Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 8000 mAh csak elég lesz
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
viktorhu
veterán
válasz
Landsmann #77568 üzenetére
Szerintem ezt nem fogjuk kitalálni
Szerintem ha változáshoz kapcsolódik a karbantartás, akkor a leglogikusabb az lenne, ha az 5G-hez készítenének fel központi hálózati eszközöket meg szoftvereket, viszont annak helyi szinten nem kellene problémákat okoznia előtte (ha a bázisállomások tömeges átszerelése zajlana, azt már biztos valaki észrevette volna innen).
-
asdf_
veterán
válasz
Landsmann #77485 üzenetére
Vajon a Telenor mikor varjja az E.On nyakába a meghibásodott berendezéseinek a költségét?
Áramszünet miatt eszköz nem hibásodik meg. Ami meghibásodik, az nem távközlési eszköz, hanem egy halom szar (vagy pedig már amúgy is hibás volt, lakossági eszközöknél az ilyen az áramszünet "tette tönkre" történetek a 10+ éve 24/24-ben a 230V-ban logó eszközök tápjában levő kondik szoktak lenni, amik a tápfesz megszüntével kisülnek, úgy kb. utoljára, és annyira rosszak már, hogy amikor újra megjon a delej nem indul be a táp miattuk. Tavaéy nekem is "tönkretette" a videómat (csak óraként használtam) egy áramszünet, kapott egy 350 Ft-os kondit, azóta is kiválóan muzsikál.
A szolgáltatóknak is biztos keletkezik kára, amikor majd fél napig nincs szolgáltatás az áramszünetek miatt.
Erre meg van egy egyenlet, évenkénti áramszünetek száma és hosszaés az ezen vesztett összeg meg nyert ügyfélharag. Amennyiben az utóbbi a nagyobb. hidd el, ha van rá lehetőség (és mondjuk nem a 8. kerületben a tetőtérben van a bázisállomás), kerül oda egy dízel generátor. Egyéb esetben ÁSZF szerint (hasra) 99, esetleg 99,5%-os rendelkezésreállás van, ami azt jelenti, hogy egy évben 6/3 nap üzemszünet szerződésszerű szolgáltatás.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Landsmann #77261 üzenetére
21601/5412/956673/378
216 = Magyarország
01 = Telenor
5412 = Tracking Area Code (~körzet)
956673 = 256-tal leosztva az eNodeB (~torony) 3737, a maradék a cella száma: 1
378 = Physical Cell Identifier
A fentiekből nem derül ki, de Cellmapperen meg lehet nézni, hogy ez a Telenor egyik debreceni B3 tornya. -
Diák66
őstag
-
trec12
addikt
-
MadMancs
veterán
válasz
Landsmann #75597 üzenetére
Akkor ez készülékfüggő. Én is szenvedtem ezzel azt kb fél óra gugli hozta a megoldást.
Új simmel ugyanúgy adatra állítom akkor megtalálja play, utána ott van fiókban mindkét sim, és azt állítom adatra amelyikkel fizetni akarok. Mondjuk jelen pillanatban úgy működik nálam hogy 1 slot voda ami alapértelmezett mindenre, 2 slot telekom és ha azzal akarok fizetni akkor arra adat különben azt írja alá hogy nem elérhetö. De előtte Telenor voda volt ugyanez volt a helyzet.
-
asdf_
veterán
válasz
Landsmann #75480 üzenetére
Azt tudni kell, a Play rendszerében nem azonnal történik meg a váltás. Tapasztalatom szerint 1 és 20 perc közötti az az idő, amikor a másik kártya megjelenik aktívként a fizetésnél.
És ha a váltás után nyomsz a google play services-nek egy force stopot? Akkor ugye elindul rögtön újra, gondolom benyalja az aktív kártyát rögtön az elején és akkor nem kell várni. Egy próbát megér, szerintem működhet.
-
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz
Landsmann #74442 üzenetére
Az aktuális eljárásrend most az, hogy mindenkinek bekapcsolják, akinek a kéréskor általuk kompatibilisnek tartott készülékben van a sim kártyája. Tehát kb. a VoLTE képes modellek harmadán. És időnként futtatnak egy ellenőrzést, amivel visszateszik a VoLTE tiltást azokra a készülékekre, amik nincsenek benne a listájukban. A lista nem az a lista, ami a volte oldalon kint van...
-
tomp
félisten
válasz
Landsmann #74398 üzenetére
Wifivel azért kell a telefonodnak több idő mivel ilyenkor nincs elsőbbsége a 4G hálózatnak.
Wifi nélkül viszont arra törekszik a telefon, hogy visszaállítsa a hívás előtti hálózatot.
Nálam hívás befejezése után 3mp-el már visszajön a 4G+VoLTE.
A telefon nem várja meg amíg elfogy a 4G térerő. Sokkal hamarabb átvált 3G-re. Sőt olykor maximális térerőnél is átválthat 3G-re ha a hálózat erre kéri a telefont. Ilyen esetben jó az LTE Only. Igaz csak trükközéssel és csak bizonyos telefonoknál oldható ez meg a Telenornál.Dr. Romano
Az a tiszta ha a gyártó frissíti. Bonyolult manuálisan frissíteni. -
gabor9991
őstag
válasz
Landsmann #73993 üzenetére
[Ezen] az alkalmazáson keresztül lehet a kamerákat elérni, telenortól van 3 adatkártya amivel nem működik és van egy sima feltöltőkártya amit tesztelés miatt vettem na azzal se működik.
Másik két szolgáltató mobilnetjével vagy az itthoni vezetékes nettel működik normálisan.
Ezért gondoltam, hogy a Telenor talán segíthet, de nem. -
csabaspecial
tag
válasz
Landsmann #73631 üzenetére
ezt értem idáig , figyu aggodalomra semmi ok! ha ők emailt küldenek pl számláról akkor írásos nyoma van , vagy annak kell(ene) lennie. Ha jól veszem ki az írásodból ,ezek szerint a Telenor hibázott elvileg és nem te. Garanciához mondjuk nem a számla kell, hanem a garancilevél, a másodikat lehet pótolni utólag is , de most már csak abban az üzletben ahol vetted. Netes rendelésnél nem tudom hogy ez hogyan müködik
-
-
tomp
félisten
-
viktorhu
veterán
-
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz
Landsmann #71841 üzenetére
-105dBm mellett a GSM-nek még mennie kellene. Nincs VoLTE a telefonodon?
Illetve merre vagy? Ma Borsodban voltak/vannak gondok. Köhög a Miskolci "alközpont" így érinti az egész észak-keleti régiót.TeeJay
Nálad sima 2CA van a szokásos "fővárosi" 225/75Mbittel. Mármint a 2CA konfig annyira képes.
Találtam a belvárosban még 3CA-t. A bazilika melletti Bank Centeren nem merték átállítani a bázist.
Bank Center
248/51Mbit volt délután 4-kor. Itt a 3CA alap konfig 375/75Mbitre képes. -
tomp
félisten
válasz
Landsmann #71478 üzenetére
Vagy átállították a sugárzót másik irányba vagy a közeli GSM bázist lekapcsolták.
martonl
Kapacitásbővítés 3G-nél nem lesz. Sőt! Csökkentés lesz ahogyan 2100MHz-ről átrakják 900MHz-re. Mármint a sávszél csökkenni fog a felére de cserébe nagyobb lesz a lefedett terület. 2G-n esetleg a jövőben megszűnik az EDGE és csak GPRS marad.
Ahogy látjuk maradt a 2100MHz! Érdekes, hogy nincs erről semmi infó az NMHH oldalán mint hivatalos hír, megállapodás... -
-
viktorhu
veterán
válasz
Landsmann #71322 üzenetére
Még egyszer: nem dual aktív a készülék, így nem tud más simet használni az adatkapcsolathoz hívás közben, csak amelyiken épp a hívás megy. A másik sim olyankor nem elérhető és internetezni sem tud.
Forgalomfigyelő alkalmazással meg kellene nézni, hogy milyen alkalmazás hova forgalmaz, de ha a telefonod forgalomszámlálója mutatja a megtörtént adatforgalmat, akkor annak a szolgáltatóhz semmi köze nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen notebookot vegyek?
- 8000 mAh csak elég lesz
- Kuponkunyeráló
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest