- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Letiltás - hogy is van ez?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #68642 üzenetére
Ja, közben megnéztem. Köszi. Bár nálam nincs jelentősége. Megjönnek a számlák a telefonjainkon appban fizetem. Nem nagy macera 2 számlát külön befizetni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #68639 üzenetére
Azt hittem az is csak 1 néven lévő előfizukkal megy.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Volband #68593 üzenetére
Mivel a Hello Datahoz nincs hűség, így vehetsz telefont simán feltöltőkártyával, vagy bármelyik boltban, a Hello Datás kártyát pedig átrakod az új telódba.
Évekig mennek a kivezetett csomagok, nem szokás elvenni.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz yellowmonste #68589 üzenetére
Roamingnál minden számít.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz yellowmonste #68574 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz darvinya #68556 üzenetére
Értem. Csak ha még másik 4-5 ember is így gondolja a környékeden. Előfizet korlátlan netre, azon tvzik, és intéz minden mást is, akkor nem kell csodálkozni ha fekszik a hálózat mindenhol. Esetleg van egy korlátlan mobilnet otthon, azon lóg egy család, apa, anya netezik, fb mellé tv online stb, 2-3 gyerek nyomja a youtubeot, 3 ilyen család és fekszik a cella. Nyilván ahol drága a vezetékes, többen is így oldják meg, pont ott lesz szar a mobilnet, ahol a vezetékes is az.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz darvinya #68554 üzenetére
Nem mobilis? Nyilván, de otthoni vezetékes net miért is lenne az? Egyébként egy stabil 30 mbites vezetékes net szerintem jobb, mint egy ingadozó mobilnet. Nekem is van Telenoros csomagomhoz 8 giga netem, van mellette Digis sim korlátlan nettel, de itthon vezetékes neten lóg minden eszközünk. Igaz van Digis gigás optika.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szkaroly #68439 üzenetére
Szoktam ha nincs más mytvn F1et nézni én is. Csak azt mondom a mobilhálózat olyan, mint a wifi. Könnyebben leterhelhető, ingadozóbb, nem olyan mint az optikai net. Emiatt pár nagyobb fogyasztó könnyen leterhelheti, másoknak bosszúságot okozva ezzel.
-
sfdrakex
nagyúr
Nyújtanak megfelelő szolgáltatást. Csak néha, páran lezúzzák a tornyot azzal hogy otthon a mobilnetet használják vezetékes helyett. Persze, fizeti a hd csomagot, minek mellé vezetékes net. . . De a mobilnet erre alkalmatlan.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szkaroly #68432 üzenetére
Az ezerből 50 ember, aki viszont, 100 giga felett forgalmazott. 1 toronynál elég ha van 1 max 2 ilyen gyökér aki lezúzza a torony sávját.
Egyébként ahogy írtad is, nem kell hozzá torrent, elég baj az, hogy sokan vezetékes net helyett használják a mobilnetet.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz namenlos #68413 üzenetére
Be vagyok lépve, és nekem csak Blue+ L től írja a tableteket. Gondolom azért mert abban vagyok. Új előfizetésnél engedi máshogy is. Kijelentkeztem, megnéztem, így már a tablet saját oldalán is tudom választani a Blue+ csomagok közül mindet, a Home+ csomagokat és a kártyás csomagokat is.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz vpanangin #68269 üzenetére
De ezt simán megtaláltad volna a keresővel 20 mp alatt, ahelyett, hogy órákat vársz a válaszra . . .
Ezt próbálta megmutatni Daffni2 . . .
Szóval miért elkerülhetetlen a kereső használata helyett előbb kérdezni? Max lustaság vihet rá, vagy az, hogy nem tudod használni a keresőt.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bostone #68261 üzenetére
Azért van, mert régen sokan bementek szolgáltatókhoz, új előfizuval és új csúcs telóval, 0 Ft befizetéssel jöttek ki. Majd a számlát nem fizették. Olyanok csinálták akiket meg se lehet találni. Ez nyilván nem éri meg a szolgáltatóknak.6 hónapig kell fizetned rendesen a számládat utána már nincs előleg.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
Igen ezt írta. Értelmezd. EUban 1 giga mindenre használható és 2,7 giga az itthon korlátlan irányokra. Tehát az EUban használhatod az 1 gigádat és 2,7 gigát azokra a dolgokra amik itthon korlátlanok. Nem értem mit nem értesz.
-
sfdrakex
nagyúr
Nem szabálysértés, de annak utána néztél? Mi most voltunk görögben, szépen utána néztem minden ország roaming díjszabásának ami útba esett, és a sebességkorlátoknak is. Lehet én vagyok túlbuzgó, de nem szeretek extrát fizetni ha nem muszáj, ezért mindig utánanézek mindennek.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz aprokaroka87 #68032 üzenetére
Ha tiltva lenne azon menne a hiszti, hogy miért nem megy, mert lerobbantunk és nem ment stb ...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz aprokaroka87 #68027 üzenetére
Emeltdíjas sincs tiltva alapból. Csak ha kéred, bekapcsolható szolgáltatás.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz aprokaroka87 #68024 üzenetére
Nincs tiltva alapból. Miért is lenne?
-
sfdrakex
nagyúr
Utazás előtt mindig érdemes útvonalat nézni, és tájékozódni az országok díjszabásáról. A Telenor oldalán pontosan fent van minden. Ha gyorshajtásért büntetnek, mert adott ország szabályait nem nézted át, akkor ki lesz a hibás?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz csanady97 #68006 üzenetére
Akkor vinni kell dns vizsgálat eredményét, anyakönyvi kivonatokat, és egy orvost aki elemzi a dns teszt eredményét. 😃
Miért ne kellene rokonoknál? Pl nem vagy jóban a szüleiddel, de XXL es csomaghoz kihozol egy Samsung S10+ kerámiás változatot a nevükre, részletfizetésre. Kifogja fizetni? Nekik kellene, te meg jót röhögsz megszivattad őket.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sliderke #67962 üzenetére
Szerinted ha hajnalban jó, mikor azok is alszanak akik egyébként buliztak éjjel. Akkor nem a terheltség fogja? 50% elhagyja az országot? Legyen, a másik 50% pedig munka helyett mobilnetezik. Ezért lassú. Kevés a sávja a Telenornak külföldön, az tuti. Továbbá a nyugati hálózatok sokszor gyengébbek is mint a hazaiak.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz darvinya #67957 üzenetére
Havi megújuló dupla adat. Azaz most is dupla, és következő hónapban újra duplát kapsz. 1 giga helyett ott is kettőt. Nem mindegy melyik keret fogy el egyébként előbb?
Nekem pl az ajándék 5 gigám fogy, nem a havi 8 giga.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz jani071 #67890 üzenetére
Szerintem priolizál a hálózat, első nyilván a saját, utána a külföldiek, és szerintem azok között is priorizál valami alapján. Lehet eltérő roaming szerződések, vagy a fene tudja, de ha nem terhelt időszakban nézed hasít rendesen
-
-
sfdrakex
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest