- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Diák66 #76635 üzenetére
5 óra után pár perccel hívtak, hogy az áramszünetek miatt (pillanatra elment többször is) lépett fel a hiba. Olyan halkan beszélt a muki, hogy sok mindent nem is értettem. De azt mondta, hogy központi hiba volt, nem a helyi bázis hibásodott meg. Mondjuk azt viszont nem értem, hogy egy itteni áramszünet központi hibát hogy tud produkálni. Egyébként az ilyen leállás már harmadik volt egy jó hónapon belül. Az előző kettőnél nem volt vihar. Akkor egy hét alatt kétszer is megesett. 6 óra körülre már működött is a rendszer. Azt azért nem értem, hogy a rendszer nincs annyira intelligens, hogy jelezze, hogy hiba történt? Bár ezek szerint nem.
-
tomp
félisten
válasz
Diák66 #76551 üzenetére
Oka van a vodkánál is!
Április eleje óta van VodaTV boxom. Július közepéig IP-ről ment. Akkor átraktak koaxra és azóta szétesik a kép! 6x volt kint a szaki de csak a hülyeségeiket cserélgették. (2x koaxot, 3x osztót, 2x szűrőt)Egyiket se zavarta, hogy esetleg a bejövő jelet kellene erősíteni...
7. hibajelentésemre lassan 2 hete nem reagálnak. Így aztán felnyomtam őket. Én adtam nekik 1 hónapot, hogy javítsák! Majd az NMHH-val talán megmozdulnak. Vagy javítsák a koax jelet vagy kapcsoljanak vissza IP-re...
(kedden 1 napra vissza is kapcsoltak)
UPC idejében ilyen nem volt. Akadozott a net, jöttek mértek. Még a Node-ot is megvizsgálták. Aztán hívtak, hogy a Node-nál az egyik hardver eszköz haldoklik. A csere kb 1 hét lesz. Cserélték és ők maguk hívtak fel, hogy elméletileg most már jó lesz. Természetesen a hibás időszakra kötbér jár. 1 hét elteltével újra hívtak, hogy valóban rendbe jött e a net. -
szabonagyur
félisten
-
Varszegig
veterán
válasz
Diák66 #76504 üzenetére
"idők kérdése, de szerintem a flottás csomagok is szép lassan majd visszaszorulnak"
Már nem idő kérdése. Auchan flottában vagyok, és hívtak a teoenortól, hogy menjek át flexibe, mert az Auchan flotta meg fog szűnni. (Azért ez nem biztos, hogy igaz, mert amikor rákérdeztem, hogy mikor, nem tudott válaszolni, azt mondta egyelőre nem, szóval lehet csak parasztnak nézett és vakított.)
Lényeg, hogy kicsit több pénzért kapnék kicsit kevesebbet, és még 11 hónapos hűséget is vállaljak. Megmondtam őszintén, én hűséget már csak a feleségemnek vállalok, semmilyen szolgáltatónak nem. Ha hűség nélkül van jó ajánlat, azt meghallgatom, de ha nincs és kilövik alólam az Auchan flottát, akkor másodszor is érzékeny búcsút veszek a telenortól. Nekem annál többet nem ér meg az előfizetés. -
bociusz
aktív tag
válasz
Diák66 #76039 üzenetére
Az NMHH ezt díjkedvezménnyel ösztönzi, ld. 5G frekvenciapályázati kiírás 93. oldaltól (2. melléklet)
-
tomp
félisten
válasz
Diák66 #76032 üzenetére
Budapesten egyre több bázisnál tapasztalok gyorsulást pedig ugyan az a band felállás maradt. Csak eltűntek a mikrók. Szomszéd bázis év elején még max 130Mbitet tudott éjjel. Azóta eltűnt a mikró, és napközben simán hozza a 180Mbitet.
Amúgy készül a Telenor egy meglepő lépésre is... -
Halászbá
kezdő
válasz
Diák66 #75623 üzenetére
Hiper XXL tarifacsomag igénybevétele esetén napi 35 GB-ot meghaladó adatforgalmat generál, akkor legkésőbb a tárgyhónapot követő 2. számlázási ciklusban a Telenor 1000 Ft napidíjat jogosult kiszámlázni azon napokra, amikor az Előfizető a meghatározott limit felett adatmennységet használt fel.
Szerinted minek?
-
Somatom
veterán
-
-
-
4Grider
félisten
-
tomp
félisten
válasz
Diák66 #62921 üzenetére
Tegnap óta rossz. Nincs köze a "helyzethez" mivel napközben is beállt nálam a hálózat. Délelőtt, délután este is. Ping mérés is szépen kiugrik. 17-734ms között minden van. Böngésző is szenved.
Ha kikapcsolom a VoLTE-t akkor 10-ből 9x helyrejön csak hát SIM váltással még ezt is ki-be kapcsolgassam...
Magentánál semmi hiba nincsen. Megy a hanghívás 4G-n közben 17-23ms között van a ping úgy, hogy gyengébb a térerő. -
-
Skynet258
veterán
válasz
Diák66 #56951 üzenetére
Pont kint voltam Törökbálinton tréningen mikor 11kor élőben bejelentették a dolgot, rengetegen voltunk, ott volt a cseh faszi is (nagyon laza fószer amúgy), korrekten odaàlltak a dolgozók elé, videótelefonon jött a bolgár csapat, nyugtattak mindenkit, hogy holnap ugyanúgy teljes erővel megy a munka mint eddig. Pár kérdésre nem tudtak válaszolni mert elég friss a dolog, valami hajnali háromkor irták alá.
Engem nagyon nem izgat (ahogy kb. egyik dolgozót sem) megyünk előre azt kész. 3 évig még csak a logó sem változik, hol van az még. Ügyfeleknek is érvényes minden szerződése, egyelőre senki sem fog érezni semmit ebből az egészből...
-
elekreg
tag
válasz
Diák66 #52498 üzenetére
Vannak pedig más dolgok is, amiket sokan nem sejtenek, pedig a gyakorlatban jó ideje összedolgoznak már több tekintetben is.
Mindenesetre, jól összekötötte a két szolgáltató a kellemeset a hasznossal.Carline: A jobb lefedettség és a nagyobb kapacitás mind a két T ügyfeleinek előnyös.
-
gabika318
aktív tag
válasz
Diák66 #49297 üzenetére
Teszteltem Jiayu S3 mobilon, Samsung A3 mobilon szoval mobilban van. Ezeknek a osztott netjét osztja tovább a TP-Link routerem, de tök mimdegy hogy a routeren vagy a mobiltelefon megosztott netjét használom, szakadozik igy is ugy is.
Most uton van egy antennás 4G usb modem, ha az se segit, akkor megköszönöm a Telenor eddigi tevékenységét és visszaadom az elöfizut.Pedig nem lenne rossz, mert most éppen osztott nettel is ennyit tud produkálni:
-
spect80
senior tag
válasz
Diák66 #49297 üzenetére
Tök mindegy. Én tableten használom (amiről indítható hívás, és sms), ha nincs is megosztva, akkor is simán előfordul hogy egy weboldalt 5-6. refreshre tölt be.
szerk.: Ja ehhez még annyi, hogy előtte a Telekom mobilinternetet is erről a tabletről osztottam meg és atomstabil volt nagy terhelés mellett is...amíg le nem merült
-
azbest
félisten
válasz
Diák66 #49154 üzenetére
az eu (1-es) zónában kereten felüli adatforgalom: 2,77 Ft/MB
(#49155) BR4D
úgy látom lehetséges, ennél azt írják, hogy 19 170 Ft -ba 7,4 MB adat fér 2es zónában. De biztos benne van a díjszabásban pontosan.Lehet-e korlátozni valahogyan, hogy helyi, max 1-es zónás hálózaton roamingoljon?
-
bodzasfanta
csendes tag
válasz
Diák66 #49152 üzenetére
Köszi a választ, igen most többször átolvasva ez a rész gondolom a hivásra és az SMS-re vonatkozik, mert gondolom az adaton nincs ilyen limit.
>A magasforgalomi összeghatár számlálása akkor kezdődik, amikor az előfizetésen aktív tarifacsomag és/vagy szolgáltatás(ok) díjában foglalt kedvezmény felhasználásra került.
Megnéztem az ÁSZF-t is és csak annyit találtam, hogy Hello Data-val a kiegészitő adatjegyeket nem lehet megrendelni (mert korlátlan a csomag) illetve csak az 1. zónában történő adatroaming bővitésére lehet felhasználni
-
wetomi
aktív tag
válasz
Diák66 #42574 üzenetére
Talán érdemes megnézni a poszton látható internetes címet, még ha a facebookon el is tűnt a bejegyzés: https://www.telenor.hu/uj-kartyas-tarifak
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Kerékpársportok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest