- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Landsmann #4975 üzenetére
Egyértelmű, h vmi kifejezetten erre létrehozott fikanick. Nyilván nem a P konkurrensei által, egyszerűen csak egy x-edik user akinek vmi baja volt a pannonnal, és kitalált egy sztorit (v. egy létező sztorit kikerekített/feltupírozott), h anyázhassa a P-t.
Külön érdemes figyelni a magát sajnáltató passzusokra (alig van jövedelmem, stb.), már régóta gondolkodok azon, h emberek miért irogatnak ilyesmit fórumokra, azt gondolják, h vki sajnálni fogja őket?
Magam részirül kb annyira mint a metróban anno szintetizátorozó álvakokat.
Nem tudom, lehet h én vagyok ókonzi ~ 3 X-el, de engem arra tanítottak anno, h az anyagi helyzetem senkire nem tartozik. pont.Mondom ezt úgy, h nekem is rengeteg problémám volt a P-vel amíg náluk voltam.
PS. ezzel a megszűnt akármi újra kiadásával én most szívtam meg, amikor a t-email használhatóvá tétele (500 MB-ra emelés) után kértem egy xxxxxx@t-email.hu címet (ahol xxxxxxx a vezetéknevem), és bereggeltem a távszámlára, onnantól napi 2-3 értesítő jött egy azonos vezetéknevű másik koma nevére, írtam az üfsznek, 2 nap múlva visszaírtak, h felvették a kapcsolatot adott nevű illetővel és átállíttatták vele az e-mail címet. Bár egy banknál nyilván adatvédelmi, stb. szempontok miatt jóval nehezebb egy ilyet kivitelezni.
-
válasz
Landsmann #4975 üzenetére
Igen, én is találtam benne furcsaságokat. ( Az N73 3G-s!)
A legfontosabb az időtényező nekem. Ez ahogyan számolgatom egy több, mint két éve lezárt dolog. Hogy került elő?
Kapásból eleve csak akkor veszem elő a használatit, ha megakadok, különben kit érdekel...Aztán, hogy tovább menjek, a mobilcégek tudomásom szerint különböző követelésbehajtó cégekkel működnek együtt kintlevőségeik visszaszerzésében, s nem ingatlanokat árvereznek...
Önhatalmúlag befizetni ennyit, vagy annyit, az sem kóser szerintem. (Meg ha nem fizeti ki valaki a számláját teljes összegben, akkor megállapodás hiányában, a Pannonnak is "hamar eljár a keze", azaz kizárja az adóst a rádiótelefon szolgáltatásból.)
Visszaolvasva tényleg volt/van olyan a Pannonnál, hogy 1MB ajándék adatforgalom?
És nagyon szokatlan volt, ahogy magázós formában írtad a posztot...
-
Micuir_M
tag
válasz
Landsmann #4830 üzenetére
Az ÁSZF-ben nem találtam, pedig elég jól végignyálaztam.
Úgy gondolod, hogy (a példánál maradva) ha P-re küldök egy smst, akkor 809.- Ft egyenlegem marad és a kedvezmény meg 961.- Ft-ra csökken?
Ha meg T-re vagy V-re, akkor 805.- lesz az egyenlegem. De mennyi lesz a kedvezmény? Az is csökken 4.- Ft-ot?
-
xabolcs
őstag
válasz
Landsmann #4814 üzenetére
koszi!
tulajdonkeppen azert kereztem, mert t-mobile-tol mar van ilyenem, s szeretnek egy kozos adatszerkezetet kitalalni a hivasreszletezomnek, hogy aztan par honap mulva majd en is tudjak a telefonalasi szokasaimrol, ne csak a szolgaltato.Viszont a papíralapúnál nem látszanak a kiszámlázatlan, kiszámlázott hívások tudomásom szerint.
ezt most nem ertem. kifejtened? -
Viktor89
aktív tag
válasz
Landsmann #4799 üzenetére
A 1220 bármikor hívható? Amúgy nem lehet,h azért nem látszodik,mert díjcsomagot váltottam? Djuice-ra de csak a következő hónapban lép érvénybe. Amúgy ma egyből válaszoltak az e-mailre,és elkérték a jelszavamat meg a telefonszámomat,de úgy vettem észre,hogy ha válaszolok nekik akkor az nem megy el,mert rosszul van megadva az e-mailcím.
-
Viktor89
aktív tag
válasz
Landsmann #4763 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm,h megmutattad,sokat segített
Más:
2 éves húségnyilatkozattal vettem telót,pannon 35 díjcsomaggal,azt mondta az eladó,h azért vegyem ezt,mert így 10000-ért beszámolják a régi készülékemet,de utána 1 hét múlva váltsag dijuice complete díjcsomagra,mert annak jobbak a percdíjai és még nem múltam el 26 éves. Azt mondta 900 Ft lesz,de most olvastam olyat,h hűségidő mellett nem válthatsz,ez igaz?
Másik kérdésem,h sima praktikumról hogyan lehet átváltani dijuice reload-ra és az is pénzbe kerül?
-
Viktor89
aktív tag
válasz
Landsmann #4761 üzenetére
Hát nekem ott csak ennyit ír:
Forgalmi adatok
Szolgáltatásonként megtekintheti a forgalmi adatokkal kapcsolatos információkatNincs megjeleníthető adat.
Tarifacsomaghoz kapcsolódó kedvezmények
A tarifacsomagjától függően az alábbi kedvezményeket veheti igénybe. A táblázatban szolgáltatásonként tekintheti meg hogy eddig mennyit használt el belőle, és mennyi maradt még.Nincs megjeleníthető adat.
Lehet,h azért nem jelent még meg,mert tegnap kötöttem a szerződést és még csak 1 percet beszéltem? Kb mikor fog megjelenni és hogy néz ki? Ott lesz,h hány óra hány perckor telefonált és mennyt és az menynibe kerül?
-
Olcsi
senior tag
válasz
Landsmann #4584 üzenetére
Ez állítólag úgy történhetett, hogy kétszer fizettem be néhány számlát (én sem értem....mindegy), ezt ők eltárolták, hogy van ennyi pluszom. Viszont a beérkezett pénzt nem kötötték automatikusan számlához, nem is köthetik úgymond önkényesen... Ehhez az én hozzájárulásom kellett, és hát jóhogy hozzájárulok, hogy a fennálló tartozásaimat fedezzék a túlfizetésemből. Kacifántos és érthetetlen, de így történt.
Ráadásul bementem az üzletbe, hogy na akkor most már lemondom az előfizetésemet, mert így már ugye minden tartozásom rendezve lett, és közölte velem az ügyintéző, hogy először a 1220-at fel kell hívni, hogy nehogy elvesszen az a plusz 13e maradék túlfizetés, írassam át a nevemen szereplő másik telefonszámra. A 1220-on ezzel ellentétben közölték, hogy automatikusan átíródik a másik telefonszámra a túlfizetés... Tehát kicsit káosz van, de remélhetőleg már minden rendben lesz, megszabadulok a pannontól. Kicsit el is fogott a szabadság érzése! -
-
piugki
csendes tag
-
club1
veterán
válasz
Landsmann #4502 üzenetére
Konkrétan ezt írja a hatályos jogszabály:
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. -
válasz
Landsmann #4345 üzenetére
Landsmann:
Nem.
Eseti hívásrészletezés kérhető feltöltőkártyás számhoz is. A telefonszám és a jelszó ismeretében az ügyfélszolgálaton lehet kikérni, postai úton küldik meg az ügyfél által választott időszak részletezését.Csak úgy, mindenki:
Egyébként csodálkozom, hogy senki nem írt be ide a Pannon feltöltőkártyásai közül...
Volt egy "apró" rendszerhiba, minek következtében rengeteg ügyfélnek mínuszba ment az egyenlege, 4-6000 forintnyi "mélységbe". A hibárt kijavították, de már mint a papagáj mondtuk a boltban a betérő, és ezzel kapcsolatban érdelődő ügyfeleknek a fejleményeket. -
-
tildy
nagyúr
válasz
Landsmann #4120 üzenetére
No úgy néz ki rájöttem mi volt a hiba oka, Pannonnak ment mail róla, mivel valószínűleg a gubanc náluk van.
Beállítottam a telefonom arra, hogy ne 5 percenként próbálja leszedni a leveleim, hanem akkor, mikor a küldés -fogadásra nyomok. Hogy-hogy nem azóta nincsenek fantom adatforgalmak.Egyébként észrevettem, mikor az 5 percesre volt állítva, akkor néha előfordult olyan, hogy azt írta ki a telefon, hogy nem sikerült a kiszolgálóhoz csatlakozni . Valószínűleg ez lett kiszámlázva - mivel nem történt meg a végződtetés a pannonlinera, ezért úgy vehette a rendszer, hogy "wapoztam" , holott csak a pannonlinehoz próbált a telefon csatlakozni -de sikertelenül. Remélem orvosolják a hibát, és visszajeleznek.
-
AusWolf
őstag
válasz
Landsmann #4152 üzenetére
Sajnos nem tudom megnézni, mert nincs a telefonon egyetlen e-mail sem.
Kicsit körülményes megoldás: Az úgy működhet, ha nem rendelem meg a mobilemailt, de beírom a Gmailes fiókomnak a mobilemail SMTP-jét?
Átirányítani nincs túl sok kedvem, meg még pluszban fizetni érte havi 300-at, ha ez az egyetlen megoldás, akkor inkább maradok a java kliensnél.
Szerk.: Ha nem választ nyomok, hanem új e-mailt, akkor 100 karakternyi hely van címzettnek.
Szerk2: Ejnye, nem írják a GYIK-ban a mobilemail SMTP szerverét, csak a portot. Trükkösek.
-
-
AusWolf
őstag
válasz
Landsmann #4139 üzenetére
Átírtam a beállításokat POP-ra (címet, portot, amit kell), kipróbáltam mindenféle opciót is, pl APOP, meg POP az SMTP előtt, ezeket mindenféle kombinációban, de nem történik semmi.
Nem lehet, hogy a pannonnál meg kell rendelni valamit az interneten kívül, hogy működjön?
-
tildy
nagyúr
válasz
Landsmann #4118 üzenetére
Push üzemmódban nem jött semmi.
Volt kollégiámmal leellenőriztük az mms és a wap beállításokat,a mobilemail szerverbeállításokat, jók.
Nekik sincs fogalmuk mi lehet, nekem sem.
Az insertelt adatok pedig a pannonlineról valók, különben nem tudnám egy még le sem zárt számla forgalmát.
Telefonomon nem tudom követni, hiszen a mailkliensem beállított mobilemail 5 percenként mászik fel a szerverre ellenőőrizni a mailjeim. Eleve a felcsatlakozás is forgalmat generál (ami viszotn a számlán nem jelenik meg, mert mobilemailhez csatlakozik ugye).
Pannonlineon amúgy kinn sincs a szolgáltatásoknál a mobilemail. -
válasz
Landsmann #4110 üzenetére
Landsmann:
"... másik SIM kártyával is használható a szolgáltatás anélkül, hogy az adatforgalomért egyetlen forintot is levonnának. "Akkor erre már biztosan rákérdezek majd az ügyfélszolgálaton, mert ha így van, nem rendelem meg a másik számomra, mint amin jelenleg is él a szolgáltatás.
Egyébként én is a szerverelérésekből gondoltam a forgalom azonosítását, csak még ezt az én verziómban párosítják a szolgáltatást megrendelő számhoz is, de erre akkor majd rákérdezek a 1220-on.
jack982:
A számod már a Pannon által adott kártyával használod?Mert gyanúm szerint még az előző szolgáltatónál vagy, ezért nem rendelhető meg a szolgáltatás.
99%, hogy ez a gond, mert most kezdtem el a regisztrációt a hordozott, Pannon 60 csomagban lévő számomra, és nekem megküldte az ellenőrző kódot.
-
törölt tag
válasz
Landsmann #4095 üzenetére
Akkor azt írom, h:
- másfél buszjegy
- olcsóbb helyen egy gyros
- két nagyipari daráltpatkány a mcdo-ban
- egy drága akármilyen sör kocsmában, vagy boltban két jobb minőségűDe ez volt az utolsó hozzászólásom a témában, mert nagyon unom már ezt a 2007-2008 óta tartó "drágaamobilnet" rágódást. A "drága" az egyik leginkább szubjektív fogalom, ergo fölösleges ezen vitatkozni. Nekem pl. "drága" a cigaretta, akármennyibe is kerül, vagy "drága" az 5-600-as sör, viszont "nem drága" a 3900-as 3 gigás mobilnet, vagy a 2000-es 500 megás.
Más ember (nem rád gondolok, csak általánosság) lehet h teleírja a fórumot h "rohadékokdrágaamobilnet", közben a dohány számlája havi 10-20 rongy (akár úgy is h nem éppen kiemelkedő jövedelmű) -
Piton
tag
válasz
Landsmann #3917 üzenetére
5szor allitottam be magam, kb 10szer kertem le es javitgattam...
Nem igazan erdekel miert nem megy, lenyeg, h nem megy es fizetek azert, ami ingyen van. Az ugyifogyi meg azon kivul, h probalgassam csak azt motyogja, h olyan nincs, h levon az egyenlegbol. Na meg, h tovabbitjak az illetekeseknek a problemat. Ha en igy haritanam el az ugyfeleim problemait mar regen ehen haltam volna... -
válasz
Landsmann #3886 üzenetére
Landsmann:
"Ekkor az adott (freemailes, gmailes és egyéb )e.mail kiszolgálóról letölti a levelekett és azok kerülnek továbbításra a mobilemesiles e-mail címre, a telefonomra?"
Igen.Egyébként mióta létezik ez a szolgáltatás?
2009.05.11tildy:
Opera alól bejött nekem
Nekem továbbra sem, de annyira nem érdekel, hogy foglalkozzam vele."a weboldal (meg a küldött email ) szerint akkor aktiválódik a szolgáltatás, ha rányomok a telefonon a küldés fogadás gombra."
Biztos információm nincs, de azt gondolom, ha elkészült az e-mail fiók, illetve a telefonodon meg tudod a levelet nézni, a szolgáltatás aktív. -
-
Depression
veterán
válasz
Landsmann #3766 üzenetére
Itt nem a mennyiség a lényeg, hanem az ár.
Adhatnának 10-20megát annyiért, de ingyen úgysem adnak semmit.
Viszont a minimum 2k meg rengeteg.
Nem elég, hogy a TV-ben reklámozók becsapják az embereket, de még a mobilszolgáltató is rátesz egy lapáttal, mert a megvásárolt cuccot le is kell tölteni, aminek szintén horribilis árai vannak. -
válasz
Landsmann #3704 üzenetére
Téves.
A 120 forintos díjat mindig utólag számlázza ki a Pannon, a befizetés módjától függően. Amennyiben csekken vagy Pannon üzletben fizeted be a számlá(i)d, a követkeő havi számlalevélen szerepel egy (több) erre vonatkozó tétel.
Egyéb fizetési módoknál (értelemszerűen) nem lesz ilyen pluszköltség.Még valami.
Attól, mert a csekk ott van a telefonszámlán, még nem számolnak fel automatikusan 120 forintot, csak ha a fent említett módok valamelyikén történik a az összeg befizetése. -
GrandeP
addikt
válasz
Landsmann #3673 üzenetére
Én akivel akarok, azzal ingyen beszélek (családi csomag, illetve flottán belül), akivel meg nem, azzal úgy se beszélek egyszerre 2-3 percnél többet, ha mégis, az biztos h nem mindennapos esemény...
Sms-t csak atinik használnak, bár már ők se nagyon...
N95-öm van, tehát ahol van wlan, ott simán megy az ingyen net, bár nem sűrűn használom...
Egyébként eddig mindig telóra költöttem... általában 5-10 000 ft kedvezmények voltak... aztán most járt le megint a 2 évem, és gondoltam megnézem, de azóta változottt a rendszer így nem tudom h mennyi is a kedvezményem...
De nekem 5 k is pénz.... az amúgy se drága listás árból....
-
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Landsmann #3040 üzenetére
A Pannon tavalyi azthiszem szeptemberi üzletszabályzata kimondja, hogy előfizus, ill kártyás csomaghoz személyi igazolvány, lakcímkártya-állandó lakóhellyel-ill. és ez volt számomra a felháborító még egy FÉNYKÉPES igazolvány, értsd érvényes útlevél, vagy jogsi kell, ha ebből valamelyik nincs meg buktad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest