- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
semmi nem wapozok nem netezek nem rendeltem semmi extra szolgáltatást csak egyedül az 5 perc után díjcsomag volt aktiválva de jött az sms hogy a szolgáltatás szüneteltetve van amikor nem tudta levenni az árát és még ha le is vette azt hiszem 450 az ára ha jó emlékszek de mit keres rajta plusz 610 ft amikor totál lebeszéltem most így 1610 ft van rajta és nem enged kimenőt
-
INMOTEP
őstag
válasz
Depression #3825 üzenetére
persze a nevemen van , majd meglátom mikor lesz rá időm és bemegyek
-
INMOTEP
őstag
válasz
Depression #3823 üzenetére
én már nem is tudom mit csináljak mert nem találom a szerződést és azon van egy ügyféljelszó így telefonon meg azt kérik mert nem engedi be öket a gép hogy megnézzék , most vagy megkeresek a szerződést vagy hagyom a pi,,, ba már bocs csak nagyon idegesít most 1500 kellet feltöltenem a vodás kártyám
-
INMOTEP
őstag
már kb 2 hónapja jött de 30 napnál is jönnie kellet volna szóval totál nem tudom mi van ilyenkor, működik térerő van bejövőt enged de nem engedi a kimenőt , sött ha valami szolgáltatás levenné az egyenleget rögtön jön az üzenet hogy aktiválva van ez meg ez , nekem csak az 5 perc utáni csomag volt aktiválva és a feltöltéskor 1610 jött rá azóta 1 sms sem jött
-
-
INMOTEP
őstag
válasz
Viktor0610 #3815 üzenetére
de úgy tudom 1000 Ft 90 napot jelent vagy rosszul tudom ?
-
INMOTEP
őstag
válasz
Viktor0610 #3813 üzenetére
de normál boltban vásároltam készülékek szerződéssel már vagy 3 éve motorola v3 al pannon üzletben, arra gyanakszok hogy mostanában mindig 1000 FT tal töltöttem fel és a rendelkezésre állási idő így nem nőtt és gondolom közben lejárt de erről nem kellene kapnom sms t ?
-
INMOTEP
őstag
Helló most segítsetek ha tudtok történt hogy tegnap feltöltöttem a 1000 huf -all a kártyámat ( pannon ) és jött egy sms hogy 1610 ft van rajta pedig totál lebeszéltem előzőleg és plusz 610 jött rá
nem is lenne ezzel gond csak nem enged hívni senkit szóval kimenő hívást nem engedélyez mivel nem áll rendelkezésre elegendő összeg pedig online lett feltöltve benzinkúton és jött az sms hogy 1610 ft ez egyenlege ( közben ( 1000 re számoltam ) , semmiféle plussz szolgáltatásom nincs csak az 5 perx után 0 ft ,bejövő hívást enged de kimenőt nem semmi más sms nem jött Mi a teendő ?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB SSD RX6600XT 8GB!
- HP HyperX Cloud III Wireless + wicked cushions fülpárnák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest