- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
simpley #76297 üzenetére
Aham....mert ha cáfolnak, akkor ilyenkor igazat mondanak. Elhitted? De édi vagy
. Akkor itt egy korábbi, 2018-as cáfolás:
időről-időre felreppennek hírek azzal kapcsolatban, hogy a Telenor kivonul a régió néhány országából, legutóbb tavaly nyáron cáfolta az ezzel kapcsolatos híreket a Telenor vezérigazgatója, -
törölt tag
válasz
simpley #76285 üzenetére
"A Telenornak szerintem hamarosan másként alakul a sorsa, mint sokan gondolnák - aminek a DIGI nem feltétlenül fog örülni, de kicsit talán a két nagy sem -, de ez még a jövő..." kali (legenda)
-
Somatom
veterán
válasz
simpley #75326 üzenetére
A 100 -at sztem meg lehet enni. Nekem nincs külön TV előfizetésem, otthon is mobilnetes TV -t használok. Roamingban szoktam mérni. Két kamionstopos hétvége alatt símán le tudnám fogyasztani a 22GB -os keretemet, ha nem venném vissza a felbontást 360p -re. Az csak hétvége és csak TV.
De, az 1000 már tényleg "ipari" felhasználás. Sztem is reális érte a 22 rugós felár. -
-
-
-
-
-
-
viktorhu
veterán
válasz
simpley #74612 üzenetére
Nem a névről beszélek, hanem a képekről.
Szerk2: mondjuk érdekes lesz a "Laa topic" név is itt persze, meg ez a petőfirádiós (életed ritmusa) szlogen mellé, de a képekről tényleg remélem, hogy nem a végleges arculatot jelzik, mert nem egy kisváros-széli maszek bolt reklámanyagáról beszélünk.
-
clon
senior tag
válasz
simpley #74538 üzenetére
Én inkább azt vélelmezném, hogy nem volt az "orcájukon bőr" az előirányzott kivezetési időpontban megtenni a jelen helyzet miatt. Nagy visszhangja lett volna akkor amikor "ingyen net" meg kedvezményes net stb. DE a kivezetéshez ragaszkodnak mert ez a csomag "nem gazdaságos" a cégnek.
Így is "rossz karma" a kivezetés de a mostani időpontban még rossz reklám is (lenne). -
-
gboszi
senior tag
válasz
simpley #74092 üzenetére
Ok, csak furcsa volt, hogy válaszoltál egy fel nem tett kérdésre. Továbbá nem szeretném senki ismerős telefonszámát sem elkérni. Engedély nélkül meg pláne.
+ish4d0w
Gondolhatjátok, hogy nem feltöltő kártyát akarok venni és nem is a net lefedettség miatt nyávogni. Elég komplex problémám van, amihez csak azért kellett volna egy telenorban dolgozó (közeli) személy, hogy megerősítsen, hogy lehet-e amit szeretnék, mert sokat a macera. -
asdf_
veterán
válasz
simpley #74042 üzenetére
Na, tegnap kijött az új mobilpiaci jelentés.
NINCS helycsere!Marmint nem volt helycsere (mert a tavalyi ev masodik felere vonatkozik a jelentes), ebben pedig semmi meglepo nincs, mert iden 3., de inkabb 4. negyedevre volt varhato a helycsere, ami viszont a virusnak koszonhetoen varhatoan ki fog tolodni alaposan, igy ez csak jovore lesz aktualis (szerintem).
-
-
cocka
veterán
válasz
simpley #73472 üzenetére
Igen. De a kérdésem után még legalább hárman írták, hogy nekik is ilyen évek óta és gondolom nem mindnyájan ugyanazt a böngészőt használjuk. De szerintem az is elég gáz, ha egy "ekkora" cég képtelen bármilyen böngészőre optimalizálni a cuccát. Ja hát az app normálatlan működéséről már nem is beszélve.
A sírásra meg: Miért baj az, ha egy férfi felvállalja az érzelmeit?
bedibazsa
Hogy a jó istenbe tud az a feltöltés 60 megabit lenni, mikor az elméleti max. amit kínálnak az is csak 50 megabit?
-
bociusz
aktív tag
válasz
simpley #73449 üzenetére
A korábbi jogosultságok nem vesznek el, a mindhárom szolgáltató meglévő kétszer 15 MHz frekije a 2100-es sávban 2026-ig érvényes.
Az előző hsz-ből kimaradt, hogy mind a 700, mind a 2100, mind a 3600-as sávban a teljes felkínált sáv maradéktalanul értékesítésre került, így könnyen lehet, hogy a pénzügyi keret fogyott el a Telenor részéről a licitben.
-
-
-
-
peugeotmate
őstag
válasz
simpley #73012 üzenetére
Én kaptam egy SMS-t plusz MyTelenorban írtak, hogy "az általad használt Telenoros Kártyás tarifát 2020.04.08-tól kezdődően kivezetjük."
De most újra megnéztem és lehet úgy kell érteni, hogy a Hello Kártyás tarifát tolják alám, amivel továbbra is igénybe vehető a 2in1 szolgáltatás? Tehát lehet a 'Telenoros Kártyás' az egy termék tulajdonneve lenne... [link] -
cocka
veterán
válasz
simpley #72731 üzenetére
valamelyik nap álmodtam hogy megszűntek a 19 Ft-os csomagok,
És ezt hogy álmodtad meg, láttál álmodban ÁSZF díjszabási mellékletet, ahol egyszercsak eltűntek a számok vagy a reklámplakátokon stb.. szóró anyagokon tűnt el a szám vagy hogy kell ezt elképzelni? OK néha álmodik az ember absztrakt dolgokról is, de ez pont nem az szerintem, ami "képileg annyira megjeleníthető".
-
-
-
-
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
simpley #72547 üzenetére
Szerintem nem a SIM kártya volt a kérdés, hanem maga a feltöltőkártya.
Azt viszont nem tudom a Telenornál van-e még ilyen?erahurka
Dominot alkalmazásból töltök elmentett bankártyával bárhol bármikor.De rengeteg módon, helyen elektronikusan tölthető. ATM, netbank, benzikút, posta, bolti pénztár, honlap, stb., de az alkalmazás mindig kéznél van.
-
clon
senior tag
válasz
simpley #72555 üzenetére
A 9/19Ft percdíj csomagként volt ami megszűnik azt pedig aktivál(tat)ni lehet(ett). Így a 9/19Ft percdíjcsomag olyan mint a neteseknek a HD csomag nem megszűnt "csak" kivezették így nem lehet újat venni vagy váltani rá.
A 9/19Ft esetén a megszüntetés jogi problémába ütközne, mert a Praktikum 51Ft-os percdíjat a mai napig hagyják ketyegni ugyanilyen kondícióval (kivezetve, de nem törölve akinek van használhatja de nem lehet rá visszaváltani). -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
simpley #72372 üzenetére
Így van, nem írtam. Jelenlegi árán, Telenornál vásárolva kb egálra jön ki a 12500 as csomaggal, vagy pl emagon vásárolva, és közben 24 hónapig csak 10 ezret fizetni. Pár ezer Ft az eltérés, itt maximum a kamatmentes hitel lehet a kedvező, amit a szolgáltató ad, mindenféle elbírálás nélkül, ha már előfizető vagy. DE itt sem állja meg a helyét az a kijelentés, hogy szolgáltatónál vásárlás felett eljárt az idő.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
simpley #72366 üzenetére
Ne azt nézd most mennyi a telóm, azt nézd meg mennyi volt megjelenéskor, sehol nem volt 300 alatt, szóval nem tudtam volna olcsóbban megvenni akkor. Amit én leírtam az azokra az árakra vonatkozik, amikor megjelent a telefon és én megvettem, nyilván azóta közel 1 év alatt lentebb ment az ára, de én nem most veszem, 1 éve vettem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
simpley #72361 üzenetére
11 hónap után a következő 13 hónapban pedig már nem is használunk semmilyen előfizut? Ott már nem telefonálunk, nem netezünk, igaz? Ott már nincs semmi költségünk? 0 Ftból megoldjuk mindezt, azért nem számolsz hozzá semmit? Nekem megérte a 315 ezres P30 Pro 153 ezerért a csomagomhoz, lehetett volna 143, ha online rendelem, de bementem üzletbe és ott vettem. Szóval megvettem volna a Telót 315 ezerért, plusz így 24 hónapig csak havi 10 ezer az L csomag az 555 ezer. Most 24*12000 az 288 ezer plusz a 153 ezer, az 441 ezer, szerintem spóroltam 114 ezret.
Szóval az hogy szolgáltatónál nem veszünk, mert lejárt az az idő, marhára nem igaz. A matek nem megy, szerintem inkább ne okoskodj.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest