőle. Aztán vettem egy miniPC -t, mert azt mondták, hogy az azért jó, mert kezeli a Hi-Linket. Csakhogy, Win alatt nem lehetett virtuális Lan kapcsolatot metered módba tenni, így a Win folyamatosan terhelte a sávszélességemet. Végül bementem egy bótba, 40 -ért vettem egy 4G routert, bedugtam a SIM -et és működik. És ez azért jó, mert jó. Szvsz. próbálkozhatsz mókolással, de a legolcsóbb az lesz, ha bemész a bótba és megveszed azt a drága routert.
-
adika4444
addikt
válasz
Viktor0610 #60200 üzenetére
Árukeresőn megtalálod.
Sztem 20--25k és alatta nincs semmilyen CAT6 router... -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #60200 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
Viktor0610 #60185 üzenetére
Ja hogy mobilnetnél egyáltalán nem kér kódot. Bocs félreértettem, azt hittem akkor is kér, csak nem küldi mindig. Nekem beirta magától az sms kódot. Köszi a segitséget. Hat éve voltam telenoros, kicsit változott a rendszer..
-
snooze
veterán
válasz
Sms olvasási jogot hol lehet megadni az appba?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Én wifinél se emlékszek ilyen mindig küldik a kódot dologra.
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60167 üzenetére
Nem úgy van, hogy itt telesírjuk a fórumot, panaszkodunk neked és erre varázsütésszerűen megoldódik a probléma?
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #60151 üzenetére
Mert én irtam..amugy a juniusi mytv rtlmost adatbakit sem irták jóvá..pedig elismerték..erre mit válaszolsz?meddig tart egy ilyen jováirás?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #60162 üzenetére
Szokásom szerint félig-meddig viccelek. Sztem az nincs rendben, hogy a fejlesztők nem adnak korrekt infókat egy-egy új verzió változásairól. Ezt nem csak a MyTV -re értem, hanem általában a Playes alkalmazásokra.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #60147 üzenetére
A mytelenor tv csomag elöfizetési dijait ilyenkor miért nem csökkenti?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60147 üzenetére
Ha majd a 720p is túl terheli a dolgokat akkor azt is kiveszik majd vajon?.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60142 üzenetére
Akkor sem ertem.
Ez egy program hiba.
Ha en ezt kerem maganak a szerzodes megkotesekor, akkor ezt hogy nem lehet beallitani?
Telekomnal nincs ilyen, azt allitanak be, amit kerek, de miert is ne tenne, hiszen tobb penzt szeretnek fizetni... -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60137 üzenetére
A kérdőíven már jeleztem nekik, hogy bekaphatják. Van 111 HUF a kártyámon, de gyanítom 10 hónap múlva ennyivel is fog lejárni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60139 üzenetére
De miert?
En nem utolag gondolom meg magam, hanem mar a szerzodeskoteskor igy kerem, vagyis az ajanlaukban szereplo net egyikevel. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60133 üzenetére
3 éve írattam a saját nevemre. Ugyan azokat az adatokat adtam meg most is. Elsőre szólt is, hogy pontosan úgy adjam meg az adatokat, ahogy az okmányokon szerepelne. Mert elsőre nem írtam kerületet és országot a születési helyhez, és kihagytam egy (egyébként anyakönyvileg nem létező) kötőjelet anyám nevéből.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #60131 üzenetére
Pedig de, az én nevemen volt. Ezek után még azon is elgondolkodom, hogy költsek-e még náluk pénzt.
-
tylerddd
veterán
válasz
Viktor0610 #60124 üzenetére
Remek! Pont a soron következő lesz a 7.
-
jozsi252
veterán
válasz
Viktor0610 #60112 üzenetére
Tesómnak akarnám megrendelni a Note 9-et, de csak felbasz az egész komolyan mondom. 3. napja hogy nem tudom megrendelni. Kértem visszahívást, tegnap hívtak a megadott időponton kívül de 1 csörgés után mire eljutottam oda hogy felvegyem bontott is a vonal. Szánalom a négyzeten komolyan mondom.
Hívtam az ügyfélszolgálatot de mondták hogy online kell előrendelnem vagy telefonon. Hát ebből egyik se akar összejönni. -
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #60107 üzenetére
Az elévülés viszonylag egyszerű, bár volt 2015-ben ptk változás. 2015-ig évente történő felszólítással meghosszabbítható volt egy-egy évvel. 2015 óta már nem, egy éven belül jogi útra kell terelni a követelést, különben elévül.
Fontos tudni, hogy az elévüléssel maga a követelés nem szűnik meg, de azt bíróság vagy más hatóság előtt már érvényesíteni nem lehet. Az Intrum nem hatóság, csak egy cég, aki a követelést megvásárolta. Cégként, a saját befektetése érdekében igyekszik behajtani a követelést, amit viszont közjegyző/bíróság elé csak akkor érdemes neki vinni, ha az még nem évült el. Többnyire itt viszont elévült követelésekről van szó, amik behajtására is megvannak a módszerei. Sokan megunják ui. az Intrum jelentkezéseit, és előbb-utóbb fizetnek. Zaklatásnak meg nem minősül, ha egy követeléskezelő liheg az ember nyakában, hiszen jogot érvényesít.
Az én véleményem az, hogy a Telenor üzleti érdekei nem írhatják felül a tájékoztatási és 8 éves számlamegőrzési kötelezettségét, a nála érdeklődő régi előfizetői számára minimum számlamásolatot kötelesek biztosítani az ügyfél által vitatott követeléssel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- általános iskolai rendszergazda
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- One UI 8-cal kapták rajta a Galaxy S25-öt
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest